-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Miklós315 #164901 üzenetére
"Herbert kiiktatta az
is"ufókat és a transzcendenst
Nem teljesen értem, hogy mit jelent, hogy "kiiktatta" (egy csomó sci-fi alapmű van, amiben nem szerepelnek), ráadásul a mintha nem is iktatta volna ki... (Vagy nem tudom, hogy milyen értelemben érted.) Azt sem értem, hogy miért van spoiler-ben.transzcendenst "sablon sci-fi sztorivá"
Ezt a "sablonost" már régóta nem értem, hogy mit is akar jelenteni, és hogy miért baj, ha valami sablonos. Mondjuk a Bűn és bűnhődés nem sablonos?"de miért is...?"
vagy hogy hívták. Ez egy gyakorlat, amit nagyon régóta folytattak, önös érdekből. Itt véletlen nagyon bejött, mint azt a könyv is írja. (Bizonyára volt, ahol nem, de arról nem volt érdemes könyvet írni.Missionaria Protectiva )
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Autós topik
- Politika
- Linux kezdőknek
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest