Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
lengoborda #40019 üzenetére
Biosban sata-t tedd át ahci-ről ide-re
-
Met
nagyúr
válasz
lengoborda #40015 üzenetére
Lehúzgáltál minden hdd-t az alaplapról, csak az ssd maradt és a biosban átállítottad a boot sorrendet hogy az ssd-ről induljon és úgy telepítetted a wint?
-
Met
nagyúr
válasz
lengoborda #40011 üzenetére
Bios se látja?
-
Met
nagyúr
Ez butaság.
kb. egyszer egy évben telepítem újra a gépet akkor általában frissítésekkel integrált telepítőt használok vagy minimum az utolsó service pakkosat, utána winupdate és annyi.Ha hülye a user nincs az a tűzfal, vírusírtó win frissítés ami megakadályozná hogy fertőzött legyen a gép.
-
Met
nagyúr
Ez jónak számít?
-
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #39805 üzenetére
Klónoztam, mind a két partíciót kijelöltem tuti biztos.
Mindegy, ha nem ront az élettartamon akkor nem érdekel, meg mint írtam lentebb elindul akkor is ha csak az ssd van a gépre dugva -
Met
nagyúr
Köszi Nektek, próbálom
-
Met
nagyúr
Beraktam ma az ssd-t (vertex3) biosban átállítottam a satát ide-ről ahci-re és nem indul el a win (Win7 64 bit).
Bejön a win töltő képernyő, megfagy, feldob egy fekete képernyőt valami szöveggel amit nem tudok elolvasni mert újraindul, bejön hogy nem indult a win rendesen, indítási helyreállítás (ajánlott), fel ajánlja hogy egy visszaállítási pontról helyreáll, arra nemet nyomtam (mert nem tudom mikori) és nem tudja javítani. Restart.
Biosban sata vissza ide-re, boot, bejön hogy nem indult a win rendesen, ezúttal a normál indításra nyomok és elindul a win. Szépen felismeri az ssd-t és telepíti hozzá a drivert.
Mi a probléma? -
Met
nagyúr
Ramdisk? Az mire jó
-
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #39653 üzenetére
Köszi, hétvégén megejtem a költözést
-
Met
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #39646 üzenetére
Köszi, a nehéz teszt 1-2-es pontjain átsiklottam
A Macrium Reflect Free-vel történő klónozás előtt kelle ellenőrizni az eltolást is?
-
Met
nagyúr
Van egy 100 megás particióm (meg van a C) ilyenkor hogy kell klónozni SSD-re?
Elég csak a C-t? Azt olvastam itt valamelyik cikkbe hogy csak az Ultimate-nél számít az a kis partició. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Megjött ma a Vertex 3-am, hétvégén költöztetem a win-t, ezeken a beállításokon kívül van amit még meg kell csinálni?
Win7 64 bit, Asus P5Q alaplap (részletesebben az adatlapomon)
Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest