Hirdetés
Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Hello!
Elnézést kell kérnem így utólag, mert miután beszedtem a fél doboz nyugtatót és ráittam fél deci absintot felhívtak du. 17.30-kor hogy húsz perc múlva jönnének (ügyfélszolgálat intézkedett
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)
Azért hagytam üzenetet az ügyfélszolgálaton a részükre nehogy valakit később lebeszéljenek a modemcseréről, inkább nézzék meg mit hova dugnak, mármint szigorúan ethernet kábelre értve!
Tehát srácok a megoldás ha nem megy a routeren keresztül és Terayon modem: KI KELL CSERÉLTETNI WEBSTARRA! És ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla!
Csákány!
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)