Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Tibiajax #11433 üzenetére
Szerintem is eszméletlen jó film ez a The Curious Case of Benjamin Button. Mondjuk engem annyira nem emlékeztet a FG-ra, de talán az eleje egy kicsit. Igazából meg kéne néznem majd újra, mert nem mindig tudtam pontosan követni, hogy éppen ki hány éves. Brad Pitt most is zseniális, mint bármelyik filmben amiben eddig láttam. Szóval nagyszerű film ,kötelező darab. Hamarosan HD-ben is megtekintem újra, sőt valószínűleg újra meg újra. 9/10.
Esti mesék: könnyed szórakoztató film, Adam Sandlerrel. Nem rossz, sőt kellemes megmosolyogtató alkotás. 6/10.
Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest