- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Olcsóbb, beágyazott rendszereket célzó EPYC termékcsaládot hozott az AMD
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
művészi vízió nélkül (értsd akár csak kiválasztani/megtartani a megfelelő AI kreálta iterációt) ütheti a júzer, attól még a szar az szar ha a 100-ból, 1000-ből nem tudja kiválasztani a megfelelőt akkor tökmindegy. (lehet tiéd a legélesebb kés a földön ha te a fokával próbálsz vágni...
) . Inspirálódásra, gyors ötletek kipróbálására nagyszerű, és valószínű még jobb lesz. De a nüanszok hiányozni fognak belőle. de nyilván én is csak a jelenlegi tapasztalataimból indulok ki
-
Szemjuel
tag
azért nekem kicsit fura, hogy az összes ilyen cikk alatt megjön a google sose talál semmit, 20 oldalt lapozok mire megtalálom stb.. őszintén fogalmam sincs ti mit kerestek, de ezek alapján a google se tudja értelmezni
ha valamit az első 2 oldalon nem találok akkor tudom, hogy én állítottam be a keresést hibásan. átfogalmazom, szűkítem és tádám.@ddekany @paatrick
magánemberként úgy kerülnél versenyhátrányba, hogy kb 5 év múlva (még 1-3 évig nagyon nem) nagyjából letisztul mire lehet használni és mire nettó felesleges. Onnantól pedig Julcsi az aszisztens és Gizi a könyvelő jobb lesz ha összeszedi magát, mert 3-4 ember munkáját fogja tudni elvégezni 1 aki egy kicsit jobban ért a szoftverekhez.
Én úgy hiszem egyébként, hogy munkahelyeket nem fog megszüntetni, csak olcsóbbá teszi azokat, így elérhetőbbé válnak kicsit szélesebb körben olyan szolgáltatások amik addig luxusnak számítottak. És marad továbbra is luxus pl a kreatív szakmákban is a valódi kreativitás és hozzáértés, mert azt nem tudja majd helyettesíteni semmilyen gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest