Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
4-5 éve egyáltalán nem követem a fifa kiadványokat de erre a 2012-re egy haver hatására nagyon rákattantam. A napokban meg fogom venni
Legutóbb x-boxon fifáztam 2007 körül és ez a billentyű most nekem nagyon nem jön be...
Hirtelen elolvastam most az első 70 kommentet, sry ha késöbb volt rá válasz, de tanácsot kérnék tőletek, hogy milyen kontrollert érdemes venni? Fogalmam sincs milyenek vannak a piacon, szeretnék vmi normálisat venni, mert gondolom az nem kérdés, h azzal jobb, mint billentyüzettel. Ajánlhatjátok a sajátotokat is de objektív véleményekre is kiváncsi vagyok.
Ha megéri, kb mind1, h mennyibe kerül, persze ésszerü határokon belül, lényeg, hogy maximálisan ki tudjam vele használni a játékot, ne a kontrolleren múljon semmi.Előre is köszönöm!
ui.: több véleményt várok!!! jah és PC-n tolom, arra kéne!

(off: Brekinél örömmel látom a zebracsíkot xD Haverral óóóóóriási bianconeri fanok vagyunk mindketten
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Télbúcsúztató hardvermix
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)