Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
tigomigocika #25101 üzenetére
Én mondhatni hosszú idő (16 év) kihagyás után kezdtem el ismét Fifázni. Az alap mozdulatok begyakorlása után a Barcát választottam, azzal feljutottam (online szezon) 5. osztályig. Aztán ott 5-6 szezon stagnálás, majd a reálra váltva 2. osztályig meneteltem, tök simán! Ott stagnálás, majd irány a 7. osztály. Szezononként 1-1 meccset tudtam nyerni, a csapat mintha a pályán se lett volna, ha volt is pattant a labda tőlem, 1vs1 kapusba rúgtam, vagy mellé. Próbáltam csapatváltással (PSG, Juve, Athletico, stb.) de nem segített, csak veszítettem.
A minap mikor itt kértem segítséget taktikát váltottam, majd csapatot (ismét a Barca), végre megint elkezdett szórakoztatni a játék. Nem azt mondom voltak vesztes mérkőzéseim, de azt elfogadom, ha van egy 4-2-3 -as statisztikám és azért nem jutok felsőbb osztályba. Azt viszont nem, hogy 5. osztályban kupagyőztes vagyok, kövi osztályban meg egyet sem tudok nyerni.
Szumma szummárum, javaslom, hogy Te is válts csapatot, vagy legalábbis formációt, taktikát. Tényleg, legalább annyiban segít, hogyha nem is nyersz, de legalább nem bagatel gólokat kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest