- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Házimozi belépő szinten
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
te nem vagy normális már ne haragudj.
Mit bizonygatod hogy olyan jó játék ha nem érdekel a véleményem?
ha szerinted jó akkor menj és játsz vele.Egyébként adtam neki mégegy lehetőséget...2en nyomtuk egymás ellen...hát azt a kapurarugás dolgot elmagyarázhatnád hogy müködik mert mikor gép ellen mentem simán tudtam golt verni ha ember ellen nyomtam akkor meg olyan rugásokat nyomott mint aki fél...plussz a ladba félóra latt esik le...jah és a kapus a közeli lövéseknél...nah az a durva...mintha 20*osára lenne gyorsitva minden...akkor ugrik elmikor 10 cmre van tőle a labda és eléri...a kis pumák

amenü...most néztem meg ugy istenigazán...borzalmas..átláthatatlan..iszonyu..blööö.
jah és a settings...nemtudtam róla...tök jó mert ha tudok róla is sokat érek vele mert még azt se bírják odairni hogy shot bameg hanem négyzet...azt hogy az mit csinál meg szijjam ki.a másik...a szabadrugások 90% mellé ad lapot...normálisan szinte be se lehet csuszni mert vagy elveszem a labdát vagy sárga.
a háló meg a Fifában is mozog így...viszont ugylátom hogy beakadt a szalag ennél a buktánál...menjél a pékségbe és vegyél mert nagyon kivánhatod ha ennyit hajtogatod.
jah és ennél 2.000.000szor szebb és nagyobb gólokat verek Fifába...
Jah és eldöntöttem...maradok az irányitható és átlátható játéknál...ala FIFA!!!attól hogy arcade még autós és itt lezárnám énis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- NIOH 3
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sorozatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest