Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Teljes mértékben egyetértek. Én a trial alatt div2-div1 határán voltam, tehát azért ennél sokkal eredményesebb nem lehetnék ennyi befektetett idővel és pénzzel, de simán láttam hogy ezt a játékot nem szabad megvenni. Sokszor leírtam már, de újra megteszem: aki div 4-5 környékén van és gold2 a maximum amit el tud érni a WL-ben az valószínűleg nem olyan tapasztalt játékos még, hogy érezze a delay okozta problémákat, a kis apró finom mozdulatokat amiket éppen nem csinál meg vagy nem időben a játékos. Tényleg no offense, de az EA erre épít, a játékosok nagy számára és nem zavarja ha vannak olyanok akik látják és érzik hogy milyen problémák vannak.
Sajnálom Blashe, pedig tudom hogy Te és a Maestro is tolná a focit virtuálisan ha adna egy kis élvezetet, én is így vagyok ezzel.
szerk.: a Mester kipróbálta egyébként a 21-et? Tudsz valamit Gururól és Francescoról, ők sem tolják egyáltalán?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Horgász topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még egy kis türelmem van vele.
(Bár az Ultimate szint el felbasztam magam még utóljára
50+ratinges csapat szétfutott, csak azt nem tudom hogy