Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Sztem tök reális Marcelonak a low def. Lehet sajnálni meg nem sajnálni, de a valóságot nagyon jól tükrözi. Mindig az ő oldalán van a gond a felfutásai miatt, viszont az ő oldalán alakulnak ki a helyzetek is a felfutásai miatt.
Egy 5-3-2-höz nagyon finom lehet így is.Találtam egy bejegyzést az idei 4-1-3-2 ről, sajnos nem olyan lesz mint gondoltam: a 3 középpályásból csak az egyik CM a két szélső az tényleg a szélen van és LM illetve RM a posztjuk.... így már nem hiszem, hogy jó lesz sajnos az RM LM posztok kihaltak a modrn futballból, egy játékos már vagy full támadó szélső vagy pedig szélső védő, nincs köztes. (ritka kivétel persze van de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy 5-3-2-höz nagyon finom lehet így is.