Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz tigomigocika #25101 üzenetére

Én mondhatni hosszú idő (16 év) kihagyás után kezdtem el ismét Fifázni. Az alap mozdulatok begyakorlása után a Barcát választottam, azzal feljutottam (online szezon) 5. osztályig. Aztán ott 5-6 szezon stagnálás, majd a reálra váltva 2. osztályig meneteltem, tök simán! Ott stagnálás, majd irány a 7. osztály. Szezononként 1-1 meccset tudtam nyerni, a csapat mintha a pályán se lett volna, ha volt is pattant a labda tőlem, 1vs1 kapusba rúgtam, vagy mellé. Próbáltam csapatváltással (PSG, Juve, Athletico, stb.) de nem segített, csak veszítettem.

A minap mikor itt kértem segítséget taktikát váltottam, majd csapatot (ismét a Barca), végre megint elkezdett szórakoztatni a játék. Nem azt mondom voltak vesztes mérkőzéseim, de azt elfogadom, ha van egy 4-2-3 -as statisztikám és azért nem jutok felsőbb osztályba. Azt viszont nem, hogy 5. osztályban kupagyőztes vagyok, kövi osztályban meg egyet sem tudok nyerni.

Szumma szummárum, javaslom, hogy Te is válts csapatot, vagy legalábbis formációt, taktikát. Tényleg, legalább annyiban segít, hogyha nem is nyersz, de legalább nem bagatel gólokat kapsz. ;) :K

Új hozzászólás Aktív témák