Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
najó utoljára bár úgyis értelmetlen
grafikáról ennyit
Egy PC-s kép a demoból
Beton hálórol ennyit

szval akkor ez mégis bukta remélem mostmár elismered, legalább ennyi legyen benned......
Azért mert van egy settings exe játékon kívül attól még nem a játék rosz, de neked erről fogalmad sem volt
Okés lássunk ilyen gólt tőled, ha nem csak a szád volt nagy.

Játszottam pár fifa bajnokságban 2004-2005-ig akkoriban az akkor nemzetközi verseny győztes emberkével, csak aztán többen meguntuk az egysíkú scriptelt egy motorra épülő játékot.
Eldöntheted minél maradsz sztem maradj is annál, de ne mondj már teljesen megalapozatlan dolgokat arról amiről fogalmad sincs.
Az autós játéknál számomra arcade szappantartós 14 éveseknek készült játékok nem azok, de tényleg lezárnám.
Több dologban kiderült, hogy nincs igazad mégis én beszélek hülyeségeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs