- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Újabb, számolni nem tudó, magát zsurnalisztának képzelő amatőr érezte úgy, hogy cikket kell írnia.
"After taking into calculation, just playing 162 hours of the games with the above DRM will result in going overboard with the warranties provided by companies like Seagate on their SSDs."
32 GB/ óra*162 óra~5 TB
Nekem a régi gépemen (köszönhetően gondolom a viszonylag kevés RAM-nak) a BF3 és a BF4 is több, mint 1-1 terát írt az SSD-re, amíg végigjátszottam a single playert és nem szakadt a nyakamba az ég.A cikkhez egyébként van kemény 4 komment, amiből 3 szidja, a negyedikben a szerző válaszol.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
félisten
Igen, olybá tűnik. Mérj egy et a gyorstalpalóban leírt módon, vesd össze az eredményeket a gyártó által megadottal. Ha nincs nagyságrendi eltérés, akkor minden ok.
regener W8/8.1 esetén a hibernáció letiltása a gyors rendszerindítás funkció elvesztésével is jár egyúttal.
smiti
Csak a firmware verziójából derül ez ki. Azt sajnos nem tudom, hogy a HDS a FW verzióját adatbázisban tárolja és az alapján (is) ad információt a NAND-ok típusáról, de ha nem így lenne, akkor közel sem biztos, hogy olyan NAND van az SSD-ben, aminek azt a HDS jelöli.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Ice&Lime
veterán
Az tény, hogy az evo az egyik "legjobb" ssd, ami a gyorsaságot illeti, ajánlott is, viszont tlc-s (ami szintén jó átlagfelhasználásra, erősebb igénybevételre inkább mlc-s), az intel lehet, hogy kicsit "lassabb", de cserébe tartósabbnak tűnik. Ez a teszt azért elég szélsőséges, ennyire azért nem rossz a helyzet, mint ahogy ott fogalmaz. Én nem nagyon foglalkoznék vele, főleg, hogy felhasználáskor nem különösebben vehetőek észre ezek a számokból adódó kisebb különbségek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Amennyiben még csak az SSD beszerzése a cél, akkor nem ide, hanem az erre szakosodott "Milyen SSD-t vegyek?" topikba várjuk a kérdéseket!"
⭐ Stella
-
ETOM
addikt
Itt található az írás, hogy leszedték mert sok volt a probléma: [link]
Én is tapasztaltam gondokat. Volt, hogy bootnál beakadt. Meg alvó állapotból nem jött vissza gép aztán sata hibákat találtam eseménynaplóba. De ez ritka mostanság nem is volt. Csak fura 2.25-l sose volt semmi problémám.. remélem kiadnak valami újat.
Ezeket leszámítva stabilan működik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
8GB RAM mellett fix lapozófájl méretet állíts be (én 1024MB-t szoktam javasolni). Ha nem hibernálod a gépet, akkor a hibernálás tiltható. Superfetch tiltható.
2 ún. partíció stílus létezik, MBR és GPT. Egy adott meghajtón csak az egyik lehet (nem lehet MBR és GPT is, ilyen nincs). Te a W8-t ún UEFI install-al telepítetted fel, amelynek egyik alapfeltétele a GPT partíció stilús használata, ergo a W8 GPT partícióstílust is alkalmazott. Ha a Details gombra kattintasz, akkor majd láthatod, hogy 3 segédpartíció is létrejött (és az úgy is van jól).
A partíció eltolások -meg minden egyéb más is- rendben vannak amúgy.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Balázs1986
addikt
Mivel a firmware frissítés nem a legbiztonságosabb folyamat (ha gond van közben, az SSD-nek annyi lehet), ezért a legtöbb gyártó csak akkor javasol frissítést, ha:
- valamilyen általános, minden helyzetet érintő hibajelenséget orvosol
- olyan hibát orvosol, ami a frissíteni kívánó felhasználót érinti (pl. bizonyos másik gyártóval kompatibilitás)
Ha minden tökéletesen megy, nem szokták ajánlani a firmware piszkálását.
(Pont mint az alaplapi BIOS esetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest