- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
GumisPeter #18 üzenetére
esetleg olyan kábeled lenne ami 1x pcie ről alakít sima pci-ra?
-
aram01
nagyúr
hahó lakik még itt valaki?
-
surami
tag
Sziasztok!
Létezik PCIe x16-os quick realase rendszer? Időszakosan váltogatni szeretném egy Mini-ITX alaplap PCIe x16-os portjába való kártyákat (egy videó kártya + egy capture kártya). Nincs több port az alaplapon ezért érdekel valamilyen megoldás. Ha esetleg nincs ilyen gyorscsere megoldás, akkor hogyan kéne megoldani, hogy ne használódjon el az alaplapon a port? Ilyet találtam, de ez csak egy sima riser...
-
Celtis
veterán
válasz
SzegediKrisi #13 üzenetére
Én 14cm-es kábelt vettem. Ilyet
Egy DVB-S tunerkártyát dugtam bele, de sajnos megbízhatatlan. Hol felismeri a gép, hol nem. Ha felismeri, akkor stabilan megy.
Már lerövidítettem a kábelt fele hosszúra, de így sem megy.Nem hiszem, hogy kettő ilyet összedugva működne. -
SzegediKrisi
csendes tag
Helló!
Találtam egy megoldást (usb riser 16x) amivel akár méterekkel odébb is lehet a videó kártya!
Valaki tud róla tapasztalatot mondani? Nem lessítja a kártya adatátviteli sebességét? -
SzegediKrisi
csendes tag
Helló!
A rövidebb kábeleket 7-10cm hosszban árulják, össze lehet toldani belőlük kettőt, vagy többet?
Miért gyártanak belőlük olyat, ahol egy molex is be van kötve az érintkezők közé?
Előfordulhat interferencia, vagy lag?Válaszokat előre is köszönöm!
-
neilszab
őstag
Sziasztok!
Egy 32bit-es PCI csatlakozós TV tuner kártyát szeretnék bedugni egy kis Barbone gépbe, de sajnos a házban nincs neki hely és ehhez keresnék vmi "hosszabbítót".
Tudja vki hol lehet ilyet szerezni?
Köszi
-
Bull3t
csendes tag
Hát én is gondolkodom 1 ilyen beszerzésén [link]
-
jippa
aktív tag
Hello!
Feléleszteném kicsit a topicot.
Aki használ ilyen pci-e riser kábelt, az megoszthatná velem a tapasztalatait.
Szgépház nélkül akarnék megépíteni egy CFX egyedi elrendezésű konfigot 2 HD 6950ből, ezért lenne szükségem az információkra.
Milyen hosszú lehet legfeljebb a PCI-e 16x extender kábel?
Mit jelent az 1U, 2U megjelölés a nevükben?
Mit jelent a 32bit-64bit megjelölés a nevükben?
A rövidebb kábeleket 7-10cm hosszban árulják, össze lehet toldani belőlük kettőt, vagy többet?
Miért gyártanak belőlük olyat, ahol egy molex is be van kötve az érintkezők közé?
Előfordulhat interferencia, vagy lag?Erről a kábelről (illetve 3 ilyenről összefűzve) kinek mi a véleménye: Link
Köszönöm:
jippa
-
nagyfiú
csendes tag
Én is találtam már ilyen, nekem megfelelő csatlakozókat
http://simaintl.com/store/PE-FLEX1-G2.html
http://www.orbitmicro.com/global/pe-flex1-g2-p-15071.html
http://www.ameri-rack.com/ARC1-PESX1B-Cx_m.html
http://www.orbitmicro.com/global/pe-flex1-p-756.html
,de nem szeretnék külföldről rendelni.
Magyarországon nem lehetséges összeállítani egy ilyen csatlakozási lehetőséget ?
Végülis mi kell hozzá aljzat, kábel és dugó. -
Hamann2
csendes tag
Én eredetileg erre gondoltam, ez 5000ft-ból itthon lenne.
-
Hamann2
csendes tag
http://linitx.com/viewproduct.php?prodid=11462
Ez pl 8-9 ezerért itthon is lehetne 48 óra alatt.
-
nagyfiú
csendes tag
Sziasztok !
HP Compaq DC 5100 SFF asztali gépem megjelenítési tulajdonságait szeretném javítani a másik gépem bővítése után megmaradt Asus EAX550HM512 PCIe x16-os teljes magasságú videokártyámmal.
Az asztali HP gépben PCIe x1-es bővítőhely található az alacsony profilú videokártyáknak.
Tehát a teljes magasságú videokártyát fekvő helyzetbe beszerelve egy kb, 10cm-es kábelhosszúságú flexibilis PCI-e 1x-ről 16x-ra csatlakozó használatával megoldaná a problémámat. PCI-e 1x-ről 1x-nél a videokártya oldali csatlakozónál a nem használt érintkezők oldalánál kivágva csatlakoztatható lenne a 16x-os videokártya.
Sajnos azonban ilyen flexibilis csatlakozót csak külföldön forgalmaznak.
Az érdekelne engem, hogy nincs-e valamilyen lehetőség ilyen flexibilis csatlakoztatás házilagos készítésére, vagy iparos általi készíttetésére.Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest