Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hali!
Nem tudja valaki, hogy menedzser módban hogyan lehet megoldani, hogy teljes képernyős legyen a menü és ne jelenjen meg mindig az online bejelentkező ablak? Az kitakarja legalább a fél képernyőt én meg alig látom a fontos ablakokat :S.
Más: állítólag le lehet menteni csapatösszeállításokat. Pl nekem lenne két cspat keret, egy fő, ahol a legjobb játékosaim kapnának helyet + egy másodlagos keret, ahol a kevésbé jók játszanának pl ligakupában, egy kattintás után kicserélődne a két keret. Valakinek sikerült ezt már megcsinálnia?
Előre is köszönöm!
-
ipavlidu!
tag
válasz
marinho0009
üzenetére

Hat, szerintem olvass el valami cikket vagy hasonlo, igy hogy azt se tudjuk jatszottal-e elozoekkel, nehez megmondani mennyire jo.

-
marinho0009
csendes tag
hellosztok. mi a véleményetek a fifa09-ről
-
toki87
tag
valaki tud adni linket honnét lehet leszedni az angol fifa09hez magyar patchet? (felirat+kommentár)
állítólag már létezik, 300 mb -
marinea2
addikt
válasz
ScouserHUN
üzenetére
És igazuk is van! sajna
-
mongi_
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Ebben van valami...

Szerk:. Szerencsére nekem van konzolom is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ScouserHUN
tag
Nyílván van a Microsoft felé valami exluzivitása a Fifa játékoknak XBOX és PS3 alá. A játék ára 6k huf-al drágább, nem lehet gyakorlatilag másolni. Ezért ha jó fifát akarsz vegyél konzolt és vedd meg a játékot. Ez az EA védelmi mechanizmusa. Gyakorlatilag egy szart kapunk mert szerintük PC=Warez.
-
zsolt1129
addikt
A teljes verzió megjelenéséről tudni már valamit?
-
törölt tag
-
ipavlidu!
tag
Arrol, hogy a pc-k nem birnak a nextgen-t, arrol annyit, hogy a gyengebb geppel rendelkezok (tegyuk hozza ehhez nem is kell eros gep) lejjebb vennek a grafikat. Ennyi.
Akiknek meg nagyon tre van azok igy jartak, de altalaban a kiadok nem a leggyengebb gepueknek szoktak szanni jatekokat, foleg ilyeneket.
-
Breki
veterán
válasz
Szabi790612
üzenetére
Hardveres gyorsítást igényel a játék.
Vagy nem jó a videokártyád vagy le van véve dxdiagban megnézheted
-
janeko
őstag
én is így látom kb kicsit fejlődött..
aki focis játékkal akar játszani és nem szereti a pes-t, akkor úgy is ezzel fog játszani...
valamelyik fifás hír-nél, én is ezt fejtegetem, hogy a kevesebb pc-s eladás lenne..
de az is jobb lenne mint ez, szerintem, mert így is páran már elpártolnak a fifá-tol -
Szabi790612
tag
Hi
van egy kis probléma...hátha tudtok segíteni...
FIFA 09 requires Hardware Graphics Acceleration.......ez mi?? -
Norbi14
senior tag
jó oké nextgen graf annyira nem nextgen, de évek óta most következett be komolyabb graf fejődés, oké lehetne szebb meg minden, de végre nem olyan undorító mint a 07 vagy 08....
meg ott vannak az apróbb újjítások is amik feldobják a játékot! a 07 és 08 között tény semmi változás nem volt...de most végre megint jó(igaz lassú) irányba fejlődik a fifa.
Azt mondták azért nincs olyan színtű graf mint konzolon mert akkor a pc-k nagyrészén nem futna....most jön az h akkor optimalizáljanak, igaz, de azt nem tudnak
szal gyengébb graf és több pc-n megy! Sajnos ez van. Én is jobban örülnék egy tényleges nextgennek 
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
már megint?

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
te mással csináltad szaggatott én meg belekötöttem P
-
Breki
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
vhogy így
"-Először is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelő kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettől kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdődne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,előfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevű eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvő képről van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minőségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában." -
Breki
veterán

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen engem is ez idegesít a legjobban.. de nem tudunk mit csinálni vele..

-
Sirandrish
legenda
van grafikai ujitás..persze..évről évre kb 5%...így a 8as PES-t kb 2014re éri utol...
és én nem a mozgásról beszélek..biztos csináltak valamit..én kizárólag a grafikáról beszélek...
igazából nemis érdekelne annyira ha konzolra nem lenne ezerszer szebb...csak így bosszant hogy a konzolosok megkapják a pénzükért a játékot amit akarnak..a PC-sek meg levannak szarva...
ugyanezek az ujitások a konzolos verzióba is benne vannak...csak annyi hogy ők a 2008as szinvonalu grafikával kapják mi meg a 2005össel.. -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha megnézed lehet látni rajta újításokat.. pl. kicsit szebb a graf meg a játékosok és élethűben mozognak.. de a közönség még mindig nagyon szar...
előbb teszteltem a pes demot.. hol lehet azon állítani az irányítást?
mert így játszhatatlan -
Sirandrish
legenda
jó az 6nak is...
nah de most komolyan..ez a GSnek nextgen graf?
Hát a meccse elején ugyanugy mutatják a kaput..ugynugy jönnek ki az öltözőből és ugyanugy huzgálják a lábukat ugyanolyan grafikával mint 2 éve is már..hol a nextgen meg az ujitás?vagy ez egér+bill kombó? huuu...volt kb 8 éve egy felülnézetes kis fos foci..már abba volt ilyen..
-
Norbi14
senior tag
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én azért már most elkezdtem reménykedni, hogy a fifa 10 majd next-gen lesz

-
törölt tag
Sorry, editelni már nem tudtam.
Feltettem az új drivert, és mostmár minden hogy előjön a villódzó csík... xD
Elég gagyi.
-
törölt tag
Pls valaki segítsen

Ha a Level of Detail High-on van, a játék összeomlik, a kép teteje teljesen rossz, fehér csíkok, stb. stb.
De ha a Level of Detail-t le veszem Medium-ra vagy Low-ra akkor rendesen működik a játék, és nincsenek grafikai gondok. 177.92 Beta Driver van fent, de WHQL driverrel is csinálta, és FIFA 09 Demonál is volt ilyen gond. :S
9800 GTX-em van. -
Sirandrish
legenda
WC 98 óta játszom az EA féle focis játékokat...eddig mindent végigvittem legalább egyszer...
de ez amit müvel már a pofátlanság teteje...ugyanezzel a játékkal játszottam tavaj is 08 illetve tavajelőtt 07 néven...ennyi erővel dobhatnák kifele 2008/1-2008/12ig havonta...ugy legalább minden apró változást tudnának követni....ennyi fejlesztésre amennyit a fifa fejlődik bőven elég 2-3 hét..
-
mongi_
aktív tag
Remélem a PES09 jobb lesz, holnap jön a demó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janeko
őstag
leteszteltem.. hát nem tudom.. nincs sok változás.. hogy nem ér 12k az tuti
-
máyköl
veterán
Én azt veszem észre, hogy a Fifa egyre kevesebb e,bert érdekli. Sztem már nem veszik meg olyan sokan mint "régen".
ezvan... -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
évi 20 sims2 kieg...20sportjáték 10platformra plussz még 30-40game amit csak gyorsan kidobnak a pénz végett...szemetek...
és mi a következménye? az, hogy szinte minden játékuk a sz*ral egyenlő
-
Sirandrish
legenda
hát nekem ez a 09 egyáltalán nem tetszik...nem azért mert amugy szar lenne (nem adtam neki esélyt a bizonyitásra egyébként) hanem azért mert undoritó hogy konzolra már évek óta nextgen graffal jönnek ki a fifák ,PC-re meg SZARNAK nagy ívbe és kiadják 3-4 évig ugyanazt...
Szégyen amit az EA csinál...ha egy kivánságom lehetne akkor azt kivánnám hogy menjen csődbe a rohadék banda...undoritó amit müvel és mégis szarják a pénzt..minden jó fejlesztőt megvesznek aztán adnak egy 3 éves projectre nekik 1 évet jóesetben...
évi 20 sims2 kieg...20sportjáték 10platformra plussz még 30-40game amit csak gyorsan kidobnak a pénz végett...szemetek...
undoritó patkányok...MINDEN TÉREN!!!!
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább arról, hogy szted a fifa jó volt.
Sose hittem volna, hogy egyszer nekem majd jobban tetszik mint neked.
Mondjuk már töltöm a pes demót

-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ezt a post-ot ahogy elolvastam.. elégé trágya lehet.. de majd este már én is mondok véleményt

-
Breki
veterán
Ésrekes régen teljesen máshogy beszéltél
Miket vitáztam veled

-
Sirandrish
legenda
EZ MI?????
08 más menüvel?
gyerekek ez egy trágya....1 kib*szott forintot nem ér...
annyi hogy az alt+f4 tényleg müködik...viszont sokáig uninstallálja magát... -
cettlee
őstag
srácok sokat nyomtam a 08al , ezzel most jáccottam 1 orát és sztem tökugyanaz mint a 08.talán picit könnyebb szerelni, meg embertöl függetlenebbül mozog a labda.egy pozitiv dolgot benne hagytak a készitök,az alt+f4 müxik még benne.XD.
-
Breki
veterán
pedig most kicsit jobb
csak pont nem fér rá egy dvd-re
-
athomi
veterán
Elérhető a teljes játék.

-
Breki
veterán
Ezek a góljaim pl mind profi nehézségen készültek P
-
Breki
veterán
Dehogynem

-
Breki
veterán
Egy gyors középkezdés

-
janeko
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
ahogy írta Barell is csak sablon arcok vannak.. csak azért vannak a kiegek, hogy tudj játszani a demo-val és ne und meg meg persze fun-nak
-
Barell
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Sajnos nincsen. De szerintem nem kell félni jól meglesznek csinálva azok is!

-
Barell
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Amúgy így fog kinézni okt 3.-án: [link]
-
Barell
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nincsenek rendes arcok. 1 csapatban van 3 féle arc. Raszta, mikrofon meg rövid hajúak. És mind fekete hajú. T_T
-
Barell
őstag
Jah és mire számítsunk? Rendes mezek meg arcok vannak benne?

-
Breki
veterán
================================================== ====================
==> Fifa 09 Demo 29 Teams Patch <==
================================================== ====================INTRODUCTION
- An independently exclusive patch with 29 add-on teams to FIFA 09 database, you can play
your game or this patch, it's your choice, no conflict at all.
==========TEAMS LIST
Arsenal
Liverpool
Manchester United
Bayern München
VfB Stuttgart
Werder Bremen
Inter
Juventus
Roma
Girondins Bordeaux
Olympique Lyonnais
Celtic
SL Benfica
FC Porto
Sporting Portugal
FC Barcelona
Ajax
PSV
Fenerbahçe SK
Valencia CF
Sevilla FC
Boca Juniors
América-------- EA SPORTS DEMO TEAMS --------
Chelsea
FC Schalke 04
Milan
Olympique de Marseille
Real Madrid
Toronto FCFEATURES+
- 29 kits pack: Home, Away, GK.
- 29 mini kits pack: Home, Away.
- 29 new logos in game.
- 29 flags.
- Roster for 23 teams WITHOUT SPECIFIC FACES.
- Referer New kitsFor SS: http://beta.fifa-evolution.com/
Credits
Kits: Ad1, Hurt Butcher,Danutz, Noel & Liam Gallagher.
Minikits: Moscor, Andrei13, RM10, Dytza, Ad1, Cristi, Chance.
Flags: Damien, Johnny13, PICIU_PCH
Logos: Damien
Adboards: Damien
Database: MonkeyDragon
FIFA Soccer Russia for fifafs 5.2
***** Special thanks to Dusya84 and AlexP.
Filefront:
http://files.filefront.com/FIFA+Evolution+Demo+Teamshexe/;11910980;/fileinfo.htmlRapidShare:
http://rapidshare.com/files/148956413/FIFA_Evolution_Demo_Teams_Patch.exe.html -
Breki
veterán
Ez túlzás ez csak gép ellen van és alap fokozaton talán bár egyszer vmit állítottam rajta
A kényszerítőzés és az L1-es megas indítás pedig nemis megy igazán, ha valaki ezekben profi leírhatná, hogy csinálja nekem nem áll rá a kezem még.
Azért lövök ígyis szép gólokat

És mivel játszanál online?
Nekem fifa 08 már nincs fent csak a pes az új meg még nem jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Ford topik
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Házimozi belépő szinten
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)