Hirdetés
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
-
mondomén
őstag
válasz
darál0w #47409 üzenetére
Végre nem ráz ki a hideg mikor nincs rajta a maszk
-
littlelion21
addikt
válasz
darál0w #47247 üzenetére
Szvsz ebben jók voltak a poénok, a többiben meg nem, ennyi a titok.
A Hulk - Loki harctól kb. könnyeztem a röhögéstől.
Stark Thor-nak:
- Jó anyád tudja hogy a ruháit hordod?De Stark szinte összes beszólása idézhető.
Nálunk is röhögött az egész mozi, azaz én meg a másik 2 srác
-
F34R
nagyúr
válasz
darál0w #47223 üzenetére
comic vine-n láttam én is régebben , ha nála van a 6 kő amit a kesztyűjén hord legyőzhetetlen.
valaki írta hogy Hulk legyőzhetetlen , ha kifárad visszaváltozik emberré ill. erős nyugtató lövedékkel nem jön elő egy darabig ekkor simán kivégezhető.
ha eltávolítanák Bruce-t akkor lenne elpusztíthatatlan. -
littlelion21
addikt
válasz
darál0w #46773 üzenetére
A könnyem is kicsordult a gyönyörűségtől, zabálom az ilyeneket.
Thor [2011]
A többi Marvel-adaptációhoz hasonló színvonalú, se íze-se bűze nyári blockbuster, mely kínosan vigyáz arra nehogy valami egyénisége legyen.
De hogy ehhez egy Kenneth Branagh kellett....szégyellje magát.55% - ha az Avangers-től is ennyit kapok, tuti visszakövetelem a jegy árát.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
darál0w #46773 üzenetére
jajj black widow kicsoda??..
csak egy hisztis picsa, üt meg rúgkapál. krva nagy természetfeletti hős...
mondjuk vasember odabasz..neki azért nem ugatnék be
Destroyer meg a Kiss-ből az egyik?
hawkeye meg egy szimpla ötvenes lerobbant alkesz...
hihetetlen egy csapatot hoztak akkoriban összenálam is Ironvacuumcleaner viszi a pálmát
ezt nem is látom -
pohár
félisten
válasz
darál0w #45801 üzenetére
na látod, én is végignyerítettem a filmet
bár egy jelenetet hiányoltam belőle, ami viszont a trailerben benne volt, történetesen azt mikor Stifler kérdezte a bikinifelsőjüktől megfosztott csajoktól hogy merre futott aki ellopta, ezt kivágták
de hátha jön a Blu-ray-jel az extended cut isezt a tapsolást én sose értettem, szerencsére Debrecenben nem volt hozzá még szerencsém
SPOILER
Stifler mama cumija után volt még más is? ugye nem?
meg Heather pasival is jól kezdte Stifler: ki ez a köcsög?
-
MmDorian
őstag
válasz
darál0w #45808 üzenetére
unalmas, erőltetett, egy-két poéntól eltekintve.
spoiler lehet!
volt a trailerbe, hogy a kiscsaj mondja Jimnek, hogy 'i want you to come so bad', magyar így hangzott: 'tökre jó lenne ha jönnél'...értem én hogy ez cask angolul jó igazán, de azért ennél valami ütősebbet is ki lehetett volna találni.
spoiler vége
azért lehet hogy angolul megér majd egy próbát, de azt majd csak a virágárustól fogom kölcsön venni.
jaigen, azért a pités vér bennem van. legutolsó jelent végén a zene, na ott elmosolyodtam.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
darál0w #44816 üzenetére
persze, beszivok és olyankrol írok, hogy thor kockás kicsi hasa.. hagyjál már
xd
valahogy ott hagytam, a kis piszok meg kifigyelte aztán tolt párat ha már ott volt, gondolta
mod. na majd megkapja......... elmegyek hozzá aztán.. rendberakom pár órára...(született gyilkosok intro. best ever)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w #44579 üzenetére
Hugo itt van, már nem is kell szídelnem, és mire erre a pontra eljutok, addigra általában rég megnéztem a filmet. Ezzel úgy vagyok, hogy töröljem-e, vagy megnézzem. Nem igazán vonz. Az 50/50-et túlértékeltem egy picit, de azért jó volt, a Help még nincs meg, a Brad féle mozi király volt. Na, most hogy így tételesen soroltad, azért tényleg nem olyan rossz a helyzet, néztél filmeket is
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Huma
addikt
válasz
darál0w #44121 üzenetére
Ez eszembe sem jutott.
(#44122) Tibiajax:
Szerintem is elbaltázták azt a filmet. Sokkal több potenciál volt benne mint amit végül kihoztak belőle. Ebben a hozzászólásban írtam pár dolgot erről. Bár gondolom már olvastad
Persze ennek ellenére nem lett rossz. Csak lehetett volna sokkal jobb is. -
Huma
addikt
válasz
darál0w #43741 üzenetére
És gondolom ezek az alkatrészek lesznek azok amik felmondják majd a szolgálatot és veszélybe kerül az űrhajósok élete és a küldetés. De nem baj mert az amcsik hajcsatból és befőttes gumiból új hajtóművet ácsolnak MacGyver módjára majd az ügyeletes főhős bepróbálkozik egy olyan művelettel amire kb 0,0001% esély van, hogy bejön. A nézőközönség meg rághatja a lábujjkörmeit, hogy sikerül e megmentenie a világot.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest