Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Random mikor akciózzák le.
Egyébként azért is éri meg, mert ha 1 hónap alatt felcsesz a játék, akkor le tudod rakni és nem veszítettél vele sokat (ezt csináltma kb én is tavaly).
Másrészt, abban majdnem mindent megkapsz, mint amit az ultimate Editionosok is megkapnak, szóval később elég lesz az alap verziót megvenni a játékból.
Harmadrészt, 23k-ért megtudom venni az alapjátékot jelenleg, ha annyira tetszene, ha leakciózzák akkor még olcsóbban.
Negyedrészt, azt hiszem az előfizetők kapnak season bonuszt.
Igazából legrosszabb esetbe úgy jöhet ki, hogy kifizeted az egész árát csak részletre, ami kevésbé tűnik fájdalmasnak és biztonságosabb, ha borzalmas lesz, szerencsés esetben meg olcsóbb is lehet kb 33-40%-kal?
Én személy szerint nem látom értelmét megvenni az alapjátékot még akkor sem, ha tudom hogy játszani fogok vele egész évben, amikor van rá esély hogy spórolok valamennyit. Én évek óta így csinálom. Egyszer 6000 Ft-ért vettem meg az alapjátékot ősz tájékán, mikor az alza akcióit különféle hülyeségekkel össze lehetett adogatni. Nyilván az kevésbé fájt

Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest