Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    Nálam a csapatépítésnek egy olyan érdekes tényezője van, hogy én csak német és holland játékosokat vagyok hajlandó használni :-)

    Eddig még nagy neveket nem sikerült beszereznem annyira, mert nem nagyon kereskedek, farmolásra offline játszom (ott szedett-vedett csapattal nyomulok, ott nem kikötés, hogy csak német és holland lehet). Szóval kb 10k coinnál tartok, de mivel online jobban szeretek játszani, ezért lassú a gyarapodás.

    Szóval a nagy német-holland csapatépítés közben ajánlanék pár játékost, akiket már meg tudtam venni, olcsók, és nekem nagyon beváltak.

    Klose - nem nagyon kell magyarázni a csatáristent, de azért elmondom, hogy kb 2k-ért már kapható, és bár sajnos lassú, és a labdát sem tartja annyira jól, a befejezései halálosak, és nagyon jól tud helyzetbe kerülni.

    Huntelaar - ő is 3k körül megkapható, gyors is, a labdát is jól tartja, a finishei még halálosabbak, mint Klosénél.

    Kießling - Minden tekintetben hasonló Kloséhoz, csak gyorsabb kicsit.

    Locadia - 73-as ritka silver, és nagyon-nagyon jó vétel 2 és 3k között: a gyorsaság és labdatartás Huntelaaréval vetekszik, a finish kicsit gyengébb, de így is fantasztikus gólokat szerzek vele.

    Szóval ők lennének azok a játékosok, akiket azoknak ajánlok, akik több 10k-t nem akarnak elkölteni, hanem a rejtett (és nem annyira rejtett) drágaköveket keresik :-)

    Amúgy ilyen megkötés mellett (csak német és holland játékosok használhatóak fel) ti milyen squadot építenétek? Nyitott vagyok ötletekre, hogy kiket szerezzek be (persze gyűjtögetek Van Persie-re, Lahmra és Boatengre, de ebben a tempóban még jópár hónap :-))

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák