- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Bluetooth hangszórók
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Lenne itt még pár dolog, amit nem igazán sikerül normálisan használnom, de ez valószínűleg az én hibám lesz.
Kiugratások - amint az emberemhez közel kerül a labda, az talppal maga elé húza, de ettől annyi lelassul, hogy könnyűszerrel szerelik. Ha erősebben adom, akkor meg általában eléri a kapus. (manuális kiugratások) Ezt a talppal húzogatást el lehet kerülni?
Beadások - mélységben lehet érdemben beadni? Kb. öt éve nem megy más, csak az, hogy elfutok addig a vonalig, ameddig be akarok adni, és akkor adok be (tehát a labda indulási és érkezési pontja között kb. egy egyenes van). Ha lehet, azt hogyan kell rásegített beállításnál előhozni?
Jobb analógkar - ezzel alapesetben ugye megtolja a játékos a labdát. A problémám az, hogy közel 100%-os hatékonysággal elveszítem vele a labdát, ha a védő mellettem van. Tehát kb. egy helyről indulunk, mégis hamarabb éri el a megtolt labdát. És tök mindegy ki fut versenyt kivel.
Lestaktika - normális védők, direkt odafigyelek, hogy védőre véletlenül se váltsak, hogy a gép irányítsa mind a négyet, tehát ő mozoghasson velük. Mégse sikerül lesre állítani a támadót az ellenfél meg köszöni szépen a 40 méternyi üres területet. Ennek van valami titka?
(van még pár, de mire oda kerül a sor, hogy szavakba öntsem, a felét elfelejtem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)