Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Végül nem tartottam meg

g3: Carrasco+Berardi. Eddig asszem nem volt 82+-os pickem most rögtön kettő is
.
DIV2 rank1 untrade: Hát végig azt hittem lófasz se jön erre az utolsó rare megában a liberes vak mögött ottvolt Rashford
Így akkor maxika repül a csapatból és jöhet az újratervezés.#5884sz_abika
Értem amit mondasz de Rashford untrade gucci meg 315k-ba elment. Akármennyivel jobb azért azt nem tehetem meg, hogy 200k-s untrade lapokat padoztassak
Hetek óta rasit használok és csak azért adtam el mert úgy voltam vele, hogy beesik az ára. Na ez innentől lényegtelen igazából. -
sz_abika
addikt
Ilyenkor ha kilépsz az appból, meg vissza, akkor már más sorrendben jönnek le és akkor nem panaszkodhatnál!
És én inkább se ma, se holnap nem nyitnék pakkot. Brutál low pack weight lesz, a 82es Pavlenkának már örülni fogsz.
#5880 v-man
Az a Carrasco 10/10 stat alapján, nagyon elfogadnám.#5885 Nandinagy
Én biztos nem tenném ki Guccit Rashfordért...szélsőnek semmirekellő, csatárban vállalható egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hisense LCD és LED TV-k
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest