Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
válasz
Sident96
üzenetére
Jó, de az mégiscsak fps, és nemcsak műfajban, egyszerűen ég és föld a két játék.
(#118) ldave
Jelenleg éppen az FF VII -t tolom már sokadjára, hallgatom a zenéit itt gépen (mesterművek). Sokszor olvastam már ezt a "rontaná az emlékek" mondatot, és sosem értem. Én nagyon szeretem elővenni és játszani velük, mindig visszahozza a gyönyörű emlékeket, és ez nagyon jó.
Az év elején az IX -el kezdtem, március közepe óta a VII -t tolom. 
(#119) jersey86
Én azoknak a táborát erősítem, akiknek az utolsó szempontja a grafika. Ennek ellenére az adott konzol generációban, vagy csak úgy simán az adott évben mindig lenyűgöztek az FF játékok grafikái, az adott konzolon mindig gyönyörűek voltak.
De sajnos ez a világtérképes dolog ma már nem egészen valósítható meg úgy ahogy anno.
Ez legyen az utolsó problémánk amúgy, a srácok arra erősítsenek most rá, hogy FF -hez méltó sztorit, zenéket írjanak és szerezzenek a következő játékokhoz.(#122) ldave
Kefka -t valóban sokan emlegetik, és őt hasonlítják össze Sephiroth -al (húú, mennyi vitatkozást olvastam hogy melyik miért jobb a másiknál
), számomra Sephiroth a favorit, elég bőven meg is tudom fogalmazni hogy miért.(#121) jersey86
Konzolok szervizét tudom ajánlani (ez a bolt neve), nekem csinálták már a PS2 -őnket, és elégedett vagyok velük.

De még biztos van elvétve egy két helyen egy egy új PS2, ha esetleg újat szeretnél.
És hogy ki milyen játékokat kedvel még? Hm, lássuk csak: Final Fantasy, Final Fantasy, és ó, igen! Final Fantasy.

-
jersey86
csendes tag
válasz
Sident96
üzenetére
En is ugy gondolom hogy megvalosithato lett volna vagy igy vagy ugy megha le is lett volna butitva a vilagterkep ugyan kit erdekelt volna legalabbis engem nem. Manapsag mindenkinek a grafika meg a latvanyossag a minden de valljuk be ez egy FF-nel annyira azert nem szamit egy regi 6-ot is ugyan ugy tudnek elvezni mint egy 10-et! Most nemreg tettem szert peldaul a 4 complet collection-re bar az mar felujitott de ha nem az lenne az se lenne baj.
Új hozzászólás Aktív témák

- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az év elején az IX -el kezdtem, március közepe óta a VII -t tolom.
), számomra Sephiroth a favorit, elég bőven meg is tudom fogalmazni hogy miért.