Hirdetés
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Lastemperor #20243 üzenetére
Köszönöm, akkor nem költök rá feleslegesen.
A boot időm meg amúgy is sok a RAID vezérlőn lógó cuccok érzékelése miatt...
-
Angelo69
senior tag
válasz
Lastemperor #20110 üzenetére
Igazabol ket versenyzo van a finisben az egyik az Intel 320, a masik a Corsair Force 3.
Hetvegen remelem megalmodom melyik legyen, "segitsegetekkel"... -
Angelo69
senior tag
válasz
Lastemperor #20108 üzenetére
-
Angelo69
senior tag
válasz
Lastemperor #20106 üzenetére
"Ha netán mégis találsz Force3-as Corsair-t, mielőtt megveszed szériaszám alapján meg kell nézni hogy visszahívás utáni-e."
Ezt kifejtened bovebben -
SirRasor
addikt
válasz
Lastemperor #19972 üzenetére
Inkább a Kingston mellett maradok, mert arra már nincs több píz. A 64 gigásban meg más vezérlő van, szóval remélem, hogy a 96 gigásnál nem lesz lassulás.
-
SirRasor
addikt
válasz
Lastemperor #19969 üzenetére
Csak azt 40k alatt nem kapom meg..és így se akartam 30k fölé menni, szóval valahol meg kéne húzni a határt
edit: és ez csak 80 gb
Ha mindennapi használatban tényleg nincs sok különbség a 230 és 280 mb olvasás meg a 180 és 280 mb írás között, akkor jobban megérné a több tár..szerintem.
-
jegenye77
addikt
válasz
Lastemperor #19942 üzenetére
És megér +6k-t a Crucial a Kingstonnál?
Vagy az miért nem ajánlott? -
SirRasor
addikt
válasz
Lastemperor #19942 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy SATA2-re van korlátozva, tehát az M4 400+ MB-os olvasásával nem fogok tudni mit kezdeni. Még így is az éri meg? Rárakok 2k-t, és lesz belőle egy 96 GB-os Kingston.
Amúgy egész nap az SSD-ket túrtam a neten, és picit elszomorító, hogy semmi normális infó nincs az árban azonos kategóriák összehasonlításáról, csak elméleti adatok, amik már párszor hibásnak bizonyultak a gyakorlati használatban.
Amikor elkezdtem nézelődni, akkor biztos voltam abban, hogy nekem egy Vertex 2 kell, de most már fogalmam sincs mi kéne és mi éri meg a pénzét..
-
gban
veterán
válasz
Lastemperor #19832 üzenetére
Ha megvettem megnézzük.
Sentinel kezeli az infóit?
Ismerős tud 20 gigás 1.8-as hdd-t, az is szerintem ilyen ZIF csatis, lehet az lesz a megoldás, de majd kiderül ha kézben lesz. -
cszn
őstag
válasz
Lastemperor #19814 üzenetére
Igazad van egészen a "Még mezei felhasználásra is, szerintem kell a 64gb."-ig.
Én azért választottam 40-est, mert tudtam, hogy otthon úgyse fogok semmi helyigényes program használni később se. Most is 12 giga szabad helyem van. Win7 64 bit és minden általam használt program fent van az SSD-n (office, corel, médiacuccok, mittomén, lapozófájl). -
havri1
félisten
válasz
Lastemperor #19788 üzenetére
Érdekes ez a SATA2-SATA3 dolog.
Mitől gyorsabb, amikor a sebessége ezeknek az SSD-knek még a SATA1 -et se éri el?Ha van egy ruszki búvárszivattyúm, ami 3/4 es csövön csak pisil, akkor hiába rakom 1" -ra, nem fog több víz jönni, ha a szivattyú csak ennyi tud. Nem?
-
Lastemperor
tag
válasz
Lastemperor #19787 üzenetére
-
válasz
Lastemperor #19739 üzenetére
Köszi,meg is rendeltem.
-
havri1
félisten
válasz
Lastemperor #19686 üzenetére
Kivéve, ha ramdriveba pakolom, az kb 20x gyorsabb az SSD-nél.
-
gallus
aktív tag
válasz
Lastemperor #19686 üzenetére
Akkor jön itt még egy kérdés:
Mindenképpen kell egy merevlemez az ssd mellé.
Mit tudom én zene, film, vagy esetleg munka céljából.
Ha nem is pakolunk rá semmit a "C"-ről csak adattárolásra használjuk,
akkor csökkent-e valamit az oprendszer "pattogásán".
Gondolok itt arra, hogy mondjuk bekapcsoláskor elkezdi-e vizsgálgatni az összes meghajtót, illetve menet közben dolgozik-e rajta.
Azt azért tudom én is, hogy ha onnan nyitok meg filmet vagy zenét, akkor
a merevlemez sebességével kell számolnom. -
bazsi83vp
senior tag
válasz
Lastemperor #19529 üzenetére
Szia, ha kell a hely, a kingstont venném. 215/165 szekvenciális olv/írás sebességet nyújt használtan, nem a legjobb alaplapi chipkészlet mellett. A videótömörítést úgyse csinálja ilyen gyorsan a gép. Amúgy lehet, hogy a másik 2 gyorsabb (pl. kis fájlokkal a műveletek), de még így is sokkal nagyobb a tempó egy merevlemezhez képest. Ráadásul az alacsonyabb ár mellé nagyobb kapacitást kapsz, ami ha videókkal dolgozol, jól jön.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest