- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Almaslepeny #3032 üzenetére
Intelt vegyél.
Nekem van egy Corsair X64-es (ez egy a millió Indilinx vezérlős SSD meghajtók közül, szinte ugyanaz mindegyik) és egy G2-es 80-as Intel. Nos, épp most raktam ki a gépből a Corsairt. (Nem dobom ki persze, csak 2 SSD nem igazán kell egy gépbe - kivéve persze ha valaki RAID rendszert akar, de ahhoz meg illenék 2 egyforma. Majd megy a másik masinába rendszernek.) Nem azért mert rossz, csak az Intel tapasztalatom szerint jobb. Azon ül a rendszer és tökéletes.
A Corsair is jó persze, semmi baj vele, az elméleti írási sebessége nagyobb is mint az Intelé, de gyakorlatban, "érzésre" az Intel jobb.
Hozzáteszem, nem sokat tesztelgettem, talán 1x lefuttattam a tesztprogramokat és úgy döntöttem, majd használat mellett kiderül mi is az igazság. Nos, nem véletlenül dícsérik az Intel SSD-it.
Imádom a Win7 indulást. Persze a bootfolyamat nem lett gyorsabb (amíg felismeri a dolgokat a gép), de onnan, hogy win7 töltődés, nincs 1 másodperc az asztal. Furcsa és állat egy dolog. Szokásos windows indulás, kis töltike, csík, majd egyik pillanatról a másikra áll a rendszer, programok betöltve, semmi utólagos várakozás a desktopnál, hogy a vírusírtó meg ez meg az betöltődjön.
Nem tweakeltem semmit. Úgy használom mint egy normál winchestert. Sokan emlegetik, hogy swap meg temp dolgokat más meghajtóra, indexelés kikapcs, stb. de könyörgöm, nem épp ez a lényege? Ha azokat máshová teszem, ugyanúgy kotorászni fog a win a hagyományos winchesteren, semmi előnyöm nem lenne. -
canniball
nagyúr
válasz
Más vélemény valószínűleg azért nem érkezett mert a többiek vagy nem tudják a választ vagy egyetértenek vele.
-
mpierre
veterán
válasz
Mely ssd-knél működik a trim w7 mellett? Természetesen az intelen, ocz vertexen kívűl...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest