Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive #17971 üzenetére
Ezt annyiban tudom alátámasztani, hogy R9tól sem lettem jobb játékos, sőt, kimondottan nehezebb lett az életem és rosszabbak az eredmények.
Egyrészt WL-ben a free win ugrott, mindenki ha meglátja a kezdőt, már ott kilép. Ha vezetést szerez, de egyenlítek akkor 1-1nél offol a másik fele, akinek nem számít az eredmény. Gyakorlatilag minden meccsem végigmegy, sokszor 0-3, 0-4es első 30percek is, gondolom a "fuck you akkoris megverem a 100millás csapatod" attitűd miatt.Amúgy meg bár tényleg jó a swap felhozatal, de szerintem a TOTS grindot elengedem fodder ügyileg. Akárhányszor volt ilyen, NickRTFM utólag mindig sírt, hogy miért nem a pickeket hozta el. Most ebbe a csapatba, nekem minőségi upgradet (nyílván PIM, de az meg nem value) nem fog hozni senki, akkor meg már yolo egy 1of5 PIM pickért.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest