Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
drachoHUN #13338 üzenetére
Nekem meg pont most volt az első és utolsó WL-em is...12 win lett, gameplay vasárnap reggel vmi csoda volt 6-0val kezdtem, elmentem ebédelni és utána mintha más játékkal játszottam vna, az utolsó meccseken lett meg a maradék win a silver 1hez... meg ez a PC-s toxic community atyaég, mindenki végignéz mindent IS, nem nyom el semmit, de a leges legdurvább az volt aki akkor nyomott alt+f4-et amikor tartott a hálóba a labda, de még mielőtt beért vna ki ragelt így 0-0 lett a meccs
Szal nekem elég volt ez a rész WL szempontból, meg úgy alapba az egész fifa PC-n...
SBC-zek meg kereskedek amennyire tudok, néha egy két div meg sb meccs és kész, másra nekem nem jó a játék -
Sickboy25
addikt
válasz
drachoHUN #11702 üzenetére
Shadow az jóóó, 20K-ért simán elmegy.
Apropó, tegnap mondom míg a fiam megfürdik játszok egyet, erre 3 Gb pöcs... ÁÁÁÁ.
Nah mindegy letöltöttem és játszottam 2 SB-t world classon... És nemhogy bronz,de 85-ös csapatokat simán megvertem(előtte nap a 72-esek simán vertek) úgy, hogy James küldetéseéből is mind2 meccsen jött a gól és passz ráadásul cross-szal így 2 legyet egy csapára...
-
ferni
őstag
válasz
drachoHUN #10389 üzenetére
Állítólag az Ultra Defensive meg az Ultra Attacking csak a neve hova mented el a Custom Tacticot és semmi befolyása a csapatra és a taktikára.
1, 2, 3, 4nek is el lehetne nevezni, csak rajtuk maradt ez a név, hogy Ultra Def, Def, Att, Ultra Att.Szóval ha mind a 4 helyre ugyanazt állítod be állítólag semmit se érsz vele.
Használhatod bármelyiken. -
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
drachoHUN #8931 üzenetére
komolyan. Na akkor készítem is a Vissel Kobe gárdát
(gondolom azzal kell majd nyerni ultimaten vagy 5 clean sheet rivalst
De mondjuk rúgj legalább két gól VK-s játékossal 3 rivals winben még lehet.
Ha így van nagyon örülök bár lehet sbc-ben hamarabb kiraknám akármi is lenne a követelmény, mert azért objectivesben tudnak olyat adni hogy...
Nem találom van erről linked? MIndenhol sbc-t írnak.
-
dojan75
tag
válasz
drachoHUN #8813 üzenetére
Teljességgel egyetértek veled elég ellenszenves emberek vannak amúgy én is tapasztalom én úgy vagyok vele nem szégyen a jobbtól kikapni. Bár vannak ám kivételek csak nagyon ritka. Én ezért szeretem jobban az iracinget ott full kulturáltak az emberek, mivel ott nem csinálhatsz szándékos ki lökést mivel a liszenszeddel játszol nem véletlenül bannolták Scot Speedet is, meg hát ott full profi autóversenyzők is vannak mint Norris és Verstappen, de amúgy én csak élvezni akarom a játékot szóval full el kell engedni az egészet és nem rágörcsölni nálam bevált főleg hogy tesommal ketten nyomjuk és így meg jobban nem érdekel az eredményesség
-
arpo04
őstag
válasz
drachoHUN #8765 üzenetére
Más játékoknál is jól volt ki osztva a reward csak itt nem. Ha jobb kapjon jobbat, mellette a wl besorolási rendszert is változtatni kellene és akkor lenne fair. Mert most kaphatsz top játékost már az elején, így végezhetnél elitbe is ha skill pontot vinnék tovább magukkal. Ha meg sír a top 100 mert egymás ellen nehezebb vegyenek példát Hydraról. Őt se zavarta ha 5x ugyan azt kapta, elverte mert jobb volt. De ilyen nem lesz, ahogy bann se jár a profiknak mikor össze beszélnek...
-
Zimmi91
addikt
válasz
drachoHUN #8726 üzenetére
Nyomtam pár divet, de mára el is ment a kedvem a játéktól, minden visszapattan az ellenfélhez, háromszor kellett szerelni de akkor se az enyém volt
hányinger a mai gameplay, tegnap meg tök jó volt...szerintem péntektől-vasárnapig annyian nyomják a wlt, hogy azért van ilyen delay stb... félre is teszem hétfőig aztán meglátjuk
-
arpo04
őstag
válasz
drachoHUN #8249 üzenetére
Nem tudom, meg nem raktam ki igy velemeny nincs. Az alap lapja viszont tokeletes. Meg fogom csinalni delelott es utana par div meccset biztos jatszom vele, akkor okosabb leszek en is. Az ilyen mentalitasu jatekosokat szerettem mindig, Gattuso, Davids csak par nev. Megalkuvast nem turo es palyat felszanto. Nem is ertem Valverde miert Buksit erolteti.
-
K.J
senior tag
válasz
drachoHUN #7911 üzenetére
Engem meg sem lep az ilyesmi. Eljátszottam ezt én is párszor, de hagyom. Szemetek az emberek nagyon.
Az imént volt egy meccsem, srác a kezdőrúgásnál megállítja 3x, piszkál valamit aztán rám ront. És folyamat ez ment. Csak a sprint és lövés.
A játékintelligenciája egyenlő volt a nullával.
Sajnos nagyon támogatta az EA, így 2 darab mákos góllal nyert, ráadásul mindennek fejében, ami létezik visszajátszás a játékban, MINDENT megnéztünk.
Gratulálok neki.
Nem szoktam kiakadni ezeken, de ez most rosszul esett.Köszönöm, hogy elolvastátok a nyafit
Békés estét!
-
arpo04
őstag
válasz
drachoHUN #3952 üzenetére
Használd mert jó lap... irl is jó játékos. Persze ha be tudod építeni. Szuper subnak is tökéletes.
Suarez másnál is ilyen használhatatlan? Vicc, hogy 3k Rodrigo sokkal jobb nála.
eM’82: nálam Dembele nagyon jó viszont De Jong... egy Goretzka jóval többet tett a játékokhoz mint a holland. -
werminator
csendes tag
válasz
drachoHUN #3918 üzenetére
Nekem Ben Yedder tavaly is és előtte is a csapatom tagja volt. A játék elején nagy kedvencem volt. Mindig kapott egy ift és tök jó kezdő lap volt. Idén beruháztunk az otw kártyájára (xbox-on), egyelőre csereként érkezik ha gáz van. Sokszor megmenti a hátsónkat. Idén még brutálisabbnak érzem, és igazából is jó formában van. 9 gólos ráadásul most is lőtt gólt, válogatott kerettag is. Remélem még kap pár upgradet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest