Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem pedig a szervezők döntik el és elárulom legutóbb nem volt bill
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem PC egyáltalán nem egyenlő bill
miért kéne azért konzolt venni?
nem volt soha PS2-m de sztem a Rumblepad 2-es nézd meg
nem egészen értem mit értesz analóg tekergetése alatt a cseleket?
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez egyéni probléme
adtál esélyt elég rövid időtartamnak tűnik ezt a játékot nem fél óráig tart megtanulni
vagy talán végigmentél a gyakorláson legalább?Senkise mondta, hogy istenítsd énse teszem.
EZ fifa topic deha tényleg érdekel a játék topicjában biztos tudok olyat mutatni amit nem láttál még

Ja tudom, hogy a FIfában is van

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem nem érdemes vitázni vele, úgysem tudod neki elmagyarázni.
Mellesleg ez FIFA fórum, nem PES...
Akinek meg kell a mod, íme:
[I]akinek nem tetszik hogy emberváltás/passz külön gomb, csinálja meg ezt, és s-el fog passzolni és mebrtváltani is.
progfiles/easports/fifa08/data/input-ba lépj
Devdata-ba lépj bele F4-el(!!!), ott a legelső a keyboard.
Utána 3sor csupa számkarakterekből, ebből a legalsó sorban látsz egy ilyet,h 16|10|2 ezt átírod 31|10|2-re.
Elmented, indítod a fifát.[/I]Még nem tudom, milyen hatása van, még nem jártam otthon, hogy kipróbáljam. Az F4 természetesen a Total Commanderben műxik.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Adtam neki esélyt...nem jött be...
Bocsi hogy nem istenitem miután nekem nem tetszett.Éspont azért hogy ne vegyem el senkinek sem a kedvét irom hogy nem mondtam hogy rosszabb a PES...csupán nem tezsik...ez ilyen egyszerü.
De szívesen fogadom az ilyesfajta hsz-eket

milyen megoldások vannak benne? mesélj..hátha megjön a kedvem hozzá...
gépen pihen a PES 6....nem sok kell egy installhoz.

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jóhogynem erről papoltam, de látom hiába
szerintetek egy nemzetközi FIfa versenyen fognak nektek billentyűzeteket hozni? P
Én évekig bill-en nyomtam, még most is teszteléskor ha nincs ott a gamepad, dehát nem lehet a kettőt összehasonlítani
-
Breki
veterán
na pesze
NFS no comment........
Én autós játékról beszéltem nem, na mindegy.azt hiszem innentől felesleges bármit magyaráznom
játszátok csak minden évben ugyanazt bill-en aztán majd egyszer rájöttökhiába szerkeszted át a pasz gomb is átkerül, nem foglalkoztam vele konkrétan mert írtó baromság átírni
ha jól emléxem az sg fifa fórumában volt róla szó
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre már válaszoltam
Megse néed amit írtam, csak ugyanazt hajtogatod :-)
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
NEm kötelező
valószínű még nem jutottál el olyan szintre a PES-ben hogy utánna csak lessél milyen megoldások voltak.
Ezek szerint valószínűleg nemis fogsz, de ezzel csak te vesztesz.
Énis meg sokan korábban FIfa pártiak voltunk.......
CSak elegünk lett a rókabőrökből és megismertünk egy fantasztikus játékot.TUdod ha elhamarkodottan mondasz véleményt egy fórumon vmiről amit láthetólag nem ismersz lehet elveszed egy olyan kedvét aki most próbálta volna ki.
DE itt olvassa, hogy opsz milyen és............
-
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
focis játékot gamepaddal kell játszani ez főleg a jobbikra igaz, de erre is
pár ezerért már kapható
gondolom Rallyautot se bill-el vezetsz vagy igen?

vagy majd konzolokhoz is csatlakoztatunk billentyűzetet?
Én 2004-ben az OTB kijövetelekor a demoval megtanultam játszani és a teljessel már simán ment
-
-
Breki
veterán
Mármint minek a megjelenése óta?
Sztem énnálam régebb óta nemsokan Fifáznak mégis öt perc alatt megszoktam
Ez egy újabb jó dolog amit kiloptak a pes-bőlTök egyszerű gamepadon az L1-et használni
Ugye védekezésnél most az S-nek más funkciója vanAmúgy meg mint írtam érdemes a trailert megnézni.
-
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt a teailert nem véletlenül adták ám ki
[így kell ezt csinálni] -
Breki
veterán
Gamepados cselezés
GAMEPAD-os cselezés:
(az összeset úgy írom le h balról jobbra futsz)
1.biciklis: előre,előre (tehát ha balról jobbra futsz akkor 2x jobbra)
2.elhúzós: jobbra kitolod a kart, majd egy negyedkört csinálsz a karral fel vagy lefelé
3.tiki-taki (nemtom a nevét): fel és le, vagy le és fel ezt azért viszonylag gyorsan csináld
5.tikitaki2: letolod a kart -lefelé- és onnan csinálsz egy félkört úgy, h a félkört előre felé kezded el csinálni amerre futsz, vagy uezt fordítva tehát futsz jobbra akkor le és egy félkört csinálsz a karral de úgy h a félkört a jobb irányba kezded
6.testcsel: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x, vagy 2x lefelé jobbra sréhent 2x
7.testcsel2: fel,fel és le, vagy le,le és fel
8.marseille-kör(zidane-csel): hátra,aztán egy félkör leírsz le vagy fel irányba kezdve
9.picit megemelős: előre,hátra,előre (a Blanco féle különleges "két láb közé fogós és két ember között elmenős" cselnél uezt kell csinálni, csak ott előre,hátra,ELŐRE(uccsót hosszan tartani)
10.rainbow(csak a jó képességűekkel): fel aztán egy félkört leírsz hátrafelé, vagy le és félkört leírsz hátrafelé elindulva ha jobbra futsz akkor a bal félkör irányba kezdd
11.rabona: viszed jobbra akkor beadásnál megnyomod az A-t(semmi irányt nem nyomsz hozzá) aztán hirtelen megnyomod a FEL irányt(itt a BAL analógot használod, jobbot egyáltalán nem
12.játékos fölött visszzakanalazós: ha pattog a laszti csak akkor tudod megcsinálni, tehát futsz a labda felé aztán a cselkart ellentétes irányba nyomod 1xA következő cseleket több játékos egyéni cseléhez alkalmazható:
(mondom inkább szögekben hogy csináld, remélem így érthető lesz)
Szóval:
-ha futsz mondjuk jobbra akkor a jobb kart 45 fokos irányba mozgatod (majd innen egyből levezeted a 315 fokig (tehát a jobbra és a lefele irány feléhez) aztán innen egyből vissza a 45 fokhoz. Tehát jobbra-fel sréhen,majd le egy negyedkört majd vissza irányba negyedkört. Ja és uez másik irányba is, vagy felfelé vagy lefelé kezded.
Gyakorlatilag ugyanígy kell csinálni a Ronaldinho és Zlatan féle elastico-t, illetve Robinho, C.Ronaldo féle bicikliscselezést is!!!A sarokkal visszavevős csel a C.Ronaldo-s féle az úgy van, h ha futsz jobbra, akkor hátra és le irány közé, azaz 225 fokhoz vezeted a kart, vagy a 135 fokhoz (fel és hátra irány közé), egymás után 2x.
Uezt ha balra futsz akkor akkor 45 illetve 315 fokhoz nyomod egymás után 2x.Álló cselek:
minden egyes csel előtt rányomsz a C-nek megfelelő gombra:
1.visszahúzós: hátra,hátra
2.helyben testcsel: fel,fel vagy le,le
3.helyben lábbal átlépős: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x vagy jobbra lefelé sréhent nyomsz 2x
4.átlépős majd eltolja a másik irányba(ennél konkrétan el is indul): fel és le VAGY le és fel ezeket is viszonylag gyorsan
5.visszahúzós és lába mögött elvezetős: feltolod a kart, majd egy félkört leírsz hátrafelé kezdve a kört VAGY letolod a kart és hátrafelé leírsz egy félkört
6.az álló cselből elinduló "elastico-t" ugyanúgy kell csinálni mint futásból (ahogy fent leírtam, csak értelemszerűen előtte rálépsz a labdára és onnan kezded) ezeket ugyanúgy csakis Ronaldinho-val és Zlatannal -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
DE a Devdata mauális átírásával elvileg lehetséges, de teljesen felesleges pont ez a jó hogy végre átvették ezt a szisztémát
AKi PES-ezik öt perc alatt megszokja ezt a sokkal jobb módszert
-
dante3
addikt
A Ronaldinho-csel : W+A+S+D+Shift röviden
Lövőcsel az A+S-el
a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan a balra/jobbra(előrét el kell engedni)
Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
D+S+S legurítja egy érkezőnek lövésre
shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)
ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni
shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)
shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)
shift + fel->balra->le - rálép a labdára.
c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
ÁLLÓ HELYZETBEN
Shift+
Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
Lövő csel -------> fel, fel
Visszahúzás -------> le, le
Balra csel --------> bal, bal
Jobbra csel ------> jobb, jobb
Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbraFUTÁS KÖZBEN
Átlépés -------> fel, fel
Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, felTRÜKKÖK!
Y+D : az odahívott második játékos átlépi
Q+W - nyesett átlövés
Q+S+S - kényszerítő laposan
Q+A+S - kényszerítő magasan
Z - testcsel
Z+D - technikás lövés
Q+D - nyesett lövés
-
Breki
veterán
Egyáltalán nem volt az
312-es hozzászólásban elég jól megfogalmazták
Elárulom neked, hogy az EA direkt konzolra fejleszt a PC-seket meg magasról leszarja
jön az alibi duma, hogy nem menne a next-gen.Még ha igaz is lenne akkoris ezzel a motorral ilyen tren megcsinálni.
Most könyörögnek a soccergaming-on az userek, hogy csináljam meg a teljesben is jóra a gyepet.
Én képes vagyok rá ők meg nem? Nevetséges.
Magyarosítás pedig már külön letölthető, szval kidobtál 12000-et.
És nem ettől függ lesz-e PC-s játék.SENKISE VEGYE MEG HA NEM AKAR CSALÓDNI !!!!!!
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gameplay nem megszokás kérdése
Én az első fifától kezdve játszom, sőt korábbiakhoz gameplay javításokat készítettem
(pl amikor nem lehetett távolról gólt lőni meg hasonlók)A PES-t meg kell tanulni. Én elhiszem, hogy van aki lusta erre vagy hetente fél órát akar játszani és kis arcade öt perc alatt megtanulható dologra vágyik, de ne szóljuk már le olyat amit alig ismerünk.
A file bemásolást korábbi részekre írtam, de igen nem a kiadó adja ki hanem fanatikusok készítik illetve saját magad is szerkesztheted.
És pont ez a jó, hogy mindig a legfrisebb keretekkel játszhatsz.
Lásd az új demóhoz már kint is van ilyen.Volt labdaeffect a PES-ben egyszer megnéztem és rögtön kikapcsoltam fene se akar ilyen hülyeségeket egy focijátékban.
Én elismerem, hogy ez egy Fifa topic és énis ahhoz szólnék hozzá, de mindig ez az agyatlan összehasonlítás megy és olyan érvekkel amik hát elég nevetségesek.
Annyit kérek, ha valaki nem ismeri rendesen a játékot ne mondjon már megalapozatlan véleményt.
-
Játékosváltást nem lehet valahogy visszaapplikálni az S-re?!
-
cettlee
őstag
többszemélyes lan müxik vkinek?hamacsival probáltuk de nem látjuk 1mást.direct ipo-vel jo de ott csak 2en tudnak gémelni
-
cettlee
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát hogy átemeli a kapustt.de én azzal szoktam indittani

-
fabika
tag
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a kézikönyvet?
-
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem az már a legkevesebb, majd csinálnak hozzá a lelkes amatőrök egy patch-et

-
cettlee
őstag
hejezett lövés = q+d
emelés =f+d
távoli csavart lövés meg elvileg c+d de nekem ez nem tünik annak. másik kombinácion van? -
gyuszito
senior tag
Hát emberek hatalmasat csalódtam a fifa 08-ban!Passzolok és nem is a saját emberemnek passzol.....

-
Sirandrish
legenda
a magyar válogatttból hun van Dzsudzsák???
-
Telefunen
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom a configodnál, x1950gt-d van. Nálad megy játék alatt az AA?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
most nézem..be van kapcsolva...és így ilyen inditásokat csinálnak?

ez verybigLOL
-
cettlee
őstag
tik tök bénák vagytok baszki
én be a pro co-op szezont toltam de félbe hagytam mer word classon geci nehéz , de igyis csomoszor nyertem meg tök szép akciokat lehet vezetni ha csak 1 embert irányitok.egyedül aza gáz hogy nehéz megszerezni a labdát, az s-t szoktam nyomkodni de FASZOM!! ugyhogy most simán jáccok és igy meg word classon szarrá verem akármeik csapatot xD és shift + balra jobra nyomogatással tudok dekázni menet közbe

itt volt 1 be a pro trailer, azt a kameraállást hogy lehet elöhozni?
-
cettlee
őstag
srácok aindittást belehet állitani hogy emberhez aggya ne a vakvilágba..
a controlsoknál legalul manual pass ON-t OFF-ra kell azt ennyi. -
Sirandrish
legenda
válasz
HoReSz1975
üzenetére
azért legkönyebb fokozaton én 11:0-ra nyertem meg ilyenek és készitett 60as emberrel voltam

-
HoReSz1975
őstag
Hát srácok akármit csinálok, de a sarokkal beadott paszt C. Ronaldo módra nem tudom megcsinálni, de a labdafelemelést sem a becsúszás ellen sem(joyyal nyomnám)...

Ez a kooperatív mód egy nagy szar, barcaval vagyok, Ronaldoval és elvernek a legkönnyebb fokozaton, mert a csapattársaim tök bénák, passzokat kérek aztán eladják a labdát, a védekezésük egy nagy szar, a kapusok mindent kivédenek...

-
snecy
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
Ha sikerül jól beállítani a Hamachit, akkori helyi hálózatot fog érzékelni a játék.
Azt meg a LAN menüpont alatt kell keresni. -
Zerocool21
csendes tag
Valaki leírná hogy kell játszani 08-cal hamachin???
Mert a menüben nem tudom hogy miket kell állítgatni.... -
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, még véletlenül sem a legközelebbi játékosra váltana.
Amit még nagyon hiányolok, igaz már a 2004-es rész óta, azok a dinamikus és erővel teli becsúszások. Kicsit idegesítő amikor tízből kilencszer szabálytalan a becsúszásom. -
ovecs
senior tag
szörnyű, hogy s el nem lehet egyszerre passzolni és embert váltani, mint a többiben
-
varzo
tag
A "be a pro" mód tényleg csak annyi, hogy le tudsz játszani egy barátságos meccset? Nem lehet szezont játszani ebben a módban? Vagy csak én vagyok béna?
-
nobela
senior tag
"jó nagy hülyeség volt megvenni
ha mindig megveszitek ugyanígy tojni fognak a fejetekre"Na ez milyen egy buta hozzászólás volt
Tudod, ha senki sem veszi meg, akkor meg hamarosan eladhatod a PC-det mert egy darab játék se lesz rá.Elmondtam, hogy csupán a magyarítás támogatása miatt vettem meg.
De mivel ez is a tavalyi, ezért valószínűleg ez volt az utolsó EA játék amiért pénzt adtam. -
Vapor
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"s"-sel kérsz sima paszt
"a"-val kérsz ívelést
"w"-vel kérsz magad elé paszt
"q+w"-vel kérsz magad elé íveléstsima gamepaddal amin nincs az a kör alakú tológatos izé azon szerintem nem lehet trüköket csinálni, de még nem probáltam
-
XmogX
tag
Hello! Nem tudnátok megmondani, hogy hogy lehet billentyűzettel cselezni? Mer nekem nem sikerült rájönnöm...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
nah kipróbáltam...hát nemigazán tudom kivitelezni őket

-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli
üzenetére
hát ezaz...ugyanilyen infokat ad meccs előtt...ha a kapus kirugra tekkerd a jobb kart hogy jobb helyzetbe kerülj..hát köszi tekerem

-
Vapor
aktív tag
-
Telefunen
őstag
7.9-es Catalyst-tal, ATi X1950PRO-val hiába állítok be bármilyen élelmosást a driverben, a játék alatt ennek semmi hatása.. Esetleg megy vki.-nek az AA X1950PRO-val?
-
snecy
senior tag
Letölthető a játék szinkronja, most látom.
-
Vapor
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A be a pro tényleg vicces.
"csinálj legalább 5 jobb karos trükköt"-ebből is látszik hogy platformra csinálták a játékot,és leszarták a pc-s igényeket.De hogy lehet valamit ennyire elbaszni??Inkább adták volna ki novemberben.Aki kiad erre 12000ft-ot,az nagyot fog szívni.Egy fillért nem ér ez a játék.
-
Vapor
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Probáltad kérni a labdát?
Mert én is nyomtam már olyan 10-20 be a pro meccset és eddig ha kértem szinte mindig passztolta/íveltek.A jobb karos trükköt meg tényleg b*szhatod, ha nincs joyod.
-
Sirandrish
legenda
Tegnap énis kipróbáltam ezt a "be a pro"-t...hát az agyam eldobom....nem elég hogy olyan nyomik a csapattársak hogy ha szemben fut vele az ellenfél se tud odapiszálni azért a k*rva labdáért de 90%ban roh*dtul a másik oldalon vezetik a támadást nehogymár véletlenül labdát kapjak

a másik..feladat : "csinálj legalább 5 jobb karos trükköt"...mondja már meg valaki hogy hogy a g*cibe csináljak jobb karos trükköt billen???
-
Sirandrish
legenda
nekem meg azt mondja meg valaki hogy lehetséges valahogy bármiféle trükköt csinálni?
-
HoReSz1975
őstag
Srácok joyyal tolom a FIFA -t...
Az lenne a kérdésem, hogy milyen kombináció kell a páros lábbal felvett labdához
és a másik kérdés, hogyan kell beadni a labdát C. Ronaldo szerűen 
Soha nem sikerül...
-
ftc
nagyúr
Ahhh szerencsére nem adtam érte pénzt!
Az egész game egy aaaaaaa. Tudnám,hogy hol javult az MI
Simán átmegyek a védelmen a szokásos befelé huzok trükkelBe a Pro - vicc ha labdát akarok akkor szerezzem meg magamnak csatár létemre. baromság...értékelés szintén
manager mod- hááááááát egyre vacakabb lesz.Mi az ,hogy edzőmérkőzés után jönnek az ujságok, hogy ncins felkészülv ea cspat stb..... bezzeg ha nyertem seeeemmi.
Irányitás tök béna,tele bugokkal az egész....
vegyük másik játékukat... NHL
Ott jo az iráynitás,grafika is elfogadható nézők kidolgozottak....játékmenet jo. Látni, hogy azt látják minden héten...meg ott ugye nincs annyi lehetőség
Ez a FIFA sorozat legnagyobb szégyenfoltja .Nincs formáciok...elvárná az ember hogy végre 2008-ban olyan formaciot nyomjon amihez kedve van stb...még 99-ben is több lehetőségem volt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ezzel is az a baj hogy jövőre nectgen graf aztán arra ülnek r 10 évig...10 játékból 1 arány meg elég tré akárhogy is nézem.
-
X@b3e
addikt
Tudom, hogy 1000-en leírták, de én sem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy ezt egy rohadt patchel megcsinálhatták volna a Fifa07-ből...
Csak akkor fognak észbekapni ezek a hiénák, ha a kutya sem veszi meg a szarukat
Vajon hány évig akarják még kiszúrni a szemünket ugyanazzal
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli
üzenetére
meglenne csak kéne keresni annyi embert...max neten lehet meginditani...5 nyelven megirni egy levelet és elküldeni minden eszünkbe jutó mailcimre aztán azok is továbbküldenék

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem az a 20millió petíció meglenne
Tudom hogy nem rakják vissza.Nagy kár
-
Sirandrish
legenda
válasz
manutdzoli
üzenetére
igen..az nekem is hiányzik..kétlem hogy lesz a 09be...ha ennyi ideig nem rakták vissza akkor már nemis fogják...max ha aláirást gyüjtessz 30 országból és vagy 20millióan aláirják a peticiodat

-
Sirandrish
legenda
-
manutdzoli
senior tag
Én sem értem az EA-t,miért vették ki a teremfocit.10év elteltével sem érték fel ésszel hogy nagyon nagy móka teremben játszani.Reméljük a 09-ben lesz terem,de kétlem.Szó szerint lesz@rják a játékosok igényeit.Úgy látom a készítőket nem nagyon érdekli hogy mit szeretnénk mi focikedvelők.Inkább berakták ezt a BE A PRO baromságot.Sajnálom hogy idáig fajult a fifa sorozat.A kedvenc játékom volt.
-
snecy
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Az bizony..nem tudom miért kellett kivenni a további részekkből. Kapussal pl. gólt dobni kispályán LAN-ban nem kicsit volt mókás

-
manutdzoli
senior tag
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát én meg tudom mondani miben jobb az új PEs a demo alapján
grafika (egyértelmű)
gameplay szinténja igen a Fifában több a bug

-
snecy
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, tényleg..nem is tudom már hogy utoljára melyik részben lehetett a kapust jól felrúgni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- iPhone topik
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak tudnam miért kell 60 FPS-re korlátozni a gamet

Nagyon nagy játék volt.Fél év után sem untam meg.Nekem a teremfoci is nagyon hiányzik.A '98-ban nagyon állat volt a teremben bohóckodni