Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Erre a hibajelenségre talán tényleg az a legjobb módszer, ha átghostolod HDD-re az OP. rendszert.
De utána mi lesz, ha azzal nem fagy?
Szerintem az ilyen hibát nehéz prezentálni a szervízben, ha folyamatos másolásnál nem jön elő.
Kétlem, hogy bármely tesztprogi kimutatná, hacsaknem valami HDD stresszelő, de ilyemikkel én nem "fárasztanám" az SSD-met.A tipus engem is érdekelne.
-
proof88
addikt
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Milyen SSD-d van pontosan? Márka és típus.
Amúgy egészen véletlenül nem csináltál olyat, mint én, hogy lógtak a levegőben az SSD-k, csak a SATA kábel tartotta őket, ami nem a legminőségibb fajta és kimozdultak belőle kicsit?
Ha már itt tartunk, tud valaki olyan SATA-kábelt, ami UV-aktív ÉS biztonságos a csatlakozója, értsd olyan bepattanós-pöckös fajta, tehát csak a pöcök megnyomásával lehet lecsatlakoztatni az eszközt?
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest