Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Tegnap kicsit kiprobáltam én is a játékot. Xbox SS-em van nextgen verzió valami ocsmány rajt.
Mintha pixeles lenne az egész. Sima verzió ezerszebb szebb. Másnál is ilyen ? Esetleg valami megoldás. Nyomtam 9 div meccset gyors az alábbi csapattal. Hát mit mondjak...
Nem vagyok egy profi játékos de mikor a full bronz játékos lefut az kicsit idegesítő. 9 meccs 3 győzelem 2 döntetlen 4 zakó. Kapusok viszont szerintem sokat fejlődtek, jó persze még így is kapnak olyan gólokat hogy azért na
2x 10 órás trialt kihasználom azért aztán meglátjuk mi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mintha pixeles lenne az egész. Sima verzió ezerszebb szebb. Másnál is ilyen ? Esetleg valami megoldás. Nyomtam 9 div meccset gyors az alábbi csapattal. Hát mit mondjak...
Nem vagyok egy profi játékos de mikor a full bronz játékos lefut az kicsit idegesítő. 9 meccs 3 győzelem 2 döntetlen 4 zakó. Kapusok viszont szerintem sokat fejlődtek, jó persze még így is kapnak olyan gólokat hogy azért na