Hirdetés
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Értem amit mondasz, és bizonyos játékokkal én is ugyanúgy voltam, ahogy te. Az emlékeimben szépnek maradt meg, újra elővéve már nem volt olyan jó. Akkor jöttem rá arra, hogy az a játék nekem akkor nyújtott egy jó élményt, de semmi több. Ha ma már nem tud lekötni, akkor az csak éppen akkor, - fellángolás miatt vagy kitudja - volt jó. Amelyeket viszont nagyon szeretek, azokat több után elővéve ugyanúgy élvezem, és ez azt jelenti, hogy számomra egy nagyon jó játék, kedvenc, etalon, stb.

Azt én sem mondtam hogy melyik jobb (ez a "egyik jobb a másiknál" dolog nem csak erre vonatkozóan, hanem általánosságban is szerintem butaság), csak azt, hogy melyik szimpatikusabb.

Tegnap a "ki milyen más játékot szeret" kérdésre, félig meddig poénkodva válaszoltam, természetesen a Final Fantasy sorozat a number one a számomra, de nagyon sok játékot szeretek még nagyon. Manapság a mai játékok számomra valahogy nem az igaziak, nagyon messze állnak a régi nagy játékoktól (tisztelet a kivételnek, ma is vannak nagyon jók), és valahogy nem adnak olyan élményt mint a régiek. PS3 még nincs, ha lesz akkor bepótolok néhány címet ami kimaradt, de leginkább a PS1 -emmel játszok már jó ideje. Ott aztán van nekem minden olyan játék, amiket imádok.
FF mellett Ridge Racer, Gran Turismo 1-2 pörög manapság. 
Mindenevő vagyok amúgy játékok terén, és mindenre nyitott (japán játékokat különösen kedvelem), a lényeg az, hogy lekössön, legyen igényes, és ha végigjátszottam, akkor azt tudjam mondani hogy értékes és élvezetes órákat töltöttem a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest