Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ez így ebben a formában egy kicsit vastag. A biztonság kedvéért én azért várnék vele pár hetet, az abszolút nem lesz gond, és aztán néznék rá megint.
A napi 80-90 hogy jött ki egyébként? 6-án álltál 400 Gb-on? Ma 11-e van, és vagy 600-on. Az kb. a fele, kb 40GB / nap.
Elvileg ez a tempó is belefér, így is elpötyög kb 8-10 évet elméletben, de ha marad ez a napi írásmennyiség az első hónap után is, akkor a te esetedben (és ez a kivétel) lehet áttenném a böngető cache-t a HDD-re. De előtte mindenképp megvárnám az első hónapot, mert lehet felesleges az egész, és csak szivatod vele magad.
-
axlfsi
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Hm, most megneztem en is (128GB Samsung 830-as) es nalam kb. 51GB a napi mennyiseg (bongeszok cache-jei RAMdisken vannak, de ennyi) ... illetve, en nem ugy csinaltam, hogy az elso nap, miutan felhuztam ujra az oprendszert, telepitettem minden sw-t, hanem folyamatosan csinalom, ahogy szuksegem van rajuk (meg pl. office nincs is a gepen(!). csak a rend kedveert irtam le...)

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest