Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
Köszi, majd csekkolom, ha vonatjegyet veszek.
A szerencsejatek fogadasi oldala sem szerette a Curve kártyát, szintén Simple adja a fizetési megoldást.
Ellenben Revolut virtuális kártya okés volt neki..."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
Gondoltam megosztom a mai tapasztalatomat az Extreme Digital fizetési rendszereivel kapcsolatban (Barion és Simple):
Porszívót vennék...
1. próba -> Curve, mögötte OTP bankkártya, Barion fizetés... sikertelen fizetés, tranzakció megjelent Curve-ben
2. próba -> Revolut kártya, Barion fizetés... sikertelen fizetés, tranzakció megjelent Revoluton
3. próba -> Curve, mögötte OTP bankkártya, OTP Simple fizetés, sikertelen fizetés, tranzakció megjelent Curve-ben
4. próba -> OTP bankkártya, OTP simple fizetés, sikeres fizetés
Azóta a 2 Curve-ös rendelés declined lett, a Revoluton még ott a terhelés, az OTP-s kártyám pedig ok, de ugye OTP-nél 2-3 munkanap múlva fog megjelenni, de legalább a csomagom összekészítés alatt.Azért ez egy kicsit fáj... miért nem fogadja el sem a Barion, sem a Simple a Curve/Revolut kártyáimat?
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
-
fravik
tag
válasz Fandango #437 üzenetére
Pont a napokban utaltam 30ezer Ft-ot magyarországi számlára, ami OTP-nél 60 Ft-ba került, ez ugye 0.002 (0,2%) és ezzel pont a fele annak, ami a kártyás tranzakciónál a TW által számított díj (0.4% - 120 Ft lett volna), szóval kedvezőbb mindenképp az utalás még így is (csak lassabb... bár ha nem kell azonnal az összeg, akkor mindegy is). De valóban nem ingyenes, az lenne ám az igazi
-
fravik
tag
válasz Fandango #433 üzenetére
Igen, 0.004 (szóval 4 ezrelék) a számított költség értékhatár-függetlenül TW-nél, ezt akarnám elkerülni ugye banki Forint átutalással, ha az jobban megéri esetleg. De előbb ehhez a bankszámlámhoz tartozó feltételeket át kell olvasnom.
-
fravik
tag
Nagyon szépen köszönöm! Én voltam figyelmetlen, valóban ott van a lehetőség
A bankkártyás feltöltés díja valószínűleg nagyobb, mint akár egy nagyobb összeg átutalási díja az otp-nél, szóval ha nem azonnal kell, ezt fogom használni."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
fravik
tag
Többen írtátok, hogy TW-re ingyen tudtok utalni magyar HUF bankszámláról. De ezt hogyan? Milyen számlaszámra utalsz ilyenkor? Én csak bankkártyával tudtam eddig tölteni, ami kártyás vásárlás ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest