Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Oké. Stílusban a Gigabyte vonalat erősíti (nagyon meglepő:) ), tele van overclock lehetőséggel, amit stabilan végre is hajt:) Annyi o/c lehetősége van, mint az NF7-nek, de valahogy jobban kidolgozott alaplap érzetét kelti. Komolyan, abszolút semmi stabilitási afférom nem volt még vele. Beindítottam, felhúztam, ment. Anandtech-en tesztelték, kihozták nagyon jó tuninglapnak, és ez így is van. Linket most nem tudok adni, bocs, mert nincs időm. Google-ban a ''KX18D Pro test'' string is ad néhány linket, ahol olvasgathatsz teszteket.
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jól előástad ezt a régi, elfeledett topicot:)
De az a cikk, amit belinkeltél engem nem győzött volna meg, hogy vegyem meg az xfx alaplapot...nagyon egyoldalú és rövid is. Állítólag fsb-t is szűk határok között lehet csak állítani az xfx-en, szorzót meg nem. (forrás: divot). Nem bántam meg hogy anno inkább az Albatront választottam(az itteni tippek alapján:) ). -
Niquis
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Köszi! Pont ebben a percben jutottam erre az elhatározásra én is, mert kaptam 1 mélt divot kollégától amiben mondja hogy az xfx nf2saed elég gyér, pedig az az advanced verzió míg az alh az alap:)
És valahol, tán anandtech, kihozták hogy 1-2 apróságtól eltekintve az Albatron KX18D Pro II (ami csak az MCP2-T miatt tud többet mint a Pro) a legatomabb tuninglap:) -
Niquis
aktív tag
Nem akartam új topicot nyitni.
De a kérdést mégis fel kell tennem, hiába van ezzel tele a ph!:)
Milyen lapot vegyek? 2 jelölt van:
XFX NF2S-ALH
Albatron KX18D Pro
Ha vannak tapasztalatok, ajánlások annak nagyon örülnék, mert ezúttal nem sikerül eldönteni...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest