Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Integra #30197 üzenetére
Underworld 4 előzmény lesz.
Ice Age megint poén, gayligth már régen be kellet volna fejezni, ugyanez HP csak az más kategória.
(#30198) hoffman_
Erőltetnek itt minden szart annak mi értelme hogy a DeadPoolt is különszedik az X-Men filmektől és kap egy külön részt
.
Ugyanez Warmachine-is minek ? Nem elég látni az Ironman x-részében is majd?
Ettól jobban már csak a remake-k fájnak elbasszák az eredetit , annak reményében hogy jobb lesz pedig nem. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #30197 üzenetére
Batman, Star Trek +1. MiB3 para +1. Dzsó érdekes. Moziban egyszer tetszett, múlt héten itthon elég szar volt. Kettő nem kéne. Bár már csak nincs lefele onnan. Bourne 4 meg istenkáromlás. Underworld 4 oké, mert Kate Beckinsale abszolúte favorit. Sztorit lesz*rom. Tvájláj 4 alap
Jap, és Expendables-ből is minek 2?
madgie:
Én az elsőt még néztem magyarul is, tiszta gáz, már szégyellem magam. Ami viszont szívügyem, hogy megtérítsem az öcsköst. Ő magyarul néz mindent, lévén még csak 13, de sulykolom ezerrel, hogy a TF-et nézze angolul. Alig várom, hogy beérjen.
-
Integra
titán
batman és start trek még ok, azokkal tudok mit kezdeni, a mib3-tól már félek, dzsótól meg már most röhögök, az első rész is egy majomparádé volt.
amit imádok az a bourne, absz alap trilógia, de a negyedik rész milyen lesz?!
ice age 4 ok, a harmadik rész reményre ad okot.
meg underworld 4?????? és azt meg hova és hogy?
kaptáron már csak legyintek, tvájlájt n+1 részén meg pffffffffff, na mindegy -
mephi666
nagyúr
titanic 3d, star wars 3d
ez a hülye mánia elkap mindenkit? oda jutunk, amit bemutattak egy sp-részben, amikor lucas+spielberg elkezdte digitálisan felújíttatni a filmjeit és a gyerekek bojkottálni akarták az egészet... miért lett menő a 3d és miért akarják beleverni a népek fejébe, hogy "ez kell mindenkinek, mert ettől jó egy mozi"?
tudom, a pénzért... szerencsére készült már elég sok hagyományos film ahhoz, hogy akár életem végéig se unatkozzak
na, wtf?
ha a 4. résznél jobb lesz, akkor örülök
-
hoffman_
nagyúr
Jó hát, ezzel kisgyerekeket lehetne ijesztegetni. Megatron is fostalicska, de Starscream? Na meg Optimus, hát ő a csúcs. Nem is értem, hogy lehet ilyet megnézni. De mondjuk nem is tudom, hogy lehetne érdemi szinkront csinálni. Erről az új Batman szinkronjai jutottak még eszembe... Ekkora egy sz*rt(főleg Joker).
-
Jojo5
őstag
2012 nyara is brutális lesz elvileg
Batman, Star Trek 2, MIB3, G.I. Joe 2 és még van a listán...Kassadin: remélem, hogy nem kell mozis szutyira vetemednem...
-
ClayMore
aktív tag
kistestvérem (90-es gyermek) még nem látta az alieneket, ma megnézzük a rendezői verzsönöket
első rész 7/10
második 8/10 de csak mert több a sci-fi elem benne és nagyon bad-assek a marine-ek. -
BITBOYS
addikt
Kiráz a hideg a TF3 trailer zenéjétől
-
mephi666
nagyúr
válasz
janos666 #30175 üzenetére
jópár apróság volt amúgy a filmben, ami miatt tetszett, viszont választ is vártam volna:
- pl tetszett, hogy a csaj szemszögéből mutattak mindent... az ő (vagyis tükörkép) látomásai is be-beugrottak időnként mondjuk a "démon" barátjáról, stb
- a csaj öccse meg fura volt... elég elborult festményei voltak és a srác is először úgy tűnt, hogy "nem az igazi" már, ahogy ült a festmények között és bámult ki a fejéből... a film végére pedig pont úgy alakult, hogy ő maradt meg "eredetiben"(itt is talán bele lehetne magyarázni, hogy miért voltak olyan elborult alkotásai? talán nem véletlen? vagy ő is meghalt, csak nem mutatták? fene tudja)
- ami megint 5*-os a filmben: a hangulatfokozás... húzzák-húzzák az ember idegeit, már-már számítok valami klisés "ijesztésre" és ez elmarad... pl gondolok a következőre: csaj áll a tükrös polc előtt, kinyitja az ajtót, fokozódik a hangulat, csukja az ajtót... már számítok rá, hogy becsukás után a tükörben megjelenik valaki a háta mögött(ezerszer ellőtt klisé), de nem... leejt valamit és lehajol... a tükörképe meg ott marad a tükörben és "rátámad"...az ilyen kis apró meglepetések nagyon bejöttek... meg amikor a csaj telefonon beszélt az apjával: nagyon jó kamerabeállítás, sötét szoba, aztán szépen előbukkant az apja hasonmása a sötétből... ez is ütött...
nem mondom, hogy rossz film, sőt egyre többet gondolok rá vissza, annál jobban tetszik... és a mai film-felhozatalban ez nagy szám, hogy gondolkodtat...
profi módon meg volt csinálva a film, mert pont a rejtélyessége miatt agyalok rajta: keresem a különféle magyarázatokat... és ha mindent elém raktak volna, akkor más lenne a helyzet...
-
válasz
mephi666 #30174 üzenetére
The Broken
Általában én is keresem az ilyen kérdésekre a válaszokat, de itt nekem nem hiányzott.
Miért eszi meg a macska az egeret? Mert éhes...
Bőven elég odaképzelni valami sablonos dolgot, hogy így akartak átjutni ebbe a világba ("szórakozásból", és/vagy mert odaát rosszabb íze van a sörnek, ki tudja, az ő dolguk...), vagy így bírtak életben maradni, hogy megszállták őket, stb... -
mephi666
nagyúr
tegnapi filmtermés:
kung fu panda 1080p
részeges karatemester, pandabőrbe bújtatva, animálva, csomó klisével megszórva... egynek elment, de semmi több: 10/5.5transformers 720p
kezdünk készülni a 3. részre, így újranéztük a 2 részt... a srác magyar szinkronja valami mocskosul irritáló, egyébként jó a filmnem pontoznám, mert már korábban biztos megtettem többször
transformers2 720p
jó-jó, de nem az igazi... ebbe is bekerült pár "kötelezően idegesítő" szereplő és sok volt a felesleges üresjárat... nálam kb 1.5 ponttal kevesebb, mint az első részthe broken 1080p
na, ez érdekes film volt... a feszültséget nagyon jól fokozták benne... nem is volt agyatlanul véres, viszont a film vége felé már éreztem, hogy csomó szálat nyitva fognak hagyni és nem kapok magyarázatokat a "miért?"-ekre... összeraktam, hogy amikor törtek a tükrök, akkor szépen előbukkantak a "tükörképek", akik érzéketlenek voltak és megölték az eredeti személyt, akinek a helyébe léptek... persze a főszereplő csajról is kiderült a film véhén, hogy ő is csak egy hasonmás, viszont ő kivételesen nem vált érzéketlenné azonnal... (ezt is éreztem már korábban) oké, rendben... viszont a legfontosabb kérdésre nem érkezett válasz: miért történt mindez? miért jöttek ezek a tükörképek?így nálam 10/6 (...lehetett volna több is)
-
Jojo5
őstag
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Mozi/HundubMegérte a kiadott pénzt. Tetszett a film és a magyar szinkron is az igényesebb fajta lett...
Penelopé illetve Depp alakítása nagyon átjön és a többi színészre sem lehet ám panaszom (Sellők illetve Cruz kisasszony viszik a pálmát...)
9/10
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ludsimon #30161 üzenetére
igazából az scene a jó amikor a sodrott drótkötél durcázik a jónéppel, amúgy gyenge.
egyszer meg lehetnézni ha jobb nincs.volt még egy minisorozat ami a bermudában játszódik: nekem kifejezetten tetszett
-
hoffman_
nagyúr
#30155, Bitboys:
Huuu, ne is mond... Félek tőle, mint a tűztől, de piszkosul várom már.
madgie:
Löbó tényleg elég géj srác, TF-ben nem is komázom annyira. De Wall Street II szerintem jól állt neki. De állítom, hogy számodra a TF3 lesz az év pozitív csalódása
TF 3 MOZI:
Most kapcsolok, hogy júli eleje, nem júni. Ebben az esetben addigra már tuti meg lesz nézve angolul is, amennyiben lesz, úgyhogy ezer örömmel vágok bele a ájmexbe
Mondjuk 2-től 10-ig edzőtáborom lesz, de ez még oly messze van
-
mondomén
őstag
válasz
ClayMore #30159 üzenetére
Láttam már, illetve, hogy van ilyen. Jun. 21-re van kiírva a hivatalos megjelenés, szóval szerintem 1-2 héttel előtte már meglehet venni enkóron. Viszont olvastam filmbuzis kritikát és ott azt írják ne nagyon számítsunk taken szerű akcióra, inkább thriller mint akció.
-
mondomén
őstag
Taken, így negyedszerre is állat. Nagyon tetszik, ahogy az öreg végigveri Párizst a lánya után. Aki még nem látta gyorsan pótolja, kiváló akció Liam Neeson-al a főszerepben. Viszont ami kiborított, az a lánya ahogy fut. Mint valami csípőficamos junkie, aki egy bőrönd kólát talált a karácsonyfa alatt.
-
ludsimon
veterán
Triangle (2009) DVDR XviD
Nagyon, nagyon jó story az egész! Ez a szellemhajós történet nagyon bejön!
Nem bírtam megállítani wc szünetre sem inkább végig néztem mert olyan jó!Eleje miatt nem fullos mert kicsit sok volt szerintem de nem baj.
Így 9,5/10-et kap.
Köszönöm az ajánlást!!Tudtok még ilyen szellemhajós filmet???
Vagy bármit dráma/thriller párossal, vagy horror, akció bármi jöhet.Szerk.:
Bekészítettem a kaját de még elfelejtettem enni is. -
ClayMore
aktív tag
Estét!
vmi jó sci-fi ami max 1 éves és nézhető? az se baj ha b kategóriás költségvetéses, csak jó legyen.
moont láttam már anno.
ki mit ajánl?
-
BITBOYS
addikt
De messze van még: The Dark Knight Rises
darál0w: Kemény lenne
-
<NewL>
addikt
Limitless
úúáá, év filmje?
10/10 -
Tompo92
senior tag
Hali..
Valaki tudna valami fasza kis kalandfilmet mondani estére?
Nem lényeg hogy új film legyen de 2000 alá ne menjünk
Köszi elölre is.
Üdv. -
Pitterix
őstag
-
iguana
őstag
én is nagyon ritkán nézek filmet "A" tv-n keresztül.
most pl. ilyen volt, mert nem volt semmi filmem a mai estére. (még a durvasok reklámot is elviselném néha)nem gondoltam, hogy ezt is vagdossák...így megyek letölteni. egy kiszabott reklámblokk alatt remélem egy jó filmet szerzek ma meg.
(tudom, naiv vagyok, de ez akkor is egy vicc. inkább nézem a kéregutánzó gekkók vedlését, mint ezt. örökre befejeztem a kertévék filmjeire készülést.)
-
Cola111
aktív tag
The roommate 2011 10/5
Kiszámítható, sablonos sztori, tele klisékkel
The Kane Files: Life of Trial 2010 10/8
Elephant White [2011] 10/7
The Condemned 2007 10/7
nincs benne semmi eredeti. -
iguana
őstag
válasz
BITBOYS #30139 üzenetére
fúúú, ne is mondd.
egyszerűen egy vicc ez. tudom, több tucat filmet lehet felsorolni amit szétbarmolnak/szétbarmoltak.újra és újra tudatosul bennem, hogy filmet dvd-n, vagy letöltve kell nézni.
mi a jó francért kell egy akciófilmből thomas a gőzmozdonyt csinálni???én megtiltanám a filmek ilyen vágását.
ez cenzúra. nem_azt_a_filmet_adják le, mint a címe.
a minimum az lenne, ha felhívnák a figyelmet, hogy ez bizony "censored" változata a filmnek.
g.cik. -
madgie
titán
válasz
hoffman_ #30128 üzenetére
Jogos, a felét minimum el fogják kúrni, de így is jobban várom őket, mint a megint leromboljuk az egyik amcsi nagyvárost, majd a fél világot, persze közben LeBouf a tenyerbemászó képén szomorú ábrázatot imitál inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Komolyan, a Priest tuti valami B kategóriás gány lesz, de még igy is jobban várom, mint ezt. Mondjuk Optimus papa hentelését ki nem hagynám, de gyanítom, hogy jóval több lesz a nyafi meg a nyál
-
Pitterix
őstag
válasz
madgie #30127 üzenetére
Hangovert annak idején meg sem akartam nézni, de aztán tetszett.
A többi jöhet.
Aztán úgy előre tekintve a távoli jövőbe a legjobban várós a Warcraft lesz, ha egyszer elkészül......
A Super 8-ról valahogy rögtön a Stand by Me jut eszembe. -
hoffman_
nagyúr
válasz
madgie #30127 üzenetére
Hát, mások vagyunk. Én szerintem a Priest(trailer alapján) nem említhető épp film kategóriának, a Super 8 pedig(szintén előzetesek alapján) egy ratyi hulladék. De ne legyen igazam, illetve mások vagyunk ugye
De a többit én is várom, némelyiket egyenes tűkön ülve, Hangover II jövőhéten meg is lesz nézve moziban. Viszont a TF3 előtt azért egyik se áll
-
ludsimon
veterán
válasz
Pitterix #30109 üzenetére
Inkább úgy mondanám néha tudok néha nem.
Ha kell akkor tudok, de filmet vagy magyar felirattal vagy szinkronnal nézem.
Azért nem tudok olyan jól angolul.Triangle-n kívül az a kettő nem igazán az én műfajom.
Triangle-t pedig köszönöm! Legalább most már van 1 db esti filmem. -
pohár
félisten
válasz
hoffman_ #30108 üzenetére
akkor jól gondoltam hogy az origi az csak a film, felirat nélkül
szerintem csak lesz most is feliratos verzió, hatalmas kibaszás lenne sokakkal ha nem lenne
itthon meg nincs olyan hangrendszerem, hogy megvárjam a BD megjelenést és angol+felirattal nézzem, a moziban meg olyan hangok vannak hogy gyíhá -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax #30102 üzenetére
Angolul ha nem is lesz, én original versionre számítok ebből is. Azt nem tudom mennyire lesz itt népszerű, viszont én tuti megnézem úgy is, ha nem lesz feliratos. De üdvözlöm a tervezetet
Mióta divat kukázni a bombafilmeket angol nyelv+felirat párosból? Egyre inkább jellemző lesz. Amennyit moziba járok, és járok eleget, tendenciának látom.
pohár:
Original alatt a csak angol nyelvet értem, felirat nélkül. Ha lesz angol+hunsub, az csak még jobb. (de ugye Fast Five is csak original volt, ha angolt akartál...)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
hoffman_ #30098 üzenetére
Tranyó 3 topic-találkozó lesz egyben, azt már most lehet könyvelni, határidőnaplókba feljegyezgetni.
Helyszín az IMAX mozi lesz burzsuj-arénában. Én mindenképpen ott leszek, azt gondolom -vagy legalábbis nagyon remélem-, Bitboys szintén és hát a többieket is várjuk, aki meg tudja oldani majd ezt a pesti talit vagy lesz majd kedve emiatt felutazni. Jó lenne már találkozni amugy is és hát ennél jobb mozit nem hiszem, h találunk majd.Ami gyak. biztos, hogy szinkronos lesz, de ahogy az előrejelzések írják, nem lesz sehol angol hang, igy innenstől fogva mindegy lesz, szoval erre ha lehet ne fogjátok, hogyha nem tudtok vagy nem akartok jönni..
Amennyiben mégis lesz angol hanggal, de mondjuk imaxban nem, akkor picit borul majd a dolog, akkor hagyom én is az imaxot nagy valószínűséggel és akkor igazítjuk majd a tervet.De egyelőre akkor: Julius eleje, Transformers3. IMAX. Filmtopic-tali.
-
ludsimon
veterán
Filmajánló estére??
Mondjatok valami jó filmet mert semmi filmem nincs estére.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest