Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
nem azért sírok mert nem lettem jobb, hanem max azon sírok hogy tök mindegy milyen játékosokkal játszom nem lesz jobb az eredmény. ha te szerinted tök mindegy milyen játékosaid vannak akkor azt efogadom mert tényleg, csak akkor maga a játék lényege nincs meg vagy akkor tényleg én értettem qrvára félre valamit.
grat akkor te látsz fejlődést.
ezt a kis időt már csak kibírod
-
Woodslave
félisten
válasz
evibly #24326 üzenetére
ez így van. Elnézést kérek
Anno a loan lapja nagyon jó volt ezért volt csalódás tegnap. Mondjuk tök mindegy mert akitől kikaptam attól kikaptam volna a fő csapattal is akit meg megvertem ott is valszeg tök mindegy lett volna. Ezért nincs semmi értelme ennek a játéknak.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #24324 üzenetére
persze amúgy a legjobb lap
ja ugyanolyannak érzem most a moments változatot mint anno a midet. De tök mindegy hogy nálam xar csak mert nálam az és csak az számít
Amúgy élőben tök jó formának tűnik mondjuk csak egy Netflix sorozatban láttam pályán soha de valamiért annyira nem élem a játékban hogy az hihetetlen.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
tök mindegy ezt a tegnapi nap is bizonyította. Fullos csapattal 9 win (ok az utolsókat már a gyerek játszotta le) Ezzel meg a 12. Ezért grindeljek mint az állat
Azért meg nem fogok minden wl-t az utolsó napján éjszaka játszani hátha csak hozzám hasonló balfaxok maradnak.
Csináltam 4 ikon picket Mattheus, Eto, Butra, Cantona. Elmondhatom Cantona minden lapja xar ez a moments is egy lassú bumfordi semmi. Butra egy meccset volt Etot se használtam még soha, de már nincs a toppon. Eszembe jutott kirakhattam volna már ennyiből valami jobb játékost, de nem akarom.
Fő accon nyomom Pelet. Kell még 8 csak hogy meglegyen. Azért röhej már tényleg mindenki is nyitott Cr7-et de én se Mbappet, se Messit, se Marcelot. Nem mintha azokkal jobb lenne de azért csak kellene
-
Woodslave
félisten
Már két accon nyomom a 85+-t de lofax nem jön
-
Woodslave
félisten
Kis accon kipróbáltam a kupát. Div 6-ban vagyok fullos csapatokkal szopatnak xarrá. 3-at tudtam nyerni. Kizárt hogy ezek duv 6-os játékosok. Nem miattam mert lexarom de ez qrva igazságtalan
-
Woodslave
félisten
a másik accon csináltam onnan jött Eto de már oda is kevés max linknek.
Abba tuti nem rakom a foddert nincs olyan icon akinek a láttán akár már csak elmosolyodnék. Max Pele de ha nagyon akarnám az is max 2 nap lenne kirakni.
Érdekes ez a Dybala.A totsot anno 2m+ vettem meg 4 meccs után adtam el annyira nem volt jó, aztán kaptam pirosba és imádtam. Megcsináltam ezt a momentset ugyanúgy vagyok nem igazán érzem hogy jó lenne.
-
Woodslave
félisten
kiraktam ma unalmamban Saint Maxit meg Manet... Tényleg egy jutalom játékká vált (volna ha az lenne
)
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #24262 üzenetére
majd a tettek beszélnek
(azt hogy mit mondanak majd kiderül
)
Amúgy nem volt mazochista dolog mert mindenkit xarrá vertem. Szerettem volna kiélvezni ezt az alapvetően ismeretlen érzést.
Mondjuk ez is unalmas volt már, sokkal jobb lenne ha ezt a saját szintemen tudnám de ahhoz fel kell jutni div 5-be
-
Woodslave
félisten
Durva azért hogy tegnap elkezdem a játékot és ilyen csapatom lesz pár óra múlva. Ok már játszottam pár hónapja szóval voltak gold lapjaim de valszeg ugyanígy el lehetett volna indulni nulláról.
Div 8-6-ba tök jókat játszottam
tényleg vannak ott is hamarabb talál mint divb2-ben. Megvolt korabbról a kvali pont gondoltam megpróbálom hát ott nem div 8-as játékosok vannak. Küzdeni kellett hogy meglegyen.
Ezért nem veszem meg. Tegnap este 10-től hajnali kettőig játszottam..
Fő accon persze a második tots Cancelo mellett nyitottam egy Theot. Lehet toty Cancelo mégis nyugdíjba megy. Most 2890 meccse van azért egy kupát még lenyomok vele meglegyen a 2500
-
Woodslave
félisten
Kis accon ss pick Di Natale. Megcsináltam dybalat. Persze azóta jött dupli di natale
-
Woodslave
félisten
Na reggel egész jól működött a 3-5-2. tegnap egyik 85+-ban volt egy Walker most Varane meg Rudi mellett cb. Rudi indul 7-esen. Salah rm hozza szépen.
Ez a kupa 10/9 wl 2/2 de jobb most abbahagyni amíg némi jó érzés van bennem
-
Woodslave
félisten
Tényleg ilyenkor a legjobb rivalsozni. Megvan a 8 win 9 meccset játszottam végig 4-5-ből kiléptem ha nem volt esély vagy túl sok faxsag volt. Próbáltam nem feszülni csak játszani. Holnap lenyomom a wlt aztán kész is vagyunk
-
Woodslave
félisten
Reggel a meccs amin kikaptam annyira érződött a szokásos minta. Jobb volt a srác szavam sincs. Vezet kettő nullra úgy hogy nekem semmi nem sikerül kapusa véd mindent. Második félidőben fogyatékossá válnak a játékosai egyenlitek. Utána a meccs végén persze még rúg kettőt amikor visszabillen a pálya
-
-
Woodslave
félisten
Ebből a sok xarbol még kirakom Mo Salaht. Egy talán használható nyitás Abedi
-
Woodslave
félisten
megcsináltam az összes 85+ tegnap is. Mondjuk 6-ot nyitottam el. Nem tudom hány nap volt olyan amikor 10-et lehetett csinálni, de mondjuk 3 tuti. Az 300 (-40) meg a maradék napok amikor 2-3 lehetett összesen tuti 300. Ebből kb 1 Vinicius volt ami a töltőképernyő szerint is top lap.
Persze ha az éves kinyitott packot (játékost) és a jó lapok számát nézzük persze más nem is várhatunk
-
Woodslave
félisten
Mindig ugyanazok a xar ss játékosok vannak a pickben komolyan röhej
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
elite pick 87-es Uninstaller... Komoly
-
Woodslave
félisten
remélem a pénteki batchba bekerülnek, mert akkor Salaht kirakom annyi qrva fodder jön ebből a 85+ pörgetésből még úgy is hogy gyakorlatilag silverekkel kell feltöltenem, de ha csak 3 nagyobb ratinget hagyok meg packonként akkor is 30 db 90+-os lap marad a végére. A mai rewardból meg feltöltődik a gold rare készlet is legalább. De csak holnap nyitom ki
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #24134 üzenetére
Egyetlen értékelhető lap nem volt a 10-ben. Kiraktam Sanchezt legalább
-
Woodslave
félisten
Persze ma már valszeg könnyebb. Az igazán jók már megvannak de aki tryhard az is megpróbálja este és maradnak az óvatosak. Még az idő eltolódás se jön képbe mert már Amerikában is megvolt a 6pm kontent. Ezzel nem azt mondom hogy ne tudnál ugyanannyit nyerni este de ez is lehet magyarázat hogy nem mindegy mikor nyomod
-
Woodslave
félisten
csináltam még egy ss picket jött egy Valverde. Örültem most hogy megvan Rüdiger, bár Cordoba jobb cb 3-as felállásban abban biztos vagyok
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
xboxon lehet már játszani a 23-at vagy csak valami kamu megint
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Varanet, Mendyt meg talán még Neymart is úgy raktam ki, hogy pluszba jöttem ki a végén. R9-nál ezt nem igazán tudom elmondani. Gatya nagyon a mostani "pool" amiből nyitni lehet. Ezek pörögtek vissza kb nálam is.
Tényleg aki előrendelte észrevett valami pack luck változást?
-
Woodslave
félisten
na le kell pörgetni a 90 rivalst bár lassan nincs arra se szükség, de már csak kettő hiányzik. Amikor amúgy nincs az emberben a nyerés kényszere, meg tud nyelni egyet (vagy sokat miközben a Bournemouth játékosaira gondol) akkor egész jókat lehet játszani.
Nem bírtam csak megcsináltam Rüdigert egy Carvajalt kellett vennem csak, pont eszembe jutott nem is emlékszem nyitottam-e valaha.
mondjuk eljutottunk a játékban oda hogy a csapatnak már semmi jelentősége mert kb minden egyes csapat ilyen volt tegnap vagy ha lehet még jobb.
-
Woodslave
félisten
Na ez a kupa most egész játszható volt. A 14 wines 85+packból visszatért Jorginho. Jött egy Courtoa is ezért nekiestem Rudigernek is. Egy hiányzik meg kettő R9-ból mondjuk meg is csinálhattam volna de már mindegy majd holnap vagy legkésőbb csütörtök. Még ebben a kupában is elfelejtettem használni a loant.
Valahogy le kell beszélni magam arról hogy ne kezdjem majd el Pelet...
-
Woodslave
félisten
Kipörgettem a 10 85+ packot a töltőképernyő két sor játékosból Vini dupli...
-
Woodslave
félisten
ezért nem akarom megvenni. Nem nekem való. Tegnap lenyomtam reggeltől a wlt, aztán sb bronz polákokkal, svájciakkal egy 95-ös fodderért (tök mindegy Auba és mennyiért megy 15k-t ér mint fodder). Este kupa, ebben egyelőre nem pengetek annyira 10/4-es átlag de csak felbaxom magam még mindig hogy ennyire xarnak kell lennem.
És a 23-ban ugyanez a xar lesz már egyrészt borítékolható, másrészt ezt mondja mindenki a youtuben a beta alapján is. Kolléga alattunk (felettünk) lévő képe alapján, meg a saját tapasztalat alapján majd bőven jó lesz ea playben májustól
-
Woodslave
félisten
olvasgatom a futbinen is a kommenteket, mondjuk az árából lehet következtetni, hogy az ea se gondolja hogy túl extra lett a lap. Aztán van aki szerint meg igen. De ha már 1.8 millió fodderért megcsináltam Mendyt akkor marad is a qrva anyját
Gullit helyére jöhetne de akármennyire is lehet outdated azért marad ő is.
R9-ból van még 6 squad hátra, nagy ratinges lapok jöttek, gold lapom viszont 6 db van abból egy red Dybala. Szóval valahogy csütörtökig ki kell húznom. Addig még lekínlódok 8 rivals meccset aztán meg is vagyok.
Végülis még van 4 wl
-
Woodslave
félisten
Kiszedtem az sbs tokeneket 8-at ss pick olyan jó lenne egyszer azt érezni vagy inkább látni hogy megérte de persze qrvara nem. Mondjuk pickekbol jött 3 tots de az ss pick szokasos Auba Cordoba Muki meg vki...
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Adta nagyon az sb. Rice pick. Egyik rare pl Sommer masik Azpi
meghozta a kedvem hogy csináljam az sbt
Közben 13/9. Ha hétből nem tudok nyerni kettőt akkor meg is érdemlem
-
Woodslave
félisten
Megcsináltam Jesust gondoltam faxa chill sb ha már itt vagyok leporgetem utoljára Elite 1 jól fog jönni az a két rare players. De olyan fogyatékos lett a csapat erre az utolsó pár meccsre hogy agyfaxt kapok lassan
-
Woodslave
félisten
Ahogy most napról napra rakom ki R9-t érzem mennyire nehéz így csinálni. Az ember mindent akar egyből ebben a játékban is. Azonnal kifarmolni az objektív akármit azonnal kirakni mindenkit is.
A napi 3 85+ arra elég hogy kirakjak 1 90-es squadot meg majdnem még egyet bár tegnap csak egy 89-eset tudtam. Meg kb meg tudok csinálni ma is egy 85+ kezdésnek aztán abból a többit és így tovább.
Persze tudom semmi értelme mint semminek. Eszembe jutott ma hogy ezek olyanok mint a milliós borok ugyanúgy baxol be tőlük mint a kannástól és lehet még az ízük se jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest