Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
IzI
senior tag
válasz
Kristof_94 #7492 üzenetére
Kösz
-
IzI
senior tag
Holnap várható valami promó ?
-
IzI
senior tag
Pro clubs-ban hogyan lehet skill pontokat gyűjteni? Játszottam vagy 60 meccset,de még egyet nem adott,pedig az értékek fejlődnek meccs után.
-
IzI
senior tag
válasz
Kristof_94 #5237 üzenetére
Argentín vagy olasz jöhetne már
-
IzI
senior tag
Melyiket választanátok 2 közül ?
SBC Johnatan vagy Eder.
[link]
Eder-t egy picit jobbnak látom stats-ban,viszont john-nak ott van a 5csillagos láb. -
IzI
senior tag
válasz
werminator #4598 üzenetére
Valóban és nem csak ők,hanem még sokan mások is icon közt.
-
IzI
senior tag
Medium/medium workrate csatár mennyire mozog bénán ? Még soha nem volt ilyenem,max kp,de ott annyira nem jött ki vagy nem vettem észre próblámát.
-
IzI
senior tag
Xbox-on van még esély venni shadow és hunter lapot ,ea nem tervez valamit tenni ez űgyben? Lehetetlenség venni.
-
IzI
senior tag
Játszott ma már vki SB meccset? Toltam 2 meccset és 0 pontot adott,pedig nem léptem ki.
-
IzI
senior tag
Létezik valami bot,amit belehet állítani,hogy mit vegyen a piacról bizonyos árban?Folyamatosan elviszik a shadow meg Hunter lapokat,hiába megyek rá.
-
IzI
senior tag
Futbin-en vannak sbc megoldások és mondjuk az egyikhez csináltam squad-ot,amivel meg lehet csinálni.Hogy lehet elérhetővé tenni,hogy más is lássa az adott sbc-nél?
-
IzI
senior tag
1 héten hány SB meccset lehet tolni? Kitudja számolni,hogy mennyi pontot kell szerezni meccsenként,hogy top100 meg legyen.
-
IzI
senior tag
Most már megy webapp
-
IzI
senior tag
Azóta nekem is meg van.Amikor kérdeztem,akkor nem volt bekapcsolva a telefonom,így nem is tudhattam róla😄Ahogy bekapcsoltam jelzett is,már tegnap este 10 környékén megtörtént a levonás😁
-
IzI
senior tag
Van itt olyan aki xbox store-ból rendelte meg a játékot még augusztus előtt ,ha igen akkor le is vonták összeget vagy függöben van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest