Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
RoyalFlush #3755 üzenetére
én hétvégén tudom megcsinálni
-
Lejszi
senior tag
válasz
bagyulajuve #3749 üzenetére
kosz az invitaciot, mar megyek is
-
Lejszi
senior tag
vége az EB-nek, haldoklik a topic...
-
zolynet
veterán
213ezer eurót kaptak a spanyolok játékosok az EB meghódításáért (forrást nem tudom), meg is érdemelték
-
Lejszi
senior tag
Vége az EB-nek , de olyan bazi nagy igazoláokról én nem nagyon tudok.
Inkabb csak olyanokrol akik lemondtak a valogatottat... -
RoyalFlush
őstag
Góllövők: 1. Villa (spanyol) 4, 2. Podolski (német) 3, Pavljucsenko (orosz) 3, Semih Sentürk (török) 3, Hakan Yakin (svájci) 3, 3. Ballack 2, Klose 2, Schweinsteiger 2, (németek), Arda 2, Nihat 2 (törökök), Sneijder 2, van Nistelrooy 2, van Persie 2 (hollandok), Arsavin 2 (orosz), Ibrahimovic 2 (svéd), Klasnic 2 (horvát), Fernando Torres 2, Güiza 2 (spanyolok), 4. Lahm 1 (német), Zirjanov 1, Torbinski 1 (oroszok), Panucci 1, De Rossi 1, Pirlo 1 (olaszok), Pepe 1, Cristiano Ronaldo 1, Deco 1, Nuno Gomes 1, Quaresma 1, Helder Postiga 1 (portugálok), Modric 1, Srna 1, Olic 1 (horvátok), van Bronckhorst 1, Kuyt 1, Robben 1, Huntelaar 1 (hollandok), Hansson 1 (svéd), Hariszteasz 1 (görög), Sionko 1, Plasil 1, Koller 1, Sverkos 1 (csehek), Mutu 1 (román), Fabregas 1, Silva 1, Xavi 1, De la Red 1 (spanyolok), Guerreiro 1 (lengyel), Ivica Vastic (osztrák) 1.
-
diegho
nagyúr
válasz
bagyulajuve #3740 üzenetére
pedig ő az egyetlen fiatal aki kis csapattól érkezett, akkor kitalált személy.
-
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #3730 üzenetére
Akkor nem létező személy? A mezszáma mintha valami negyvenvalahányas lenne...
-
N4r4ncs
aktív tag
Ezzel búcsúzik mindenkitől aki követte itt a fórumon !!
Soha rosszabbat legközelebb 2012-ben.
-
tiv61us
őstag
válasz
bagyulajuve #3718 üzenetére
pedig ahogy szetszabdalozott europa, siman lehetne 24
mindenkinek jot tenne
ma mar senki nem verne senkit peppe
az en idomben egy malta vagy egy ciprus, vagy akar a torokok, az volt a kerdes neggyel nyerunk vagy otel
most mar mas
a 24 OK -
zed1983
őstag
válasz
Az már nem foci lenne...nagyon tördelné a játékmenetet, én biztos nem néznék úgy meccset
-
-
erdoke
titán
Bocs, ha már volt ez a reklám. (HD videót bíró proci kell)
-
Face8814
őstag
válasz
Egyetértek!
A videóbírón nem agyalni kéne, hanem bevezetni. Sokkal egyszerűbb lenne az élet.
Emellett még két fontos dolgot emelnék ki.
Az egyik, a videóbíróval jobban szűrhetőbb lenne a "színészi teljesítmény", illetve a másik - bár ez nem a videóbíróval függ össze - csak engem zavar, hogy egy kapu közeli szabadrúgásnál esélytelen a sorfalat 9 méterre állítani? Le merem fogadni, hogy rengeteg gyönyörű góltól fosztanak minket meg azzal, hogy a sorfal túl közel van, illetve a labda elrúgásának pillanatában a "kirepülő" emberek kb 4-5 méterre helyezkednek. A játékvezetők meg b@sznak az ilyen helyzeteket szankcionálni..... -
zolynet
veterán
válasz
annyi hírt hallottam a rádióban hogy a kapu környékére akarnak még 2 asszisztenst akik a 11-es szituációkat figyelik, sztem csak mégtöbb ember akit szidni lehet, nem vagyok benne biztos h bevállna
-
zed1983
őstag
M.Platini emelni akarja a csapatok számát 20-ra vagy 24-re!!!
-
N4r4ncs
aktív tag
Meg lehet valahol nézni hogy telt spanyolországban a múlt éjszaka?
-
kavicssli
addikt
-
brownus
veterán
Köszi srácok!
jíhááááá
-
dragonfx
veterán
a ruszkikat cska utólag ahogy nyomták, ennyi volt bennük.A porugálók hollandok sztárolva lettek, elfogyott a puskaporuk ennyi.A spanyolokat sosme mondtk lúzernak, nem tom ki hol mesél ilyeneket, ők mindig esélyesként indulnak mindenhol, max. enm váltják a hozzájuk füzőttdolgokat.Idén angyon erősek mert jó a csapatuk.
A németke télleg erőn felül játszottak.
A gól meg mindig valaki hibája miatt születik kár ragozni.Ja és ha már játkosokról esik szó, az olaszoka kapitányuknak köszönhetik hogy nem jutottak dícsőbb helyre, del piero,totti kell a csapatba mert ők több mint jó játékosok, csapat összetartó, játék meghatározó szerepük van
-
dragonfx
veterán
válasz
Racecam #3696 üzenetére
én elhiszem olasz drukker avgy mint Mo.n sokan, de ninc smit cifrázni az olaszok pocsék xarul játszottak, ennyi, a védő feladata a csatár megfékezése a csatáré mega góllövés, nem az amit az olaszok cisnálnak, hogy mint sündisznó beállnak, azt vagy kapunk egyet és vesztünk avyg rugunk egyet és ráülünk taktikával.
A spanyolok összeségében a legjobbak voltak, emgérdemelt a győzelmük.Azé kiváncis lettme volna ha Villa is játszik mi lett volna a tegnapi meccs vége.
A porugálók nagy csalódás nekem, mega hollandok is, dehát ez van a végén csak 1 maradhat. -
<NewL>
addikt
Legszebb játéka volt tegnap este : [link]
-
kavicssli
addikt
44 év után ismét Európa Trónján
-
Racecam
nagyúr
Nem, a francia meccsen is jók voltak, nem tudjuk, mi lett volna, ha nincs kiállítás, de már addig is volt Toninak vagy két ordító gólhelyzete, más kérdés, hogy nem rúgta be.
Ezt a francia csapatot érzésem szerint legyőzték volna amúgy is, de ezt már sohasem tudjuk meg.
Egy biztos, az a csapat nyerte az EB-t, amelyik a legjobban "megérdemelte", bár nem nagyon szeretem ezt a kifejezést, mert mindig az érdemli meg, aki megnyeri.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest