-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #20196 üzenetére
A mostani csapatot miért nem 4-3-3-ból indítod? Akkor mindenki max chem!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #20189 üzenetére
Tif Agüerot is? Nekem ő a sziklaszilárd pont. Pedig megfordult már mellette Messi, CR, Ronaldinho... Mindegyikben találtam hibát, de benne még nem!
-
Digestive
veterán
Aurier ahogy nézem mindenben jobb lesz, mint Walker. Őt kipróbálom mindenképpen. Az ő otw lapjával is milliomosok lehettünk vna. Max áron megy 25k>>>120k Ilyenkor mi van? Meg emelik a felső értékhatárt?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #20156 üzenetére
Lehet én is ráülök a megtakarításomra és tots alatt elszórom. Mikorra is várható?
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #20155 üzenetére
+1 Eddig szinte minden drága játékosból pici mínusszal száltam ki. A magas tax miatt necces 0-ra kihozni. If Neymar, Ronaldinho, If Messi nekem mind bukó volt, de máshogy nem lehet kipróbálni. Most viszont IF C. Ronaldo-tól 10k haszonnal váltam meg!
Nagyon jó lap, de ha elhiszitek, ha nem IF Jesus, vagy Motm Willian fényévekkel fürgébb és fordulékonyabb. Most nagy a dilemmám h mi legyen.
A,
SIF Neymar, Tif Agüero, Motm WillianB, Baby Pelé, Tif Agüego, Larsson
Ha az A verziót választanám akkor Handa is upgradelve lenne az SIF-re és megvenném megint Savicot (87) is.
Ja és még valami. Az Sif Hazard milyen lehet? Valakinek tapasztalat?
-
Digestive
veterán
Meg is érdemli a MU! Egy fos volt mind2 meccsen!
(#20124) sz_abika
Milyen kártyák?
-
Digestive
veterán
válasz
peetie1 #20024 üzenetére
Én 2 napja vettem meg az if-et, de csak azért mert elcsíptem egyet totgs árában. Szerintem nem lehet semmivel sem rosszabb. Dobtam rá egy engine lapot és parádés eddig! Leszarom mennyit fog esni az ára, mert nála jobbat nem nagyon fogok találni!
Vagyis, de a toty CR, de az duplája és lw!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #20021 üzenetére
Na ne már!
Mennyiért veszed és mennyiért viszik?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #19931 üzenetére
-
Digestive
veterán
Köszi srácok a tippeket! CR7 is coming... Nem tudom, Pelé milyen lehet, de Ronaldo kegyetlen!
3 meccs 7 gól!
Az elsőre 3 percet kellett várni. Az ellenfél is tetszését fejezte ki egy azonnali kilépéssel!
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #19851 üzenetére
-
Digestive
veterán
Ha valaki használja, vagy draftban próbálta akkor segíthetne. Baby Pelé vagy If CR7???
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #19847 üzenetére
Én is elkentem a száját kb 2 hete egy ilyen gyökérnek és írta h jelenteni fog!
Nem tetszett neki ahogy Ronaldinho és Tif Agüero termeli a gólokat! Sokan nem ismerik a kereskedés fogalmát és gyanusítgatnak...
-
Digestive
veterán
válasz
gabigyerek #19792 üzenetére
55k>>>215k Szépen megugrott!
-
Digestive
veterán
100k-t esett MOTM Willian ára. Aki meg akart venni, sztem ennyiért ajándék!
A PTG lapja 230, ha kap még egy if-et az tuti 350 körül lesz!
-
Digestive
veterán
Ha Savic kapna esetleg TOTS lapot, akkor annak az értékét is megörökli a PTG lapja?
-
Digestive
veterán
Áldom az eszemet h reggel eladtam Savicot 405k-ért! Most 320!
De bakker Sandro az egyik legdrágább, de megveszem tutira!
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #19629 üzenetére
Én meg elfelejtettem. Még reggel is volt 360k körül, most 500k!
Egy százas jött vna pedig!
-
Digestive
veterán
Azért ez vicc h ezek a szarjancsik órák alatt nem tudnak rendet rakni a ganyédombjukon! Ennyi idő alatt birodalmak dőltek meg!
-
Digestive
veterán
Azt figyeltétek már h amikor a gép benyomja az "úgyis kikapsz genyó" üzemmódot és ilyen 1 méterről kapufákat rugdalsz, meg pofára esik az ember a semmiben, akkor azokról sosincs visszajátszás.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #19494 üzenetére
Biztos div1-ben vagy?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #19489 üzenetére
Pedig mint tudjuk pc-n csak a prok játszanak!
-
Digestive
veterán
Ha nem láttátok, akkor érdemes megnézni Jesus gólját megelőző passzt! A Basel védők tökélyre fejlesztették a szinkron labda átlépést!
Az is tipikus fifa. Amikor a mindegy mit csinálsz, akkor is beveszed a...
-
Digestive
veterán
MdewC kolléga most pezsgőt bontott gondolom!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #19427 üzenetére
De ezt többen meg is fogják venni! És ha az op csúszka picit megszaladt...
Más!
Ha valaki hirtelen nem tud hová tenni 2 millát és akar egy mindenkinél jobb cam-et, az ne habozzon megvenni Ronaldinhot! Embertelen amit művel még az én amatőr kezeim alatt is! -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #19206 üzenetére
Mert nálam nagyon bevált! Semmi kivetnivalót nem tudok mondani róla! Se trait, se kimagasló stat, de megbízhatóan teszi a dolgát!
-
Digestive
veterán
Én is elhoztam egyet licitben, nem bírtam tovább várni!
Plussz megérkezett a csapatba a foci " alfája és omegája".
Annyira jó a mozgása, hogyha kikapok, akkor is élvezet a játék vele! Nagy reményeket fűzök az új csapathoz! Remélem az ea is partner lesz a szórakozásomban!
Ja és végre nem kell felállást váltanom a max chemhez... -
Digestive
veterán
Szerintetek miért kúszik szépen lassan lefelé If Neymar ára? Tegnap volt 920k környékén is. Én 1 hónapja még 1,07 misiért vettem... Kezdek bepánikolni h ki kellene szálnom belőle!
-
Digestive
veterán
válasz
Dexar007 #19041 üzenetére
Csak tudod a többség azt a játékot szeretné játszani, amit a valóságban is focinak hívnak! (más kérdés h az ea ezt nem mindig hagyja) Mondjál már egy olyan meccset vagy csapatot ahol a végére mindenki besárgul! Ez nem erről szól! De gondolom ha lehetne cheateket használni. Mondjuk láthatatlan ember, meg ellenfél fagyasztás, akkor te azt is használnád és borzasztóan boldog lennél h te nyerted a meccset!
-
Digestive
veterán
válasz
Dexar007 #19032 üzenetére
Ezek a gólörömök a videódban inkább a közönségnek szólnak, mint az ellenfélnek! Amerikában kell a show a rengeteg ostoba embernek. De hidd el ha kapok egy olyan pazar gólt h leesik az állam, akkor nem bánt ha örömködik utána. De te és a hasonszőrü játékos cimboráid ha fejberúgom a kapussal és bepattan a labda akkor is nyomatjátok... És hidd el én nem leszek ettől ideges, csak szörnyen sajnálom, h rengeteg ilyen egyszerü ember játsza ezt a játékot!
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #18952 üzenetére
-
Digestive
veterán
Én most azon gondolkozok, h nem is kellet volna megvennem Lothar Mátyást a kp-ra... Baszok én a stabil középpályára meg a védekezésre!
Ha úgy dönt a gép akkor átmegy az ellen egy Lothar Petit Viera soron is. Csinálok inkább egy
Jesus-Agüero
Neymar-Ronaldinho-Willian támadósort és megpróbálok egyel többet rúgni!Tényleg valaki próbálta már a 91es Ronaldinhot???
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive #18851 üzenetére
Megcsináltam a referencia tesztet!
Összedobtem egy sima rare gold BPL csapatot a klubból, amiben Alli volt legjobb játékos. Online div 4 6W-2D-2L A hendi nyomait se véltem felfedezni!
Na most 2 lehetőség van. Vagy 1000% hogy brutál módon belenyúl a gép a játékba, ha szakadék van a 2 csapat között. Vagy full placebo és máshogy álltam hozza fejben!
Szerintem az első opció a helyes! De lesz@rom, akkor se fogok csicska csapattal nyomulni, ha már összekereskedtem 4-5 millát!
Ennek örömére igazoltam is még1 ikont a középpályára, h igazán nagyot tudjon röhögni Ödönke, amikor kick off glitchből berámol egyet!
In game így néz ki a team:
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #18854 üzenetére
Ezt most te se gondolod komolyan ugye?! Vonal melletti sprintnél mit helyezkedik és mire megy az erejével? Egy ívelésnél borítson fel, az ok! De ne hozzon már be 2 méteres hátrányt könyörgöm! Vicc!
-
Digestive
veterán
Most volt a csúcs! Arany Kimmich 66-os sprint speed és egyszer se tudtam Neymarral lefutni! Asszem most beszarok!
-
Digestive
veterán
válasz
A guru #18840 üzenetére
Én most értem el sztem azt a szintet h az összes ellenfelem div4-ben és div3-ban sokkal gyengébb és olcsóbb csapattal jön szembe. Akkora hendit kaptam a napokban, h sírni tudnék! Nem viccelek 93as Agüero és 94es Neymar minimum 40db kapufát rúgott 2 nap alatt 12 méteren belülről. Az ellenfél ÖSSZES!!! kipattanója saját játékosához megy amit csak be kell belsőzni! Az ajtó-ablak ziccereket is sorra rontják el a támadóim. Ezeket most bő 30 meccs alapján írom, szóval nem kezdtem el rögtön sírni, de ez borzasztó! Most azt fogom csinálni h klubból rakok össze egy arany csapatot és letolok azzal is legalább 10 meccset. Szerintetek létezik ez h fullra nyomja a játék a gyengébb kerettel rendelkező ellenfelet, vagy egyik napról a másikra full gyökér lettem a játékhoz?
-
Digestive
veterán
Akkor én megkezdem a sort! Tegnap pattintottam ezt a kettőt!
-
Digestive
veterán
Na én el is adtam 238k-ban. Ezen most jött 40k tiszta. Vagy megveszem a 87est ha lemegy az ára vagy visszaveszem újra ezt ha 180 körül lesz.
-
Digestive
veterán
Szerintem Asensio vagy Béla is simán lehet befutó!
-
Digestive
veterán
EA fogta magát és megemelte Savic max árát 800k-ra. Egyből van a piacon!
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #18444 üzenetére
Azért egy Thiago Silva & toty Dani Alves páros nálam ellavírozhatna hátul!
De nem lenne jó a link Handanovical, úgyh felejtős!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #18248 üzenetére
Főleg a heti totw elég erős lesz! Nyitják a csomikat Ödönkék ezerrel!
-
Digestive
veterán
Felbecsülhetetlen az érzés amikor rájössz h a 95ös Messi nem tud annyit, mint a 94es Neymar és Dybala a nyomába sem érhet motm Williannek! Nyelsz egy nagyot, elkönyveled a 150-200k buktát a tax miatt és vissza veszed őket!
-
Digestive
veterán
Rábeszéltél kolléga!
Viszont ha már lúd, akkor legyen kövér... Szétrobbantottam a brazil támadósoromat (If Neymar, If Jesus, motm Willian) és igazoltam egy argentín alakulatot!
Ingame a helyüket még variálni fogom, h meglássam mi a legjobb! Most teljesen kinulláztam a számlát, de ahogy lesz rá keret, akkor Mirandát fogja még prime Rio váltani!
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey #18028 üzenetére
Legalább megpróbáltad!
A munkatárs viszont kiemelt bonust kap erre a hónpra és a hétfői meetingen a főnöke elismerően fog bólogatni, hogy így kell működnie a telefonos kifogás kezelésnek!
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #17980 üzenetére
Te most direkt trollkodsz ugye?
-
Digestive
veterán
A felspécizett Fernandinhonál az egyik EA munkatárs valamit nagy benézett és picit feljebb húzhatta azokat csúszkákat, mint amit kiadtak neki feladatban...
Parádés lett, mindenhol ott van, minden labdát begyűjt és olyanokat lehet vele lőni h elszégyenlem magam!
-
Digestive
veterán
Na végre sikerült jól kiszálnom egy lapból!
If Williant anno 150k-ért vettem, most rögtön kiraktam amikor megjelent az motm. 195ben el is vitték, most 150 már az alja. Aztán elcsábultam és vettem az újból licitben egyet (247k) Most 300 az alja.
Amúgy utálok éjszaka dolgozni, de most ez volt a szerencsém!
-
Digestive
veterán
Mi a helyzet Lozanoval? Nála is lesz upgrade? 10-15k-val ment fel az ára tegnaphoz képest!
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #17760 üzenetére
Na ő pl 86 lesz, ha az nif 84 ugye? Most 240 körül megy boxon. 4* wf 4* skill és minden más statja is rendben van + PL. Szerintem neki a mostani ára is reális, ha meglesz az up akkor egy 100al magasabb ár simán ok lenne. Vagy te mire számítasz?
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #17747 üzenetére
És a sima nif lapok ára h viselkedik ilyenkor? Pl. Handanovic most 87, ha emelik 88ra akkor az új lap drágább lesz, vagy csak a 87 olcsóbb az új meg ugyanannyi?
-
Digestive
veterán
Amúgy mik a tippek? Hogyan lehet ma pénzt csinálni?
Van valami tuti fogás az upgrade idejére?
Nekem van 3db 86 Firmino. Lunar alatt vettem 155-160k-ért. Azt hittem h jobban megszalad az ára!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #17708 üzenetére
Támadó kp 80 alatti lövőkével meg 65 strength... Én egy petákot se költenék rá!
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #17696 üzenetére
Ő tényleg jó!
Én a középsőt próbáltam. Az is egy fellökhetetlen vaddisznó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest