Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy
    addikt

Én sokat draftozok, de offline
    Worldclasson, ha nem kapsz gólt, és meccsenként meglövöd az 5 gólt akkor ad egy 24-es jumbot, és egy 26-os jumbot.
    Általában az egyikben van egy board player aki fedezi a belépő árát, a többi nettó haszon.
    Ezek miatt van tele a klubb, de innen esett már salah is
    Cam-cm módosító 5000, abból találtam 15-öt ma a klubba.
    Ronaldot többször használtam draftban és nekem nagyon bejön az én játékstílusomhoz.
    Valahogy be kellene illesztenem mbappe mellé, meg még hiányzik 500k coin hozzá
    Bár aouar meglepően jó mbappéval párban elől.

Ja hát nekem azt offline fifához már nincsen gyomrom :D Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.

Az idei sb is egy kalap szar lett. Tavaly még játszottam minden héten mert legendaryn 10-15 meccsel sima elite3 voltam de idénre a nehézség változás miatt nem fogok 30 meccset letolni world classan egy elite3-ért. Ráadásul rohadt idegesitően játszik a gép. Akkor már inkább szenvedek online az ilyenek ellen :D

• dkaro
    őstag

Én sokat draftozok, de offline
    Worldclasson, ha nem kapsz gólt, és meccsenként meglövöd az 5 gólt akkor ad egy 24-es jumbot, és egy 26-os jumbot.
    Általában az egyikben van egy board player aki fedezi a belépő árát, a többi nettó haszon.
    Ezek miatt van tele a klubb, de innen esett már salah is
    Cam-cm módosító 5000, abból találtam 15-öt ma a klubba.
    Ronaldot többször használtam draftban és nekem nagyon bejön az én játékstílusomhoz.
    Valahogy be kellene illesztenem mbappe mellé, meg még hiányzik 500k coin hozzá
    Bár aouar meglepően jó mbappéval párban elől.

Nekem semipron is mindig ezt a két pakkot adja. Amig volt fakeshot glitch addig játszottam, újra kéne nyomnom párat most H újra van glitch

Új hozzászólás Aktív témák