- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
Sickboy25 #1185 üzenetére
Asszem ennél hülyébb kérdést még nemigen hallottam. A graf beállítás függő. De gondolkodjál már 1 kicsit, abban a boxban van egy ősöreg gpu..amit kiraktok 1 akármekkora tv-re. Én meg kiteszem kivetítőn, mondjuk 4 db 3m-es vászonra, akkor annak szebb a grafikája? (merhogy a gépen éppen elvinné..) De sztm ne menjünk bele ebbe a vitába. Pc vs Box.
Teljesen magánvélemény és elég régi: konzolom sose lesz többet.
-
zolaas
senior tag
Hát ez elég vicces. Igazából jó lenne az eléjét is látni, h miért is fujta vissza, nem lehet, hogy belépett 1 védő?
Taktika.
Online meccseken, szinte alap, h egyéni taktikákat kell használni, amit külön előre kell beállítani, majd meccs közben azok közül kell választani, ami az adott helyzetre vonatkozik, használható, és természetesen felállás függő. Egyéni taktikák közt a lestaktikát be lehet állítani és akkor azt már külön nem kell állítani a meccsen. Pár felállás, amit a Madriddal előszeretettel használo és elég eredményes: 4-2-3-1 -offenzív; 4-4-2 gyémánt - offenzív; 5-3-2 -ulraoffenzív;védekezni: 4-4-2 széles normál, deffenzív; 5-2-1-2-normál, full attak: 3-5-2 offenzív
ez már nagyon kétségbe esett helyzetben
Illetve teljesen a meccsek elején most próbálgatom a 4-1-3-2-t, egész jónak tűnik, de itt nagyon fontos, hogy birtoklás legyen, meg az egyéni taktikában szinte csak rövid passzok, mint a barca alap taktik kb. Hátha segített vkinek ez a pár sok. Egyébként keressetek meg priviben ott adok ts elérhetőséget és szívesen beszálgethetünk többen is erről.
A stroreban megvásárolható Online cuccok csak a légy profi módban használhatók, tehát, ha egy adott csapattal mész Online idényt, akkor azok nem számítanak be, csak a valós tudásuknak megfelelően tudnak. ( Fura is lenne 1 Messi-re +3 labdakezelést tenni)
-
zolaas
senior tag
ha jól értem arra a zsetonrea gondolsz ami az Szt mellett van mint tallér? Mert azt nem csak UT módban lehet nyerni.
Norbi mikor gyössz mán? Vagyunk 6-an mind ts-n. Még tranki nem vette meg. Jó nagy szopatás ujra a pro klub....4.osztályba fel azután le....6-1-3 fel le meg 1-1-8
D
-
zolaas
senior tag
válasz
horvathervin #982 üzenetére
Ha ezek egyike sem segít akkor telepíts újra mindent, mert vmi összeakad... a keresztfiamnál sajnos ugyanígy jártunk. Ez a megoldás lett a leggyorsabb.
-
zolaas
senior tag
válasz
DeathAdder #927 üzenetére
például
-
zolaas
senior tag
válasz
DeathAdder #915 üzenetére
hát mivel több mód van, pl 11v11-is
Itt az a lényeg, h kapsz 1 profit(online tudod csak nevelni) akivel csatlakozol 1 klubhoz, azután többedmagaddal elkezdel játszani és akkor csak azt az 1 játékost tudod irányitani, akit nevelgetsz. Meccs előtt kiválasztod, hogy milyen poszton játszol (én Pl BK) és próbálsz játszani együtt a többiekkel. Így leírni elég bonyolult, de tök egyértelmű lesz ahogy elkezded. Sztm ez a sava az egész játéknak, mármint a multi résznek
-
zolaas
senior tag
válasz
pr1mzejEE #903 üzenetére
Jah Klubozunk csak...szánalmas illúzióromboló stb...persze eladni mégsem fogom, pláne, h origi acc-al együtt.
Az úgy kezdődött, h minden második harmadik meccset tudjuk elkezdeni, mert vkinek kilép kifagy, teljesen random módon. Akkor a meccsek, kész szánalom, hogy a cpu játékosai mire nem képesek...mármint a saját csapatunk cpu által irányított játékosai. Képzeld tegnap 3x kaptunk olyan öngólt, amit a hátvéd simán hazagurított a kapusunknak, és begurult mellette, mert épp a füle botját sem mozdította. És a legbosszantóbb nem is ez. Mert ha minden meccsen így viselkedne, azt meg lehetne előzni, hisz valamelyikünk elkezdi mindet irányítani. De neeem, néha tök jó játszanak, meghozza a kedvet, még ha nem is tudunk épp nyerni...Elkezdtük a ligát, feljutottunk a 2. ligába, nyertünk külön kupákat is, ilyen 43-12-20 volt a stat, majd pár nap és 5.liga, 45-30-43 a stat. elég frusztráló. Nem beszélve arról, h megvettem keresztgyereknek, h ő is hadd játszon velünk, erre 1x elindult neki azóta a játék azóta semmi...EA support...inkább nem kommentálom. Aszondja, önnél van a hiba, hisz másoknál tökéletes...mondom neki, tudom, h nállam a hiba, de mi a rák??? Válasz: És azt ő honnét tudja? Csak addig kell a paraszt míg megveszi valaki a szarjukat. Pff, de felbaszott megint...
-
zolaas
senior tag
nah ha kell vkinek ez a rothadék játék irjon privátot. Eladó/átadó. Ma volt az utolso, h vmi ea-s játékot vettem. Mocskos egy fostalicska banda.
-
zolaas
senior tag
válasz
DeathAdder #663 üzenetére
rumblepad 2-m van 2008 ota. szinte minden nap nyüstölöm. simán jó. Ha találsz jó állapotút használtan azt vegyék.
-
zolaas
senior tag
Üdv népek!
Nem tudom, hogy innen van e nálunk a profi klubban jelentkező, de légyszíves ide privátban is írni előtte
ez 1 baráti társaság egyébként, és szinte minden este toljuk csapatban a profit. Akinek van kedve keressen ránk.: Kibaszott Fc. Jelenleg a 4. osztályban vitézkedünk, az 5.-ben bajnokok voltunk
Most 3 vereséggel nyitottunk, a bennmaradásért harcolunk, megmondta Faragó
Szóval a 12-höz ez a rész sokat fejlődött, örömünkre, de van azért még mit javítani. Sok az MI általi érthetetlen hiba, ami sajnos teljesen random modon jön elő. Van, hogy 4-5 meccsig semmi baki, azután meg 4-5 meccsen mindíg van vmi. A kapus kigurítások pl....
-
zolaas
senior tag
válasz
Helmoras #541 üzenetére
simán hax. Már a 12-is ilyen volt. Nyomattam ligában 1v1-t. ESL ladderben rendesen használják és nem is nagyon titkolják. Játszottam 1 meccset a magyar elitből egy makival végig ez volt. Meccs után chaten kérdem tőle, ezek mik? Erre csak jön a smiley vagy 1000. Ezek után ennyit a nyilvánvalókról. Nem is tolom semmi ladderben, marad inkább a profi haverokkal, semmi verseny online mert úgyis csalnak. Max élő verseny, ahol az ilyen vérpistikéket jól falhoz baszom.
-
zolaas
senior tag
válasz
Rocky100 #494 üzenetére
Na írnak itt sok hülyeséget neked
Telepítsed föl, nem gond ha fent van az origin. Úgyis amint berakod a lemezt egyből azt indítja el, ha érzékeli az origin-t. Majd frissit is egyből mielőtt indítod a játékot. Arra figyelj egyedül, h ahhoz h legyen kommentátor mindenképpen fel kell másolni az előző postban leírt filekat, az angol nyelvűket. Magyar nincs is a dvd-n. Emiatt nem kell külön letöltened az originnel. Lesz így is magyar menü magyar kommentár.
-
zolaas
senior tag
Hehe kódot
Nna ez a kommentátor dolog elég vicces. Mi profi klubot tolunk, egyenlőre egész okos dolgok vannak. Ha vkinek van kedve profit tolni, szóljon. Illetve keressen ránk. Kibaszott FC néven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest