Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    válasz Toguro San #1974 üzenetére

    :DD

    Ne félj

    Mindenki mást vár el a játéktól. Van aki csak győzelmet, van aki szimulátort, van aki árkád gameplayt, és sokan csak szórakozást, kikapcsolódást.

    Ahogy a kolléga is leírta, lehet egy játék űberfasza, mindenki által ajnározott, ha az neked nem okoz örömet, még akkor sem ha győzöl benne, akkor az a játék nem jó. neked

    Én a demóban WC szinten, ami megint könnyebb mint a prof szinte bármelyik csapattal nyerek már bármelyik ellen, de valóban nem emlékszem meccsre, amit kimondottan élveztem volna.

    A passzok kriminálisak, egyszerüen kiismerhetetlenek, a lövés dettó random, és nekem a kártyák, az egész dizájn a menüben, a színek használata, ezek mind összecsapottnak, vagy valami izlésficamos által kreáltnak hatnak. Ezek mondjuk szubjektív dolgok, lehet valakinek ez tetszik, megértem.

    Az, hogy ezeket írom, egy vélemény, nem sírás, elfogadom, hogy ezzel kell ez évadot végigtolni. Megoldom .
    Úgy is változik még 100x, a játék is, és a véleményem is.

    Ha ezt a gameplayt, ezekkel a stat változtatásokkal, játék módokkal, chem változásokkal együtt kihozták volna a tavalyi irányítással, akkor nem is lenne rossz. A TF-nek én sem látom értelmét, a driven lövést sem kellett volna ennyire megbonyolítani. Egyszerüen az L1+lövés, ennyi kellett volna. Az L1+R1+lövés meg lehetett volna a finesz driven

    Ennyi

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák