Hirdetés
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Köszi, bár nem kell nagy ellenállás, mert kb 10 éve fifázok, de abból 2 nap volt amíg UT-val játszottam. Nekem nem nyerte el a tetszésem.
Engem a karrier mód teljesen "kielégít" Persze, az AI-val játszva is nem egy agyvérzésen vagyok túl, de ez másodlagos.
Engem a valós bajnokságok, átigazolások világa jobban vonz, minthogy egy Mendy, Ronaldinho, Pelé passzolgasson. Számomra ez már annyira nem valósághű, Vagy amikor úgy játszik UT-ban egymás ellen 2 ember, hogy a 11-11 játékosból 9-10 ugyanaz...
Nekem ez valahogy nem jön át.De hát kinek mi... Az emberek 95 %-nak meg a karrier nem nyújt izgalmakat! Teljesen megértem.
Én pl. úgy játszom, hogy minden nagyobb bajnokságban indítok 1-1 karriert, próbálok jó eredményt elérni, és az átigazolásaimat is arra akarom alapozni mint a való életben.... Tehát nem a legnagyobb neveket és tehetségeket vadászom, hanem nézem hogy az adott karrier módban, mondjuk más csapatokban ki hogy teljesít, milyen a formája és ez alapján eligazolom....
ez ilyen önmagam szórakoztatására teljesen elég
Nektek, meg minden elismerésem, az UT-be fektetett energia és ideg és szívizomszövet miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest