Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #1598 üzenetére
Ez az, stimmel a harmadik is, de a második továbbra sem, nem a Street fighter.
-
p87
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r #1596 üzenetére
Köszönöm!
Az első stimmel, a második sajnos nem.Eszembe jutott még egy film.
Valamilyen gépbe ülnek vagy fekszenek be az emberek és virtuális valóságba kerülnek és itt bármit átélhetnek, a szexre és harcra emlékszem. -
p87
senior tag
Üdv!
Lenne két film amit gyerekkoromban láttam, de csak kis részletére emlékszem és furdal a kíváncsiság.Az első:
Valamilyen elzárt helyen játszódik ez a film, a lényeg, hogy valami kapszulát helyeznek a főhősbe és nem hagyhatja el bizonyos helyszínt, ezért valaki segít neki egy eszközzel vagy mágnesel kiszedni a testéből, hasa köré teszi és húzza felfelé a szájáig és így kijön.
Ill. még egy részlet, hogy valaki menekülni akar ezzel a kapszulával a hasában de elkapják és egy 10-15cm es átlátszó lyuk robban a hasába.A másik:
Ebből csak arra emlékszem, hogy vannak egy helyiségben talán valami ebédlőszerűség egy laborban, ahol van egy spéci ajtós kamra/szoba ahova bezárnak egy embert és sugározzák és ennek hatására valami szörnnyé alakul.Nem sok, de talán valaki felismeri.
Előre is köszönöm a segítséget! -
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS #1590 üzenetére
szerintem a wrong turn valamelyik része lehetett
talán az első? (99%) ...van már vagy 5 és egyre gyengébbek
-
IreN!CuS
őstag
Üdvözletem.
Nehéz lesz
Szóval olyan 2005-2007 az intervallum amikor láthattam az HBO-on . 18+-os darabolós elvont film . Alap szituáció barátok kocsikáznak az egyik tudd egy rövidebb tudat át az erdőn hát miért ne.A film Pennsylvania erdejében játszódik.Végül is egy kifeszített drót/vagy szöggeg vetnek véget a kocsikáznak.Rájönnek ,hogy ez nem lehet véletlen pont ott pont úgy és ketten vagy hárman természetesen elindulnak segítségért mert a telefon off.Közben megjönnek a darabolós gyilkosok is.Akkor van a tipikus menekülős üldözős rész csapdákkal tarkítva.A másik csoport meg megtalálja a srácok házát körülötte sok száz autóval a házban szépen könyvtár szerűen osztályozva a szemek és egyéb szervek/részek.Mire végig lesik mi van a házba -futás helyett- megjönnek a srácok akik behúzzák az egyik csajt -ha jól emlékszem- . Nagyjából eddig van meg a film.Utána elaludtam
A darabolós barátok viszont érdekes figurák picit dús a szőrzetük és a jól emlékszem nem is túl emberi a kommunikációjuk sem és HD edisőn erővel gyorsasággal rendelkeznek , mintha rémlene egy rész amikor nagyon üldöznek a ház körül.
Kisebb de inkább nagyobb értérések lehetnek ,jó rég láttam este fáradtan.
Hát hajrá aki megmondja a címét kap egy sört
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Film cím segítséget szeretnék kérni.
Van egy film , sajnos a címét nem tudom, ebben szeretnék segítséget kérni.
A Film 1985-1995 közötti (ha jól emlékszem)
Anno kölcsönzött VHS-en megvolt (megvan) , sajnos már kerestem, de nem találtam itthol.A Film-ről: úgy kezdődik, hogy vonat megy az utján és motorosok üldözik / felszálnak (cross-motorról - fegyveresen) mikozben a jelenet megy a rendező / szereplőneveket írja ki és az hangos zörejjel (mint a puskaelsülés) íródik a képernyőre. (ha jól emlékszem zölden) kb. más nem rémlik a filmből, de ha jól emlékszem drogról is van szó benne.
Amennyiben valakinek van ötlete / javaslata mi lehet ez a film azt megköszönném !
Sorry a leírásért, de sokra nem emlékszem, az biztos, hogy remek filmről van szó ami nem mai darab.
L
-
Csepe
aktív tag
-
G@ben
addikt
Nem film, csak egy kis videó, de Szezám utcai bábok vagy ahhoz hasonlók magyarázták el a különböző metálzenéket. Mi lehet annak a videónak a címe?
-
WD40
aktív tag
válasz
littlelion21 #1584 üzenetére
Aha. Akkor ezekszerint két filmet kevertem össze. Az egyik ez, emlékszem a porszívós jelenetre. Köszönöm!
A másikat még mindig keresem. Beugrott még pár dolog. Szóval építenek a gyerekek kacatokból autót, és a két oldalára két kis rakétát szerelnek. A verseny előtt ellopja az autót két nagyobb gyerek, ők indulnak vele. Akkor derül ki, hogy a rakéták fordítva vannak felrakva és visszafelé megy tőlük az autó. Utána a két (v. több) főhős épít másik autót, sokkal bénábban néz ki, de megmyerik vele. És ennél többre már tényleg nem emlékszem... Nem a Grund második része, az biztos... -
WD40
aktív tag
Sziasztok,
keresek már régóta egy filmet, a címe érdekelne természetesen. Arra emlékszem, hogy valamilyen óriás kutya van a szomszédban, ahová beesik -azt hiszem- egy baseball labda, és porszívóval akarja a két főhős kisgyerek visszaszerezni, de közben kigyullad a porszívó. Ez a két gyerek a film másik részében autót épít, amivel valamilyen versenyre akarnak menni, de közben ellopják. Utána építenek másik autót, amivel végülis megnyerik.
A többi kiesett, voltam vagy 6-7 éves, mikor láttam. Talán. Kicsit zavaros a leírásom, de ha valaki ismeri, ebből eszébe fog jutni a címe
. Előre is köszi!
-
Isten88
senior tag
válasz
littlelion21 #1581 üzenetére
Köszönöm!
-
Isten88
senior tag
válasz
Isten88 #1579 üzenetére
Egy kicsit belekeveredett a történetbe Brian élete is.
Tehát eddig, ami abban a filmben van, amit keresek, azt hiszem a fekete fehérre festése szerepel, azt hiszem a bort tároló köcsögökből is kiissza a bort, majd vizelettel pótolja, meg a főszereplője vízen is próbál járni, de nem nagyon sikerül neki. Van egy kajás jelenet is, ha emlékeim nem csalnak, mikoris egy fél marhát/malacot/valamit kirendelnek és azt eszik meg. Most csak ennyi rémlik egyelőre. -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Bármilyen meglepő, egy film címére lennék kíváncsi...
Jézus idejében játszódik, vígjáték, még a Duna TV-n néztem családdal, talán a '90-es évek második felében.
Filmből olyan jelenetekre emlékszem, hogy a főszereplő vesz egy fekete kecskét, de nem tudja eladni, lefesti fehérre, eladja. Talán ebben a filmben elhangzik a "kelj fel és járj" mondat is, a beteg felkel, majd elesik. A film vége - azt hiszem az, hogy - a főszereplőt keresztre feszítik Jézus mellé, és még ott is értetlenkedve poénokat szór a nézőknek. Brian életéhez hasonló film.
Köszönöm a segítséget előre is! -
Chamea2
tag
válasz
Murphistic #1576 üzenetére
Köszönöm a tippet, azt ismerem, de az sajnos nem az.
Ott ráadásul nem a szomszéd a vízszennyező és ott a kisfiú nem fényképezi le a szomszédot, miközben egy tartálykocsiból engedi bele a hulladékot a csatornába, ami az a folyóba vezet egy gyár területén.
-
Pötyi
őstag
Egy olyan film címét keresem, amiben érdekes váltás van a tér és idősíkok közt.
A film egy vicces paródiája a lámpás szellemének. Az egyik helyszín az ókori kelet, ahol mindenféle kalandok vannak a sivatagban. Amikor viszont a dzsinn visszabújik a lámpásba, akkor Angliában találja magát az 1960-as években, ahol mindig esik. Ő ott lakik, csak kívülről látszik lámpásnak.
A filmben ide-oda váltanak a helyszínek közt.
-
Chamea2
tag
Üdvözlök mindenkit!
Nem tudom a film címét, tud valaki segíteni?
Arról lenne szó, hogy van egy kisfiú és a kutyája, van egy házsártos szomszéd, aki mindenre panaszkodik és egy vízszennyezés is, amikor is a film végén kiderül, hogy a szomszéd engedi a csatornába a mérgező hulladékot és a kisfiú lefényképezi ezt. A szomszédot viszik el utána a rendőrök. Melyik filmben/sorozatban van ez? Nem találom. -
mephi666
nagyúr
válasz
#36268800 #1572 üzenetére
bérgyilkosék? vagy régebbiek közül a bérgyilkos a szomszédom 1-2? szakítópróba? a főnököm lánya? ...meg van jópár kutcher-vígjáték, amik szerintem megütik a szintet...
az ünneprontók ünnepe is jó még meg az apádra ütök sorozat is...
inkább írd le, hogy mit NE, mert már láttátok
a fentiek elég ismertek és tv-ben is mentek már
-
törölt tag
Holnap estére egy kis vacsizós-összebújós-filmnézős programot tervezünk a kedvesemmel, ehhez szeretnék valami jó vígjátékot találni!
A kritériumok a következők:
keveredhet más műfajjal (de lehetőleg ne a horrorral, tehát pl. akció-vígjáték jöhet);
legyen magyar szinkronos;
ne a mostanában megszokottnak tekinthető "füvezünk, iszunk, b*szunk" film legyen!!!Tehát összességében egy értelmes, de mégis vicces (akár romantikus) mozi kellene!
Köszi előre is!
-
Csepe
aktív tag
válasz
Vazallus #1569 üzenetére
Nem a Kincsvadászok (Goonies)?
-
GabN73
addikt
Valaki tudja ennek a filmnek a címét?
A felirat és a paródia most nem lényeg, azt ne is vegyétek figyelembe. Nekem az alap film címe kellene, egyszer már láttam csak az a baj, hogy régen
Előre is köszi!
Fóóóó, közben megvan, Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Egy filmet keresek a hajdani gyerekkoromból. Csak képekre emlékszem belőle, úgyhogy nem lesz könnyű kitalálni
kb kora 90-es évek beli, gyerekek a főszereplők akik valamilyen tengparti kisvárosban valamilyen rejtély (vagy kincs) utána nyomoznak. Van benne egy fehér világítótorony amit egy vén fószer őriz, és egy hajó története ami régebben felrobbant vagy elsüllyedt.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
littlelion21 #1566 üzenetére
Köszi a gyors segítséget, nem találtam sehol.
-
zoltanz
nagyúr
Keresek egy háborús vígjátékot amit félig már láttam a tv-ben.
Annyi rémlik valami ügyefogyott amerikai szakaszt Irak vagy mi helyett Mexikóba dobnak le, és ott elfoglalnak egy falut. -
kmagor
csendes tag
Szevaztok nagyon régóta keresek egy ázsiai filmet.
Anya rábizza az elvált férjére a gyereket, a gyerek az apa és (úton összeszedett?) társasággal van míg vissza nem viszi az Apa az édesanyjához.
Részletek amire emlékszem: Dinnyére lőnek nyillal, és aki leteszi a céldinnyét kap egy lövést az apátol, amikor bemutatot tart a fiucskának, mire visszafordul az áldozat a kissrác kezében az íj.
Buszmegálló szerűségnél apa elmegy telefonálni, és közben egy cukrosbácsi elviszi a kissrácot.
nagyjából ennyiJórégóta keresem. (ha jól tudom nemcsak én
)
-
haromegesz14
aktív tag
Srácok!
Keresek egy tudományos filmet/sorozatot! Egy részéről van némi információm csak, amiben azokat a dolgokat/szolgáltatásokat mutatják be amire az emberek teljesen feleslegesen költik a vagyonukat. Segítségeteket előre is köszönöm! -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
littlelion21 #1561 üzenetére
Hát ti késszen vagytok..
Ez az. Borzalmas. Kettő filmet egy dolog köti össze, hogy mindkettő 4.7 pont!
-
littlelion21
addikt
válasz
---Lasali--- #1560 üzenetére
Az a másik film nem a Díszkíséret c. szenny lesz?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
---Lasali--- #1558 üzenetére
Az én tippem a Kerge Kelly (Reckless Kelly).
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Ma reggelre eszembe jutott egy filmből pár részlet, amit még 10 en évesen néztünk a tv -ben, akkoriban adták többször is talán a HBO -n, mikor még nem volt 5-6 csatornánál több, aztán többet nem láttam.
Volt benne egy sziget ahol kenguruk voltak, és ketté akarták szakítani a szigetet, leraktak cölöpöket és hajókkal húzták ketté. Talán ezt akarja megakadályozni a jó oldal. Ilyen iszonyat baromság kaland vígjáték volt a 90 es évek végéről talán, 5-6 imdb pontnál többet nem jósolok neki.
Meg volt benne két idióta akik egy furgonnal tartottak valahova, belőlük annyi van meg hogy egy sivatagban beleesnek egy nagy gödörbe ma valami fa tákolmány alatt, víztározó vagy nem tudom, és egy csaj menti ki őket ha jól emlékszem.
Kb ennyi, googleztem már egy csomót de nem futottam bele, aztán idegesít. -
-
spammer
veterán
-
akos86
aktív tag
Üdv skacok!
Keresek egy filmet amiben ha jól emlékszem egy boxoló fiú szerepelt akinek volt egy kakasa vagy egy tyúkja. A társai mindig bántották a fiút, megalázták és arra is emlékszem hogy megölték a kakasát. Sajnos csak ennyi maradt meg a filmből.
Nem mai film de nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
-
válasz
littlelion21 #1552 üzenetére
pedig nem is láttam a filmet
-
littlelion21
addikt
Wood: nyazsgem
-
Pötyi
őstag
Sziasztok!
Egy film címét keresem, ami nem biztos, hogy egyáltalán mozikba került kis hazánkban. Egy pár éve (öt éven belül) láttam az előzetesét a tecsőn.
Arról szól, hogy amerikai katonák kimennek gyakorlatozni, vagy járőrözni a sivatagba. Már nem emlékszem, hogy hova, de _talán_ a nevadati kisérleti atomrobbantási terület mellé és egyszer csak valami szörny, vagy _talán_ a sugárzástól eltorzult emberforma valami elkezdi kiirtani a szakaszt. Valami barlangra is emlékszem az előzetesből, illetve hogy lány is volt a szakaszban.
Már napok óta kutatok utána a neten, de semmi eredményre nem vezettek a kulcsszavak, se a google, se az IMDB, se a filmkatalógus.hu nem volt a barátom.
Van tippetek?
-
Jamby18
senior tag
válasz
littlelion21 #1548 üzenetére
Köszönöm
valószínűleg tényleg ez lesz, csak sajnos ez is olyan régi, hogy sehova sincs feltöltve mint a féktelen száguldás.
-
Jamby18
senior tag
Eszembe jutott egy film amit nagyon régen láttam, sajnos a címe nem ugrik be, és a történetről se sok.
Lényegében egy srácot a szobájában megráz az áram vagy valamilyen ő általa csinált "szerkezet" és nagyon okos lesz hirtelen tőle. Másnap a suliban csinálnak dolgozatot és mindent nagyon gyorsan pipál ki a tesztben, hamarabb kész lesz mint a többiek. -
G@ben
addikt
Már írtam a filmről, amit keresek, de most új szempontok alapján keresem. Kicsit olyan stílusú, mint a Véres játék, csak a harcosok nem puszta kézzel küzdenek egymás ellen, hanem fegyverekkel, pl késsel, katanával, illetve az egyik embernek mintha a hosszú hajában lett volna kés, amit a feje forgatásával használt. A küzdőtér egy börtön jellegű épületben volt, azaz a nézők a rácsok mögött álltak. Amire még emlékszem, hogy a katanás harcos egy mozdulattal rántotta ki a kardot a hüvelyéből és ölt. Ezen kívül a bowie késes ember mintha a Véres játékból lett volna a szakállas amerikai, de rákeresve a színészre nem találtam ezt a filmet.
Tudja valaki, mi ez a film? -
spammer
veterán
Az alábbi filmet keresem:
90-es években adták itthon TV-ben (a film is 80-as évek végi 90-es évek elejei lehet), amerikai TV-film, nem valószínű, hogy mozifilm volt. Egy házaspárról szól, akiknek törlik az emlékeiket, elveszik a gyereküket, neki is törlik az emlékét és új családhoz kerül. A férfi és a nő is új emlékekkel, új személyazonossággal él, amikor egyszer csak találkoznak és kezdenek rájönni, hogy ismerik egymást. Majd egy étteremben meglátják a gyereküket is az új családdal, és akkor beugrik nekik, hogy ez az ő gyerekük. Van benne egy jelenet, hogy gombát (vagy mit) esznek és a faszi azt mondja, hogy nem szereti a gombát, mindig is utálta, de most rájött, hogy mégsem. Így fokozatosan visszatérnek az emlékeik. A faszi egy kórházban dolgozik, valami informatikus (vagy valamit gépekkel ügyködik) egy kutatási részlegen. A végén mindenre rájönnek, betörnek a titkos kísérleti szintre az épületben és követelik, hogy állítsák vissza a régi emlékeiket az adatbankból.
Ilyen Robin Cook-os beütésű film, de csekkoltam imdb-n, nincs ilyen film a listáján...
Tudja valaki melyik film lehet ez?
-
törölt tag
Üdv!
Egy régi (60-as,70-es években készült??), régen látott filmet keresek, de nem jut eszembe a címe:
Arról szól, hogy néhány apáca felköltözik egy hegyre, hogy segítsen az ottaniaknak.
Azonban van egy köztük, aki kicsit megőrül, megutálja az apáca létet.
A film vége az, hogy elkezdi kongatni a hegy tetején lévő harangot, majd lezuhan a hegyről és meghal...
Valakinek mond ez valamit? -
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Egy olyan filmet keresek ami.....
- egy aszteroidáról szól ami közeleg a föld felé
- USA és orosz rakétabázis van az űrben és végül együtt mentik meg a világot, hogy szétlövik az aszteroidát.
- 1980-as vagy 1990-es film
Emlékeimből csak ennyi maradt meg!Előre is köszönöm a segítséget!
-
blurayoutlet
csendes tag
Sziasztok!
Én Scooter zenei DVD-ket keresek értelmes árban tudok ebben segíteni, esetleg látatok valahol akcióban…?
-
Davetim
tag
válasz
liksoft #1536 üzenetére
Az én emlékeimből nehéz lesz, akkor még nem éltem
A néhai nagyanyám nagyon szerette, ezért keresem/keressük. Az anyám látott belőle pár percet mikor egyszer (84 körül) a tv-ben ment. Annyira emlékszik, hogy erdőben játszódott, és ilyen szokásos fantasy szereplők voltak benne, manók stb. Meg hogy korához képest jól volt megcsinálva, mindenféle fényefektekkel, meg igényes jelmezekkel. Utóbbi alapján orosz filmnek tippelte, ők adtak az ilyesmire, meg akkoriban amúgy is inkább a keleti blokkban készült filmek mentek a tv-ben.
Egyébként ezek alapján egy jó jelölt ez: [link]. De tuti csak a tv műsorból alapján lenne.
-
ghostrider31
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek,mert keresek egy film címet!
A témája: Egy búszsoförről szól aki kiszemeli a lányokat és mielőtt megölné őket mindegyiknek egy parfümöt!
kb. a 80-as évek közepén játszották a tv-ben.
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
ghostrider -
Davetim
tag
Tudja valaki hol lehet régi tv műsort megtalálni?
Egy olyan filmet keresek, amiről annyit tudok, hogy fantasy, és 1984 környékén volt a tvben egy vasárnap
-
G@ben
addikt
A Cartoon Network-ön ment sok éve egy dal, ami ha jól emlékszem, ezzel a kutyával és talán erre a dalra is ment: [link]. A színpad bal feléről jött be, majd elkezdte a dalt, de a CN-ös szereplők nevét énekelte. Nem tudja valaki, hol találom meg azt a videót?
-
G@ben
addikt
Egy régebbi filmet keresek, amiből csak annyira emlékszem, hogy egy ember viaskodik egy jegesmedvével, amíg a gyerekei bent vannak a házban és hallgatják az ordítást, majd az ember a lándzsájával úgy szúrja át a medvét, hogy az szinte rádől. Ez tudja valaki, mi lehet?
-
dobi
aktív tag
válasz
J0shu4M1ll3r #1528 üzenetére
Csak ilyen képek ugranak be neki, hogy megy a manó a szántóföldön... és, hogy a többi szereplők elvileg emberek...
-
jjeahh
nagyúr
erre több ajánlatot nem kapok?
-
Dr Smoke
aktív tag
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek! Igen, ez lesz az!
-
LOTR
addikt
-
Davetim
tag
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Hugom keres egy filmet, én tuti nem láttam, mert nem is dereng semmi.
Adott egy doktornő, aki halál fáradtra dolgozza magát és utána balesetet szenved, és azt hiszem azt hiszik, hogy meghalt, de a végén kiderül, hogy csak kómában volt. És közben kiadják a házát, amibe egy hapsi költözik be és ott látja a nő szellemét.
Valami ilyesmi. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
littlelion21 #1519 üzenetére
Folyamatosan ő az üldözött, mert őt keresi az egész rend. Attól, hogy egy jó pillanatban tudott valamit csinálni, még nem ő lesz az üldöző.
Az egész jelenetsorozatnak az a lényege, hoyg Jangót kergetve keverednek el a bogarakhoz, ahol az egész ármány kitervelődik.
Legalább is szerintem. -
littlelion21
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #1518 üzenetére
Igen így értettem, de amikor Jango rárobbantja Kenobi-ra a fél aszteroida-mezőt, ott már nem ő az üldözött.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
littlelion21 #1517 üzenetére
Emlékeim szerint Kenobi elmegy a Camino-ra, ott kiderül hogy Jango a gonosz, és üldözőbe fogja. Az aszteroida mezőben trkköznek, és szerepet cserélnek, Jango kil egy aszteroidát, és úgy érzékelik, hogy Kenobinak annyi,de túléli és elrejtőzik. Ezután szállnak le a bogaras bolygóra.
-
littlelion21
addikt
válasz
J0shu4M1ll3r #1515 üzenetére
Fordítva, nem?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Elvileg igen. Amikor Kenobi üldözi Jango-t.
-
spammer
veterán
Tudja valaki, hogy ez a jelenet melyik filmből lehet? Valami régi sci-fi lesz gondolom, de nem tudom, mi lehet.
-
dobi
aktív tag
Sziasztok! A barátnőm egy mesét (vagy mesesorozatot ami gyerekkorába ment most 21 éves) keresgél de csak annyira emlékszik belőle, hogy valami zöld sapkás manóféleség volt a főszereplője és Mike Oldfield - Moonlight Shadow számához nagyban hasonlító zenéje volt! Ebből tudna valaki operálni valamit? Köszi előre is!
-
Jamby18
senior tag
válasz
littlelion21 #1504 üzenetére
Köszönöm, ez lesz az, csak sajnos nem találom sehol, youtube-ra se töltötték fel.
-
spammer
veterán
IMDB TOP 250?
Felsorolok vegyesen pár filmet, amik nekem tetszettek (persze semmi biztosíték arra, hogy neked is tetszenek majd
)
Kubrick filmek: 2001 Űrodüsszeia, Mechanikus narancs, Ragyogás, Tágra zárt szemek, Acéllövedékek, Dr. Strangelove
Újabb filmek: Hitchcock, The Perks of Being a Wallflower, Flight, Life of Pi, Cloud Atlas, Hobbit, Total Recall, Moonrise Kingdom, Cabin in the Woods, Az éhezők viadala, Életrevalók
Régebbi filmek: Zodiac, Lost in Translation, Big Fish, A békés harcos útja, A hűtlen, Az őslakó, Kegyetlen játékok (csak az első rész), Életfogytig, The Wrestler, A boldogság nyomában, Összeesküvés-elmélet, Blade Runner, Up in the Air, Moon, The Mist, Kapcsolat, Truman show, Last Night, Halálsoron, Blue Valentine, Mátrix filmek, Viharsziget, Amerikai szépség, Black Swan, Fight Club, Good Will Hunting, Donnie Darko, 500 Days of Summer, Watchmen, A gépész, Boogie Nigths, Tolvajtempó, Lovely Bones, The Fountain, Aviátor, Fegyvernepper, Közelebb, Vicky Christina Barcelona, Annie Hall, Let Me In, Bábel, Before Sunrise, Before Sunset, 12 dühös ember (az eredeti változat), Match Point, Eat Pray Love, K-Pax, Mar Adentro, Halálos Fegyver 1-4, Die Hard 3, Véres játék, Kickboxer, Dupla Dinamit
Gondolom láttad már az összeset
szerk:
Keresztapa és Bud Spencer & Terence Hill, meg Star Wars filmeket gondolom le sem kell írni, annyira alapokszerk2: Ghost in the Shell 1-2 (anime sci-fi, mindkettő nagyon jó!)
-
-
LOTR
addikt
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, látom van ilyen topik is...
valaki tud ajánlani nekem jó sok filmet? nagy gondban vagyok, mivel már nem igazán találok semmit ami 60-as évek után jött ki, és tűrhető...általam kedvelt műfajok: dráma, románc, dokumentum, kamaradráma...ilyesmik...íme pár kedvencem példának: inland empire, holy motors, trois couleurs, raise the red lantern, ashes and snow, carnage, lars von trier - jim jarmush - gus van sant - wong kar wai, stb filmek...napi 2 filmet megnézek, szóval jöhet bármennyi ajánlat...
köszi, előre is...
-
littlelion21
addikt
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Én annak a filmnek a címét keresem, amiben egy autót elvisznek a szervizbe, megcsinálja a szerelő, megy vele egy próbakört. Kiesik egy alkatrész, alánéz és megy tovább, aztán a tulaj, aki úgy rémlik egy csaj elmegy az autóval és beragad a gázpedál. Nem tudnak megállni, több városon keresztül mennek, egy hidat is le kell engedni hogy átmehessenek, és egy rendőr is kíséri őket, de csak az "állam határig mehet"
Régi film és én is kb 10-15 éve láthattam. Elsőnek a féktelenül-re gondoltam, de nem az.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Napelem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest