Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ki mennyit fogyott a leállás alatt?
-
válasz
envagyok
üzenetére
+1 amit előttem írtak, csak pár dolog: futni akkor majd ha már ment le pár kiló, addig csak a térdedet cseszed szét. Kezd gyors tempójú sétával, esetleg ellipszoid tréner is kímélőbb az izületekkel. Ha csak tényleg 1-2 pohár bor, akkor nem azzal lesz a fő probléma szeirntem

-
Én szeretem nagyon, komplett testsúlyos programot meg tudsz csinálni, csak lábra vettem kettleball-t.
Dorian: nincs falhoz rögzítve, az alsó lába terpesze elég nagy, a súlypont mindig benn marad. Stabil (ha jól szereled össze), volt amikor majdnem egy mázsával teszteltem és semmi ingást nem tapasztaltam.
-
válasz
Szakbarbár
üzenetére
-
-
válasz
lanszelot
üzenetére
"Amit Dorian írt az nagy butaság. Ezt a kondisok terjesztik egymás között." - fogsz végre tényeket is írni, amikkel lehet kulturáltan vitába szállni, vagy továbbra is csak személyeskedsz mindennemű érdemi tartalom nélkül
Azt hiszem eddig is mindenki azon az állásponton volt, hogy mozgás + étrend együttesen vezet eredményre. Szóval nem igazán értem, miért írsz trivialitásokat?
"Az egyél zöldséget és gyümölcsöt is a 90es évek közepéig volt. Utána rájöttek, hogy mégsem úgy van." - Érdekelne hogy miért, kifejtenéd légyszives? Pár hivatkozás is jól jönne.
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez a súlymellény munkában egészen kreatív ötlet

-
+1, még nem jártam olyan terembe ahol megszólták volna a túlsúlyosakat, mindig mindenhol szívesen segítettetek nekik hisz legalább tenni akar magárért. Amazfit GTR3-at használok edzésre, összehasonlítva profi pulzusmérőkkel egészen pontosan mér, 2%-on belül szokott lenni az eltérés.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ezért nem szokták ajánlani hogy naponta mérd a súlyod, a napi ingadozások lelombozóak tudnak lenni.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott basztad el a komplett fogyókúrád, ugye tudod?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha ezt folytatja 2 hét múlva úgy fog kinézni a strandon mint egy csontváz, mert minimális fehérjebevitel és nulla izomerős edzés garantáltan lefogyasztja az izmokat is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megkérdezhetem milyen típust használtok? Gondolkodom rajta . . .
#8278: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Írod ezt nulla konkrétum említése nélkül (nem, az hogy hivatkozol egy TF-es oktató 2009-es könyvére az nem konkrétum)