Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Kingston Fury Renegade 2TB-t, egyelőre üres, a régi SSD-men van a rendszer, így csak tesztet tudtam futtatni rajta. 65 fokra megy fel a teszt alatt.
A rendszer:
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI
- Ryzen 7 7800X3D
- 2X32GB-s G.SKILL 6000MHz CL30 Trident Z5 RGB Black
- Arctic Liquid Freezer III 280-as, RGB-s (standard venti profillal a cpu-fan-ra kötve)
- Kingston Fury Renegade 2TB
- Corsair MP510 1TB
- Seasonic Prime Ultra 650W Gold
- Gigabyte Gaming RTX3070Ez így megfelelő-e? Előre is köszönöm!
-
tipuka
addikt
válasz King Unique #29771 üzenetére
Köszi srácok, főleg King Unique !
Ma is megvilágosodtam hála nektek.
Természetesen nem 500mb-n múlik bármi is, csak tudni szerettem volna, hogy ez az 500mb-s móka miért is van ott, és, hogy ott kell -e hagyni vagy annyival több helynek felszabadíthatom-e. Most már tudom ,hogy nem lenne jó dolog bántanom, így nem bántom. Információ nélkül nehezen tudtam volna meg, hogy mi a helyzet.
Köszi még egyszer[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
hali,
beüzemeltem az új SSD-m friss winnel (samsung 850 evo 500gb - lemez 1, nem vágom miért lett 1, mikor tegnap még 0 volt) ezek így rendben lesznek?
illetve kell nekem az a helyreállítási partíció? az jó , ha tudok rendszert visszaállítani tegnapra, vagy napokkal ezelőtre, de most ezért fél gigát lefoglalt külön particiónak? ha igen oké, akkor mindegy, de ha nem, akkor nem vágom a dolgot köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Ma jött meg az 500GB-s Samsung 850 Evo-m. Annyi kérdésem lenne, hogy, ha az MM 5 év garanciát ad rá, akkor be kell még regisztrálnom a Samsunghoz a gari végett vagy nem kell?
Másik: Magicianon kívül kell még valamit telepítenem az SSD végett? SSDOK, HDS, CrystalDiskMark volt eddig alap nálam.
Köszi szépen előre is a segítséget. -
tipuka
addikt
válasz Sk8erPeter #13950 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz Sk8erPeter #13947 üzenetére
Köszi szépen, resmon-t akkor hagyom futni vagy 6 órát, utána majd beszámolok az eredményről.
-
tipuka
addikt
válasz Bjørgersson #13939 üzenetére
-
tipuka
addikt
válasz Bjørgersson #13937 üzenetére
-
tipuka
addikt
válasz Ice&Lime #13689 üzenetére
Hogy őszinte legyek az értékeket keveslem, amit kaptam, a többi emberéhez képest, itt a 4K-ra gondolok főleg, mert úgy olvastam az a lényeg.
Bár a boot idő is lehetne jobb picit, de azzal meg tudok barátkozni.
Induláskor ezek az automatikusan induló dolgok: skype, catalyst,utorrent, advance system care,deamon tools, axtu (asrock extreme tuner) és a realtek audio helyett a musiland hangkártyához a driver. Más nincs.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Szeretnék csatlazkoni egy új Intel 520 240GB-vel hozzátok.
Ma üzemeltem be és telepítettem fel tisztán a windows8.1-et rá (nem akartam klónozással bajlódni) és ezek lettek az eredmények. Én bevallom kicsit gyorsabbra számítottam, első SSD-m. Valami elkerülte a figyelmem?
FW: 400i volt rajta gyárilag ráírva, progi is azt írja, ACHI beállítva, ha jól csináltam. SATA0-ra kötve.
A kép. Valamiről kell még kép szívesen töltök fel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest