Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
VOid
tag
Köszönöm szépen megtaláltam

-
VOid
tag
Nem nagyon találom ezt az energiagazdálkodási opciót windows 7em van angol, valaki tudna segíteni? Jó lenne ha nem aludna el mindig a winchesterem

Előre is köszönöm.
-
VOid
tag
válasz
attilafree
üzenetére
Nem, ez egyáltalán nem olyan hang amit ezelőtt nem vettem volna észre, + írtam ha csak simán az SSDbe megyek bele akkor is csinált már ilyet, tudom hogy flash memória alapú és nincs benne mozgó alkatrész ezért se értem hogy akkor miért csinálja ezt
de megfogom nézni most ezt az energiagazdálkodási tippet hátha segít, mert engem zavar hogy mindig felkell pörögnie. Nem érzem az SSD előnyét annyira a hdd-vel szemben sem így (hangsúlyozom nagyon átlag felhasználó vagyok, csak net film meg ilyenek, nagyon ritkán játszom a géppel). -
VOid
tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írok e, nem olyan régen vettem Samsung 830SSD 64gbot, minden működik ez lett a rendszervinyóm, olyan problémám lenne, hogy ha bele akarok menni mappákba , akár a HDD-n amin adatot tárolok akár az ssdn, akkor ilyen érdekes bugó hangot hallok mintha felpörögne valami
ezt nem tudom miért csinálja, és nem mindig, csak bizonyos időközönként, de ez egy 2-3 másodpercre belassítja a dolgokat ezért zavaró, ritkán csinálja de nem annyira ritkán hogy ne zavarna. (régen amikor csak hddről mentek a dolgok soha nem volt ilyen)Van valakinek ötlete ez miért lehet?
-
VOid
tag
Sziasztok, Nemrég vásároltam egy Samsung 830 64GB SSD-t , feltelepítettem a windowst és minden programot minden megy is tökéletesen, de azt néztem hogy biosban IDE módban ment ,tehát átállítottam AHCIre azt olvastam hogy erre kéne állítani, de a probléma az hogy amint átállítom mielőtt belépne a windowsba automatikusan újraindul, ez mitől lehet? IDE módban megy minden faszán, szóval nem értem.
-
VOid
tag
Köszönöm,
Hát a Samsungnak 160 az írása, a Kingstonnak meg 480, szóval a háromszorosa

De valamiért a Samsungban jobban bízom, szóval azt fogom venni, a rendszerem már legalább 2 éves (igen már ráfér egy újra rakás) és így foglal 49 GB-ot, szóval ha 64eset veszek formázás után 60 marad, 10%ot meg kell hagyni tehát 54, na az nekem bőven elég
-
VOid
tag
Sziasztok,
Már végig hámoztam pár tesztet és nagyon gondolkozok most két SSD között, rendszervinyónak lesz , átlagfelhasználó vagy
:Samsung SSD 830 64GB ennek ha jól néztem 28 körül van az ára
Kingston V+200 90GB ennek meg 31-32 körül.
Méret szempontjából ugye a kingston jobb választásnak tűnik, de mivel rendszer vinyó lesz, win7em van most is (50gbnál) többet nem nagyon tartok a particíón most se , ezért ez nem annyira szempont.
Kérdésem az lenne hogy sebesség és megbízhatóság szempontjából melyik a jobb választás?
Ha jól láttam a Kingston 3x akkora szekvenciális sebességgel rendelkezik mint a Samsung, viszont olvastam hogy ez átlagfelhasználás mellett annyira nem számít. v mégis?

Köszönöm előre a segítséget.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest