Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Projektor topic
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
+ #5395Digestive
Tudom, hogy jobb a brunós én igazából az áreséstől félek. Rasi,Sanches,Bruno,Gomez 650k most a másik csapat meg kijönne 440-ből szóval ha esnének az árak nem buknék annyit.
Azt nem tudom Promes is van-e akkora csaló lap mint Rashford.De amúgy ha tudtok valami értelmes RM*RW-t aki 5* skilles akkor figyelek
Garrincha nem opció azon kivül meg max Di Maria van a 2* weak footal. CR vagy IF Rasira nem igen lesz pénzem sajnos.Igazán kiadhatna már az EA egy értelmes jobb szélsőt mert botrány, hogy tényleg lassan 4 lm-el kell játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#5398ShiberMonkey
Tudom, hogy jó a Walker. De a cb lapja iszonyat drága. Eddig úgy játszottam, hogy Patricio a gk semedo 7 chemen cb és walker rb 10-esen aztán in-game csere. Az a baj, hogy Rui eddig a legvakabb kapusom+Semedo is gyenge 7esen. Manet kénytelen vagyok szélen játszatni mert Mbappet pazarlásnak tartom szélen. Kell egy 5* skilles csatárba mert anélkül még bénább vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Garrincha nem opció azon kivül meg max Di Maria van a 2* weak footal. CR vagy IF Rasira nem igen lesz pénzem sajnos.