Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
lanszelot #8992 üzenetére
Igen, ebben biztos vagyok és ami durva, hogy 4 héten át ezek szerint jól használtam, mert semmi bajom nem volt. Tegnap újra próbáltam, más fokozat, nagyobb odafigyelés. 10p és este megint nagyon fájt. Ilyenkor 1-2 nap és helyre jön. Most egyelőre teljesen félre raktam, tényleg látni kellene valakinek.
fjudors: Tegnap rápróbáltunk párommal erre a rakott cuccra, nagyon jól sikerült. Köszi a tippet.
Reggie0: Az brutálisan sok fogyás 2,5 hétre. Pont ezt a sali-csirke kombót nyomom most ebédre pár napja.
lanszelot: "Klienseim 8szor esznek naponta. 8 a minimum, többször ehetnek, kevesebbszer nem." - Ez szerintem nem ok. [link]
Ha tudsz rá valamilyen (lehetőleg friss) evidenciát, hogy mégis, kérlek linkeld be, szívesen olvasok/hallgatok/tanulok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest