- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
-
-
válasz
e00dgy #36136 üzenetére
És a Plus-t próbáltad érzésre?
Gondolom nem, mert nem tettél rá oprendszert, igaz?
Vagyis nem tudod megmondani hogy a júzernek mit mutat, a tréfás teszteredmények mellett, ha jól gondolom.
(nem volt ssd-m még, de gondolom csak akkor ítélhető meg a sebessége hdd-hez képest, ha oprendszer fut róla) -
-
Anfänger
őstag
válasz
e00dgy #35900 üzenetére
Azzal sajna nekem is amd sata-t mutatott az OCZ Vertex 2 -nél, Gigabyte GA-MA785 GMT UD2H alaplappal 785 chipset-el,ezért az eszközkezelöben visszaállítottam az eredeti ACHI-drivert,azzal jól müködik. Ès azután ellenörizni kell megint a progival (AS SSD -vel pl),hogy ACHI-ban van-e.
-
válasz
e00dgy #35902 üzenetére
Igen, teljesen rendben van mindkét partíció eltolási értéke.
Kékes525 #35903
1. Akkor korábban benéztél valamit, nem jó SMART értéket néztél, mert az nem lehet 4-en, 99% kondíció mellett (max a RAW value-t nézted, de az meg lényegtelen)2. Nem a Marvell vezérlőnek van gondja, hanem a driver-nek. Ebben a bejegyzésben megtalálhatod a megfelelő Marvell driver-t(ezzel megy a TRIM, biztos lehetsz benne, mint ahogy a W7 AHCI driverével sincs gond). Itt is igaz (mint sok más egyéb driver esetében), hogy attól hogy újabb egy driver, még közel sem biztos, hogy jobb is.
szunya1
Majd esetleg RC stádiumban fog érdemben foglalkoztatni a W8, meg a lemezkezelést érintő új features-ök, beta nem játszik, sok minden változhat... -
Anfänger
őstag
válasz
e00dgy #35883 üzenetére
Vagy esetleg kövesd ezt:
1. Lépjünk ki minden programból.
2. Start menü keresőjével futtassuk: regedit
3. Navigáljunk ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci
4. Jobb oldalt kattintsunk duplán a Start elemre, módosítsuk a bejegyzés értékét 0 -ra.
5. Indítsuk újra a gépet és állítsuk be BIOS-ban az AHCI-módot.
Ez után ACHI-ban kell,hogy müködjön.Bár nálad az alignálás(partició eltolás kezdete) sincs rendben,nálam sincs,de most azért nem dobom újra a wint. -
kilozsul
aktív tag
-
válasz
e00dgy #34949 üzenetére
Hát ha azt a 10-15 beállítást mind rendesen beállítottad és az adatlapodon szereplő Agility 3-ról van szó, akkor passz.
Carasc0
hát igen, ez a Marvell vezérlő kiszámíthatatlan szokott lenni, a legjobb eredmények azzal a Marvell driverrel érhetőek el, amelyet linkeltem, mindamellett, hogy a TRIM is működik rendesen. Mondjuk azt nem tudom, hogy mekkora eltérés volt a sebességben és hogy csak ezért érdemes-e volt cserélned, de gondolom ezek szerint megérte a csere. -
válasz
e00dgy #34946 üzenetére
Elég lett volna csak az első kép a sebességről... Azért nem jó a sebesség, mert a jó eséllyel a BIOS-ban nem engedélyezted a SATA3 üzemmódot. Ebben a bejegyzésemben ez a deszka is szerepel, nézd meg a BIOS beállításokat és annak megfelelően állítsd be a BIOS-od, akkor rendben lesznek a sebességek.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged