Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Hello!
Elnézést kell kérnem így utólag, mert miután beszedtem a fél doboz nyugtatót és ráittam fél deci absintot felhívtak du. 17.30-kor hogy húsz perc múlva jönnének (ügyfélszolgálat intézkedett
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)
Azért hagytam üzenetet az ügyfélszolgálaton a részükre nehogy valakit később lebeszéljenek a modemcseréről, inkább nézzék meg mit hova dugnak, mármint szigorúan ethernet kábelre értve!
Tehát srácok a megoldás ha nem megy a routeren keresztül és Terayon modem: KI KELL CSERÉLTETNI WEBSTARRA! És ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla!
Csákány!
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)