- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Mini-ITX
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steph88
csendes tag
Leírás alapján van benne szélérzékelő. Gondolom szólna ha nagy a szél neki. Remélem, mert erre alapozva én engedtem már 100 méter magasra 20+km/h szélnél, egy szót se szólt, hogy baja lenne. Tehát jah, úgy néz ki jól bírja a szelet

Leírást, tapasztalatokat amott írtam már amit tudtam, ha van kérdés és tudok válaszolni, akkor megpróbálok. Képeket csinálok még majd vele de most pár napja ugye megint szar az idő. Meg hát, van sajna egy gyanúm, hogy azért nem is ezzel fog az ember gyönyörű légifelvételt csinálni. Bár a panoráma módot még nem találtam meg, tehát bármi lehet
Addig már eljutottam, hogy a gimbal pitch speed-et 50% -ról levettem 13%-ra, legalább nem rángat mint az állat és lehet szép cinematic videót csinálni folytonos mozgással.Itt még nincs levéve a picth, talán a vége felé. De ha a fényképező nem is tökély, a videó szerintem elég pöpec. Aki tudja, lökje át 4K-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest