Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
Hali.
Van itt valaki, aki nem tervez játszani a következő résszel és komolyabb érzelmi szálak nem fűzik az accjahoz? (PS)
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #20743 üzenetére
PL csapatba simán. Vagy ha van egy Sonod, francia ikonod akkor is. Amúgy nem.
-
s0p0q0r
aktív tag
Hol találom, hogy most pontosan melyik kártyák nyithatóak pakkbol?
Közben találtam itt egy táblázatot:
http://x.ea.com/63569 -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #20728 üzenetére
Nem. Kb ennyi meccset kell játszani. Csak 5ot kell nyerned. Nem mindegy. Az első objectivet nem számolom bele, ott semmihez sincs kötve a győzelem.
-
s0p0q0r
aktív tag
Én azt hittem ma 3kor újra látok a futbinen új totw lapokat.
Mégse lesznek, csak a motm lapok jönnek ezentúl? -
s0p0q0r
aktív tag
Nekem az az érzésem, hogy ezzel a patchel felhúzták a dribblinget, a through ball nagyon op szintén. Valamint csomó tizit kapok ha csak simán L2vel próbálok szerelni, tacklnek közelébe se vagyok, de rengeteget szabálytalankodok így is... Nem adja.
-
s0p0q0r
aktív tag
Az új patch változtatott hivatalosan valamit a játékmeneten?
Csak mert vedekezesnel a box környékén szokatlanul K..van nehéz a passzsavokat fogni.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #19427 üzenetére
Persze, hogy az! Nálam is o van most, alig opara N lesz 250k alatt.
-
s0p0q0r
aktív tag
Na ki építi meg be mindenképpen Oparat rajtam kívül?
-
s0p0q0r
aktív tag
A legutóbbi patch óta teljesen kuka nálam minden.
Általában gold3nal abbahagyom a wlt. A gold2 hoz általában nem kell az összes meccs, ritka, hogy könnyedén osszehozom. Ha figyelek akkor azért megvan.
Viszont a legutóbbi két wl totál homály. Úgy játszok, mint egy kis csicska. Rendre máshogy vált jatekost, mint a patch előtt. + Vedekezesnel a passzsavokat egyszerűen nem tudom zárni.Következő a probléma:
4 védő +2 cdmre vezeti rá a labdát. Két támadója elkezd befutni a cdmek mögé és a védők előtti területre. Ha a cdmmel kirontok ra, simán elviszi mellettem, lefordul vagy elpasszolja. Ezt már meg se merem tenni. Próbálom a 3 cammal presszingelni, de általában már későn, legjobb esetben oldalról, rosszabb esetben csak hátulról szorongatom.
Viszont játszi könnyedséggel kuldozgeti be a labdakat minden ellenfelem a a cdmek moge befutó csatárnak, aki egy akármilyen random csellel már le is fordult a mögötte lévő cbrol és gól a rövidbe.
Ez megy minden meccsen. Tök unalmas.Az ellenfeleim nagy része úgy presszingel, hogy levegőt venni Nem tudok, szó szerint megeroszakoljak a jatekosaimat és mint a hokoveto rakéták tapadnak az enyemekre. Pedig nem jó játékosok. Tudom,ért a goljaim 80%-at abbol kapom amit Fent írtam. Tudom mit fog csinalni, de képtelen vagyok lereagalni.
Help.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #18720 üzenetére
Sokadjára is: vasárnap-hetfo-kedd es soha nem release napján vásárolunk.
-
s0p0q0r
aktív tag
Úgy néz ki Lewa erkeztevel értelmét veszti Toty CR-re annyi coint elvesztegetni bárkinek is.
Mit gondoltok? -
s0p0q0r
aktív tag
Ajánlás.
Boras után a kedvenc fifas youtuberem lett:
The FIFA Analyst. Nézzetek rá, rengeteg hasznos tartalmat tesz fel a srác. -
s0p0q0r
aktív tag
Hát srácok, valamit mokoltak a piaccal... Szerintem emeltek a drop raten, ami magas lapokat illeti vagy töménytelen promó pakkot nyit mindenki a világon, de nekem nagyon N lem áll össze, hogy egy guaranteed pl tots sbc nem nyomta a magas lapok árait...
-
s0p0q0r
aktív tag
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17375 üzenetére
Most épp csak untrade lapjaim vannak. Sajnos késve adtam el a csapatot, de most kapus és de ligt kivételével mindenki eladva és kimmichekben, marquinhosokban, hummelsekben áll a coin. Ha bejön a szamitasom, legalább 5, szerencsésebb esetben 10+M haszon is jöhet.
Ha meg nem, akkor se érdekel már túlzottan a játék ebben a szakaszban. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Nagymartin-1 #17350 üzenetére
Szia Martin!
Igenis lehet nagyon jó csapatod, valós pénz nélkül is!
Én 4eve UT-zek, kifigyeltem jó pár okossagot a markettel kapcsolatban, amit lehet kamatoztatni a későbbi fifakban is.Ez a csapatom és day1 vettem 12k fifa pontot, hogy indulásnál legyen miből elkezdenem. Annyit itt hozzatennek, hogy ez a mennyiség, kb arra volt jó, hogy egy hónappal előrébb jártam coin ugyileg, mint nélküle. Ezt a csapatot egy hónapja tettem össze kb, szóval ha nem veszek pointot az elején, akkor kb most tudnám megvenni... Most már nem ér annyit, mint egy hónapja, szóval most már sokkal jobb is kijönnek belőle
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
#16514048 #16535 üzenetére
Futbint csak hozzávetolegesen érdemes nézegetni. Nagyon rosszul atlagol. Pl. Most mult szombaton dél körül órákra teljesen bezuhant a piac. A futbinen viszont teljesen eltérő arakat figyelhetsz meg ezen a napon, ami koszonoviszonyban sincs a valossal.
Igaz ez az összes market crashnel. Sokkal nagyobb a két véglet, mint a futbin mutatja.
Más:
If javi martinezeket vegyétek nyugodtan. 27ert lehet hozni psen. Két hét és szerintem lazán 35k lesz. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #16332 üzenetére
De aranyos vagy.
-
s0p0q0r
aktív tag
Segítsetek srácok. Ezt miért kell?
https://youtu.be/kB6OJdg9DK4
Ertem, hogy nem állt jól a lába ahhoz az iranyhoz, de akkor is legrosszabb esetben egy gyermeteget kellett volna beleboknie, de abba az irányba, amerre a videón is láthatóan húzom a sticket. Mitől jutott eszébe az, amit végül összehozott?
-
s0p0q0r
aktív tag
Az év legszarabb wlen vagyok túl.
Hiába lett meg a 30millas csapat nem voltak nagy varakozasaim, talán csak annyi, hogy lazábban jön majd össze a gold3-gold2.
Hát NEM.
Kivétel nélkül az összes meccsen óriási ellenszelben játszottam, különösen a rare gold csapatok ellen.
Az éppen aktuális kis tulhuzott meta Yedder/Werner/random 50 kilós cirkáló mindenféle fizikát semmibe véve borogatta fel vagy éppen fejelte le közepén a Toty vvd-de ligt párost. Utóbbiaknál észrevettem, hogy amennyiben az ellenük fellépő pressing leghalványabb jelet eszlelik, telibe sz.....k a lapjukon lévő 99es pass es composure ertekeket es kis csicska módjára passzolnak rendre tökéletes ütemben az ellenfélnek. Ezen a ponton sokszor azt éreztem, hogy a középső védőknek többet nem nyomok irányt a passznak, csak simán a levegőbe belebokok egy x-et. Szarabbul nem járhatok.
Toty Messi es Mane rendre 3-4 erintesbol tudott megszeliditeni egy egy labdát. Ugyanez a két kis pajtás együttes erőbővel 13 kaput eltaláló lövéssel kisereltek meg kapitulaciora birni 81rare Rullit, ám a rutinos portás ismét ihletett formában állta útjukat a kis zoldfulueknek.
A kedvencem mégis az volt, amikor Semedo akkorát lökött moments Socratesen -aki a tamado boxon belül kísérelte volna meg egy pillanatra shieldelni az említett izom kolosszus elől a bogyót -hogy az 2 méterre kirepült az alapvonalon túlra. Kapott is érte egy sárgát. Mármint Socrates. Mit fetreng, nem?
Szó mi szó Nem lett meg a gold 3. Ehhez a csapathoz képest a mid Crespo, otw Yedder, ikone trió maga volt a legendás tridente akármelyik csodakorszakbol. Azt hiszem elengedés ezt a részt és megnézem mennyit lehet kérni a piacon egy ilyen accert.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #15605 üzenetére
Január óta 6k db 83-84es lappal vártam mikor adhatom el őket. Pár napja eladtam őket. 3 millióért vettem kimmicheket tegnap. Sajnos Nem tudtam többet mert elkezdtek emelkedni.
-
s0p0q0r
aktív tag
Végre sikerült megszabadulnom a felhalmozott 83as lapjaim ketharmadatol. El is kezdett alakulni a csapat.
Mdewcen kívül tudom hogy használ meg valaki Toty Manet. Nalam ingame bal CAM, De óriási pazarlásnak érzem ott. Egyszerűen eltűnik a játékból vagy csak az aktuális patchez nem jók az instrukciók.
Posessionban vagy balancedben játszom. Védekezésnek press after posessionban loss, a csuszkak is mind a kozepen általában. A CAMokra csak get into the boxot szoktam tenni, Ill van hogy visszarendelem őket védekezni. De Mane sokkal ritkábban kerül lövőhelyzetbe, mint ahogy varnam...
Akit ugyanitt promoznek, pedig vele voltak leginkább aggalyaim a méretei miatt a Socrates. O vagy St vág középső Cam. Szinte minden akció rajta még végig.
Ingame felalasra kérnek tippeket ehhez a kerethez. 4-2-2-2-t és 4-2-3-1-et szoktam csak játszani. (Nem találtam meg másikat és nagyon megszoktam a 2 cdmet. De ha van ötlet kipróbálnek valami mást.)
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok az megvan, hogy az április 1 sbc igazából egy mini gold rare players pakk? 6 db arany játékos van benne.
-
s0p0q0r
aktív tag
Ez a Carlos Alberto gondolom minden további nélkül eljatsza 7-es Chen a cb-t is, mit gondoltok?
-
s0p0q0r
aktív tag
Én is most tudnék csak játszani. De telibe szarom.
Más. Érdekesség. Majd két hónapja tele az unassignedom 4-5 ezer 83-84-es lappal. Eladtam az egész kereteket kb. Két hete kíváncsiságból egy 300ks teammel nyomtam a wlt. Jó sbc battagliat es swap zanettit Nem számoltam.
Előző héten egy 1.5milassal toltam.
És ugyanolyan volt a játékélmény, mint amikor a 15millas csapattal játszom. Abszolút 0 különbséget éreztem. Rendre ugyanolyan volt a wlek menete.Most én el is engedtem a wlt, elkezdek inkább assassin's creedezni. Sajnos annyira függő vagyok én is, hogy csak ilyenkor veszem elő.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #12752 üzenetére
Őszintén azzal szemben, ha esetleg az ismétlő hacker támadások bármilyen formában is számunkra apró, icipici, de mégis észrevehető pozitív változást csikarnak ki ebből a cégből az nem érne meg annyit, hogy te ezen a hétvégén nem éred el a gold3mat?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
#16514048 #12748 üzenetére
"de ekkora játékosbázissal az hatalmas kiadás még egy EA szintű cégnek is."
Pedig itt van a kutya elásva. Nyilván ki....nak velünk jatekosokkal. De szerintem lefelé semmiképp sem húzza annak az esélyét, hogy esetleg mégis szerver fejlesztésre (is) adják a fejüket. Még talán ez is eszükbe juthat. Ezt persze teljesen laikuskent. Fingom nincs anyagilag mennyire terhelné meg a penztarcajukat egy számunkra is érezhető szerverpark-up. De van egy tippem, hogy telne rá.
-
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Ha pl neymar kapna egy sifet jövő héten, akkor a headliners lapja maradna 95, igaz? Elvileg nem kell emelkednie. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
arpo04 #11586 üzenetére
Nos ha Neymar potmot kapna, akkor min 96es ratingnek kellene lennie. (Mindig nagyobb rating, mint a legnagyobb SPEC lapja, ha jól tudom). A legnagyobb spec Lapja majdnem 5millio. Mondjuk fejlődős az még pluszban dob az aran, de akkor is. Szóval ha kapna egy 96os potmot. Azert min 3.5millat kérne el EA bácsi. Ilyen sbct nem fognak csinálni. Senki sem rakna ki.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #11402 üzenetére
Én benne lennék.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #11104 üzenetére
-
-
s0p0q0r
aktív tag
Psen megy valakinek?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10633 üzenetére
Vinicius gyenge pontja ha jól emlékszem(ahogyan az lenni szokott) a reaction, composure volt. Sokan nem figyelnek e kettő statra, de szerintem baromi fontosak. Ha ennél a kártyánal felhúzzák 90korulire ezt a kettőt (marpedig alapból 82/83) akkor end game lap lehet.
-
s0p0q0r
aktív tag
Valaki segitsen megerteni. Mi a retkes f....rá gondolt a programozó csapat, amikor jó ötletnek tartottam olyan szintre felhúzni a legendason a silver csapatokat, hogy nincs esélyem az eredovise csapattal ellenük. A bronzokat simán verem a hollandokkal, de a silver csapatok olyan szinten bugosak, hogy nekem kellemetlen az a család, amit érzek a javukra. A 66os cb 200as reactionnal elozik meg minden gondolatomat.... Az összes játékosuk 179es agresionnal már azelőtt elnyomja a jatekosaimat, hogy azok raneznenek egyáltalán a labdára... Míg a szelsoiktol lehetetlen elvenni a labdat.... Addig toszogatja az l1es labdavezetessel, amíg a közelébe Nem érek, majd mikor már tackle pozícióban szerelmem valamelyik irányban el fogja passzolni. 10/10.... Kiborultam. Végem van. Hogyan tudok megverni a telibe......rt silver csapatokat?
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Ötlet, hogy hogyan lehet live chatelni a bandával? Mindig csak azt írja ki, hogy várják a felugró ablakra, amint lesz elérhető kollégájuk. Próbáltam mindenféle böngészőből, de semmi, várhatók ítélet napig is...
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10193 üzenetére
Igen arra gondoltam, hogy esetleg kaphat meg 4wf upot, akkor pláne értékesebb lesz.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #10169 üzenetére
Az a Haland kegyetlen jó lap szerintem. Ha adnak a srácnak egy 4wfet gyilkos befejező lap. 97 curve... Pfff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest