Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten

addikt

válasz MdewC #11477 üzenetére

tavaly teszteltem ezeket, mert érdekelt: létrehoztam játékost 80 sprint speed és acceleration-nel (átlag játékos), majd kipróbáltam:

a) 99 agility, 99 balance - nagyon gyorsan fordul, mégjobban gyorsul, pl. Ben Yedder
    b) 99 agility, 1 balance - ha egyenesbe ér, akkor már gyors, de kínkeserves vele megindulni, pl. Sturridge
    c) 1 agility, 99 balance - semmi különbséget nem éreztem a 2*99-hez képest
    d) 1 agility, 1 balance - ez a kettő együtt (mármint hogy mindkettő ilyen alacsony) a dribblingre hat ki, szlalom kb. lehetetlen, mert "kisodródik" a játékos.

szóval, konklúziónak arra jöttem rá - hülyén fog hangzani - a balance stat a "fifa-gravitáció". minél alacsonyabb, annál lassabban fog bármit is csinálni a játékos (fordulás, megindulás, odacsúszás, felugrás fejelni, etc.) míg az agility az annyira nem lényeges, ha mellé jó a pace stat.

további kísérletként kipróbáltam Zlatant (73 pace, 86 agility, 41 balance) és Marcelo Díazt (65 pace, 78 agility, 94 balance), és Díaz hiába lassabb, kevesebb az agility-je is, a balance miatt egyszerűen métereket ver Ibrára álló helyzetből való elindulásnál, emberről való lefordulásnál.

ergo, összegezve:
    - alacsony agility: nemgáz
    - alacsony balance: gáz

Új hozzászólás Aktív témák