Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Tegnap kicsit kiprobáltam én is a játékot. Xbox SS-em van nextgen verzió valami ocsmány rajt.
Mintha pixeles lenne az egész. Sima verzió ezerszebb szebb. Másnál is ilyen ? Esetleg valami megoldás. Nyomtam 9 div meccset gyors az alábbi csapattal. Hát mit mondjak...
Nem vagyok egy profi játékos de mikor a full bronz játékos lefut az kicsit idegesítő. 9 meccs 3 győzelem 2 döntetlen 4 zakó. Kapusok viszont szerintem sokat fejlődtek, jó persze még így is kapnak olyan gólokat hogy azért na
2x 10 órás trialt kihasználom azért aztán meglátjuk mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mintha pixeles lenne az egész. Sima verzió ezerszebb szebb. Másnál is ilyen ? Esetleg valami megoldás. Nyomtam 9 div meccset gyors az alábbi csapattal. Hát mit mondjak...
Nem vagyok egy profi játékos de mikor a full bronz játékos lefut az kicsit idegesítő. 9 meccs 3 győzelem 2 döntetlen 4 zakó. Kapusok viszont szerintem sokat fejlődtek, jó persze még így is kapnak olyan gólokat hogy azért na